Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay evet baktım menüne yumurta hariç sıvı diyeti zaten bende ödem atıcıyla doydum bugün:)
Aynen bu diyeti yapma nedenim sabah kahvaltısı zaten :) kalan kısmı detoks :) bir de 16:00 da yemeyi bitirdim içerek devam edeceğim. Ama lütfen rica ediyorum yarın tartıda hedefime ulaştığımı göreyim :)

Aynen bu diyeti yapma nedenim sabah kahvaltısı zaten :) kalan kısmı detoks :) bir de 16:00 da yemeyi bitirdim içerek devam edeceğim. Ama lütfen rica ediyorum yarın tartıda hedefime ulaştığımı göreyim :)
Ama yaaaa senin hedef çok fazlaydi 73 görmeyebilrsin kuzu

Ama yaaaa senin hedef çok fazlaydi 73 görmeyebilrsin kuzu
Evet aslında bir önceki hafta + olmamış gibi değerlendirdim sanırım hedef koyarken. Ama oradaki hatam şu; + olma nedenin ödemse çözüldüğünde zaten kolayca gidiyor ama kassa gitmiyor sonuçta, o senin kilon oluyor. Ben de kas aldığımı düşünüyorum ve bu nedenle 76 dan 73 e inmek o kadar kolay olmayabilir. Direnç kilosu kırıldığı için gidebilirim diye yaptım bu detoksu bakalım yarım göreceğiz :) dün sabahki tartıya göre hiç kolay değil ama neden olmasın :)

Nabersiniz kızlar, bugün çok uğrayamadım yoğundum bide deprem paniği boşladım buraları
Benim de karnım ve kasıklarım ağrıyor. Aslında Çarşamba Regl olmayı bekliyorum ama acaba erken mi olacağım? O kadar çay içtim ki bugün ödem olmaz muhtemelen ama Regl olduktan sonra çekilecek bir filmim vardı onun tarihi değişecek mi diye endişe ettim. Ne geç ne erken umarım zamanında olur.

Ben de senin tam tersine dua ediyorum inşallah erken ya da geç olurum aksamaz inşallah tarihin böyle mühim şeyler olunca reglin de bi şaşası geliyo insan sinir oluyo üşütmüş olma ihtimalin var mı?

Hepimize geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun,telaşlı bir gündü. Büyük oğlum hala gelmedi okuldan babası almaya gitti.ağlayan çocuklar, kontrolünü kaybetmiş veliler, bu okul yöneticileri çocukları niye telaşla tahliye etti anlamadım. Öğlen çorbamı 5te içtim.yarın sabah bu stresin sonuçlarını görücez.herşey için hayır olsun
Bi sıkıntı olursa diye söyliyim bu sabah sabittim, bi süre tel ve int kullanamadım çünkü

Amiin, gece de olacak diyolarmış ama hazırlıklı yatalım bari

Bence 73 ü kıyısından da olsa göreceksin. Bi bomba gelecek kesin

Ben de senin tam tersine dua ediyorum inşallah erken ya da geç olurum aksamaz inşallah tarihin böyle mühim şeyler olunca reglin de bi şaşası geliyo insan sinir oluyo üşütmüş olma ihtimalin var mı?
Var aslında çünkü hava soğuk ve nasıl giyineceğimizi ayarlayamıyoruz bazen. Eskiden bir hafta önce şikayetlerim başlardı bir süredir böyle olmuyordu. Belki de eski düzenime dönmüşümdür tam olarak bilmiyorum. Göreceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…