- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.361
Ben lisedeyken taşındık İzmit’e biz de.. evet ailem orada.. İstanbul’da da okuduğum için, İzmit İstanbul arası mekik dokuyorum geldiğimde :) hangi okulda okudun sen ?Evet canım biz edirnede hissettik. Neyseki bi yıkım yok.
Bu arada İzmit'i çok severim ben. Ortaokul lise dönemim orda geçti. Senin ailen orda sanırım
Ben de dün çok iyiydim. Enerjik tim. Bugün pek iyi değilim. 1de kızımı okula bıraktım. Deprem olunca tekrar döndüm okula panik olmuşlardır korkmuşlardır diye. Tel. Kilitlendi. Öğretmenine vatsaptan ulaştım iyiler dedi ama ben okula gittim geldim. öğle yemeğini 4te yedim yani düşün. Şu an elim ayağım titriyor aç kalmaktan herhalde. Su bile içmemişim şimdi farkına vardım.Ben bugün düne göre çok iyiyim hiç açlık yok zoraki içtim meyveli yoğurdu vitaminsiz kalmıym diye :)
Ya sıvı beslenmeye alıştım yada yada dün migren beni halsiz bıraktı
Aynen öyle canım. O fay hareketlendi bi kere büyük kırılmalar da illaki olacak. Bilinçlenmek lazım. 99 depreminde ben izmitte yaşıyordum. Çok iyi bilirim. Çok yıkımlar oldu. Artık ders almış olmalıydık bu kadar panik havası olmamalıydı lakin...Maalesef bu konuda ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz hiç de iyi günler beklemiyor bizi.. ne zaman gelir bilmem ama deprem bölgesinde deprem yokmuş gibi yaşayan biziz
Körfez oruç reis Anadolu lisesi 99 mezunuyumBen lisedeyken taşındık İzmit’e biz de.. evet ailem orada.. İstanbul’da da okuduğum için, İzmit İstanbul arası mekik dokuyorum geldiğimde :) hangi okulda okudun sen ?
Ben lisedeyken taşındık İzmit’e biz de.. evet ailem orada.. İstanbul’da da okuduğum için, İzmit İstanbul arası mekik dokuyorum geldiğimde :) hangi okulda okudun sen ?Evet canım biz edirnede hissettik. Neyseki bi yıkım yok.
Bu arada İzmit'i çok severim ben. Ortaokul lise dönemim orda geçti. Senin ailen orda sanırım
Ben de gazi lisesi 98 mezunuyum. Sonra İstanbul’a gittim zAten :)Körfez oruç reis Anadolu lisesi 99 mezunuyum
Aynı okuldan çıkarmışız dedim içimden Ama aynı zamanlarda aynı şehirdeymişiz.Ben de gazi lisesi 98 mezunuyum. Sonra İstanbul’a gittim zAten :)
Ben de öyle düşünmüştüm ama aynı şehirdenmişiz :)Aynı okuldan çıkarmışız dedim içimden Ama aynı zamanlarda aynı şehirdeymişiz.
Ah canım dikkat et ihmal etme kendini böyle geçmiş olsun size de ablamda baya sıkıntı yaşamış okula ulaşamamış falan hiç kimse hiç bir şeyden ders almadı maalesef tüm acılar unutuldu gitti Allah'a emanetizBen de dün çok iyiydim. Enerjik tim. Bugün pek iyi değilim. 1de kızımı okula bıraktım. Deprem olunca tekrar döndüm okula panik olmuşlardır korkmuşlardır diye. Tel. Kilitlendi. Öğretmenine vatsaptan ulaştım iyiler dedi ama ben okula gittim geldim. öğle yemeğini 4te yedim yani düşün. Şu an elim ayağım titriyor aç kalmaktan herhalde. Su bile içmemişim şimdi farkına vardım.
Regli yaklaşıyor olabilir mi yada yediğin bir yemek gaz yapmış olabilirKızlar bende anlamsız şekilde karin şişkinliği var. Sanki 6 aylık hamile gibi. Nedeni sizce nedir ve nefesimi kesiyor
Aynen öyle canım hepimize geçmiş olsunAh canım dikkat et ihmal etme kendini böyle geçmiş olsun size de ablamda baya sıkıntı yaşamış okula ulaşamamış falan hiç kimse hiç bir şeyden ders almadı maalesef tüm acılar unutuldu gitti Allah'a emanetiz
Dogru cnmValla ben bilmemmm takım yardımcı örnek olmalı aksine kaçamak yapana kızmalıne güzel ekssiydin üüzüldüm şimdi akşama çok çok hafif ye bari toparlar canım yoğurt salata falann
Değil mi fedakârlık yaptık bu hafta neticede göreceğiz inşAy bugun yediğimden içtiğimden midem bulandı ya.. kabak detoksu da kabak tadı verdi iyice. Yarin tartıda çok güzel eksiler görmeliyiz.. fazlasıyla hak ettik..
İkincilik bile kabul edilemez. O kadar çabaladık :)Değil mi fedakârlık yaptık bu hafta neticede göreceğiz inş
Ben de bugun çok çay tükettim kendimi sıvı diyeti yapmış gibi hissediyorum :)Sağ sola dönüyorm lık lıkk su sesi geliyor içimden
Ay evet baktım menüne yumurta hariç sıvı diyeti zaten bende ödem atıcıyla doydum bugün:)Ben de bugun çok çay tükettim kendimi sıvı diyeti yapmış gibi hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?