- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.621
Dünü aynı tutturmuşuz
Eksi geldim:)
Evet yine misafirim vardı:)
Vayyyt şahanesin ya nerelerdeydinSelam kızlar bende 74.8 im
Yürüyüş yapıyorum sonrasında tekrar tartılacağım diye su bile içmiyorum kaça kadar tartılabilirim? Kesinlikle ödemim var öncesinde bir kahve bir de ödem atıcı içmiştimtoplight güncel kaptanım ( takım ortalaması doğru mu bilmem :) )
***5. Takım 641. Etap***
toplight (79,1/78/1,1/%1,39)
Leyl-i-fer (74.8/74,3/0,5/%0,67)
emnis (74,3/73,9/0,4/%0,54)
matruj1 (61,5/61,4/0,1/%0,16)
alwaysnforever (54.4//) üçüncü kez bildirimde bulunmadı uygun görüşle diskalifiye edildi
kardelelen321 (89,5/89/0,5/%0,56)
dennisgo (76/74.7/1,3/%1,71)
guziss35 (70,2/69,8/0,4/%0,57)
Libas7 (75,2/74,8/0,4/%0,53)
Nefesimm02 (56.2/55.3/0,9/%1,60)
pawlover (52.3/51.1/1.2/%2,29)
5. Takım Ortalaması: %1,00
Ama niye öyle yapıyorsun kuzum kendini helak ettinYürüyüş yapıyorum sonrasında tekrar tartılacağım diye su bile içmiyorum kaça kadar tartılabilirim? Kesinlikle ödemim var öncesinde bir kahve bir de ödem atıcı içmiştim
Derece yaparız belki diye :) bir saattir yürüyorum ay çok susadım :)Ama niye öyle yapıyorsun kuzum kendini helak ettin(
Kaptanım zaten hastanede en son paylaşım saati de 20 de kuzum sen yap madem yürüyüşünü
Yaa kıyamam kendini yormasaydınDerece yaparız belki diye :) bir saattir yürüyorum ay çok susadım :)
Kabakla +200 gelen benim o yüzden bugün gidecek eksim var bence. Denemekten zarar gelmez..Parkta yürüyorum bana da iyi geliyor zAten böyle güneş zor buluruz bir daha. :)Yaa kıyamam kendini yormasaydın
Ellerine sağlık canım.Bende spor listesini paylaşayım 1. Yine değişmedi
1. dennisgo 1069
2. emnis 1023
3. pawlover 745
( Listedeki rakamları yuvarladım kızlar umarım hatam yoktur oğlum çok kurcaladı listeyi :))
Eki Görüntüle 2540070
Bence de ödemin var da benim şuan belim tuttuğu için herkes dinlensin istiyorum galibaKabakla +200 gelen benim o yüzden bugün gidecek eksim var bence. Denemekten zarar gelmez..Parkta yürüyorum bana da iyi geliyor zAten böyle güneş zor buluruz bir daha. :)
Kaptanım sporları yazınca ben değişiyorum genelde değişebilirin her anEllerine sağlık canım.
Değişmez 3lü harikasınız.
geçmiş olsun kaptanımişe gidemedik evdeyiz meğer yalan değil gerçekmmiş hastalığı
yok artık.sen hala açmısın yoksa.yapma böyle şeyler acımıyomusun kendine.yok eğer toksan da zaten naparsan yap eksilmezsin daha fazla canım yaYürüyüş yapıyorum sonrasında tekrar tartılacağım diye su bile içmiyorum kaça kadar tartılabilirim? Kesinlikle ödemim var öncesinde bir kahve bir de ödem atıcı içmiştim
Kahvaltı yaptı deli kızyok artık.sen hala açmısın yoksa.yapma böyle şeyler acımıyomusun kendine.yok eğer toksan da zaten naparsan yap eksilmezsin daha fazla canım ya
Sağol kuzumEllerine sağlık canım.
Değişmez 3lü harikasınız.
Aç değilim susuzum.. aktivitelerimi mi yazayım tartıyı mı ?oranımız epey değişecek :)yok artık.sen hala açmısın yoksa.yapma böyle şeyler acımıyomusun kendine.yok eğer toksan da zaten naparsan yap eksilmezsin daha fazla canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?