- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.661
11 kişisiniz ama
Diskalifiye sayılıyor mu kaptanım11 kişisiniz ama
3. Hafta bildirim yapmayan ve diskalifiye olan üyemiz var onunla 11 oluyoruz.11 kişisiniz ama
EVet maalesefDiskalifiye sayılıyor mu kaptanım
Ekliyoruz canım3. Hafta bildirim yapmayan ve diskalifiye olan üyemiz var onunla 11 oluyoruz.
Onu da ekleyecek miyiz bölerken?
Sağolun düzeltilip paylaşıyorumEVet maalesef
O kadar kabak yedim akşam 1000 adım koşu kaç dakika koşu oluyor diye cardio yaptım :) bırakır mıyım hakkımı o ödemde :)
Daha bile fazlasını haketmiştin gerçektenO kadar kabak yedim akşam 1000 adım koşu kaç dakika koşu oluyor diye cardio yaptım :) bırakır mıyım hakkımı o ödemde :)
Akıllara zararAktivitelerime gelirsek;
-74,1 e gelirken en büyük etken WC oldu aslında. Bir de 4 er dakikalık 3 set cardio yaptım aralarda dinlenerek. Ödem atıcı içmiştim. Regl olacağımı anlayınca da spora yüklendim
- 73,7 ye gelirken 20 dakika koşu bandında cardio yaptım 10 dakika koşu 10 dakika hızlı tempo. 500 ip altadım.
-73.3 e gelirken parkta gidip gelmem de dahil yaklaşık 1,5 saat yürüdüm geldim 500 ip
atladım
-73.1 e gelirken de önce banyoyu temizledim sonra duş aldım bu kadar spora ödem olmasın diye bir de kese yaptım..
Ve mutlu son :)
Daha beklesem biraz daha düşecektir. Ödemi en iyi çözen şey spor ve ödem atıcı. Kahvaltıda ananas yedim, yürüyüşe çıkarken de ananas çayı içtim bir de.. ananas bana çok iyi gelir.
Yaa kıyamam helal et hakkınıŞu benim oğlum bana kriz geçirtti akşam akşameve girmedi pasta istedi pastaneye yürürken koca köpek şahlandı bize altıma edecektim o arada da hesap yapıyorum hahaha Allah'ım bu kadar denk gelir :))
Ay olur mu ne hakkı paylaşamasaydım fenaydı :))Yaa kıyamam helal et hakkını
Nolduk şimdi silindi mi nota ay ne kadar fransızım bu konulara daAy olur mu ne hakkı paylaşamasaydım fenaydı :))
Geçmiş olsun canım iyisiniz değil mi?Ay kızlar köpek saldırısında paylaşım yaptım :))) yanlış yoktur inş eşşek oğlumun eve girmeyeceği tuttuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?