- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.918
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.721
Uygun görüşle diskalifiye yazmış ya bildirmiştir diye düşündüm benBu arada diskalifiye edilecek üye için mesaj atacağız galiba. Değil mitoplight kaptanım. Onay gelince de bizi etkilemeyecek artık. Gelecek hafta da 1. Oluruz artık. Listede olanlar eşleşelim ve yarışalım mı?
Bir kere @guziss35 bir kere dekardelelen321 beni yendi. Bir kere de Cherry Mom e meydan okudum + 1 i aldım oturdum yerime. İkili mücadelelerde berbatım bireysel takılınca fırtına gibiyim. Bu hafta kim beni yenmek ister :)
Tamam o zaman haftaya 10 kişiyiz. 10 kişi 20 panter gücünde bir derece ile 1. OlacağızUygun görüşle diskalifiye yazmış ya bildirmiştir diye düşündüm ben
Allah korusunAy kızlar köpek saldırısında paylaşım yaptım :))) yanlış yoktur inş eşşek oğlumun eve girmeyeceği tuttuuu
Çok güzel bir tablo hepinizi tebik ederim arkadaşlar***5. Takım 641. Etap***
toplight (79,1/78,5/ 0,6/ %0,76)
Leyl-i-fer (74.8/74,3/0,5/%0,67)
emnis (74,3/73,9/0,4/%0,54)
matruj1 (61,5/61,4/0,1/%0,16)
alwaysnforever (54.4//) üçüncü kez bildirimde bulunmadı uygun görüşle diskalifiye edildi
kardelelen321 (89,5/89/0,5/%0,56)
dennisgo (76/73.1/2.9/%3.82)
guziss35 (70,2/69,8/0,4/%0,57)
Libas7 (75,2/74,8/0,4/%0,53)
Nefesimm02 (56.2/55.3/0,9/%1,60)
pawlover (52.3/51.1/1.2/%2,29)
5. Takım Ortalaması: %1.15
toplight Cherry Mom
Amin canım sağol .Burda çok köpek var ya hava karardı mı sürü halinde :/ bişey yapmadı ama öyle koca hayvan şahlanınca insan korkuyorAllah korusun
İki hafta sonra 69 görcem dediysen görürsün canım sen, kafaya koydun mu yapıyorsun helal olsunAslında ben tatile 69 başlamak istiyorum ama daha o hedefe kitlenemedim. Geçen haftaki + dengemi bozdu. Sanırım iki haftam kaldı bakalım kaç geleceğim :)
Canım çook tebrik ederimO kadar kabak yedim akşam 1000 adım koşu kaç dakika koşu oluyor diye cardio yaptım :) bırakır mıyım hakkımı o ödemde :)
Hiç kilo alan yok gerçekten çok güzel bir hafta geçirdik hep beraber..Çok güzel bir tablo hepinizi tebik ederim arkadaşlar
Bugün 72 olsam kesin görürdüm. Bu hafta 72 çevresinde oyalanır haftaya 69 olurdum. Nasıl görebilirim diye kafa yoruyorum tabiki. Bunhafta 72 de takılmadan geçebilirsem yine olabilir. Bünün için ne yapabilirim diye araştırmaya başladım zaten bir ayran detoksu kestirdim gözüme. Ama Pazartesi tartıya göre bakacağım.İki hafta sonra 69 görcem dediysen görürsün canım sen, kafaya koydun mu yapıyorsun helal olsun
Bende anlayamıyorumCanım çook tebrik ederim
Ama algılarım kapandı anlıyamıyorum geçen hafta o kadar spora artı , bu hafta bu kadar spora eksi nasıl oluyo bu. Bide gerçekten şaşakınım ben toksam açlık kiloma sporla nasıl dönebilirim.maşallah diyorum dahada bişi diyemiyorum.süpersinnn
Lojman içinde değilmiydinAmin canım sağol .Burda çok köpek var ya hava karardı mı sürü halinde :/ bişey yapmadı ama öyle koca hayvan şahlanınca insan korkuyor
Lojman ama köpekleri insanlar sokuyor besleniyor flann o yüzden çok köpek var hep ağaçlık orman gibi alan olunca da akşam ıssız ilk defa oldu zaten şans huysuzluk yaptı çokLojman içinde değilmiydin
Sen yinede akşama kalma küçük çocuğun var nede olsa,özellikle pitbullardan acayip tırsıyorum
Çocuklardan dolayımı canımHepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Gerçekten çok iyiydik bu hafta. 1 olamadık belki ama adım adım yaklaşıyoruz.
Bu arada herkese cevap yazmak istiyorum muhabbete katılayım diyorum bişey çıkıyo,yazamıyorum. Bu ara hiç bişeye yetişemiyorum zaten
Evet canım. İlaç saatleri, yemek, yatak, ev işleri... Kendime vakit ayıramıyorum zaten ama bunlara da yetemiyorum.Çocuklardan dolayımı canım
Canım aldım onayıBu arada diskalifiye edilecek üye için mesaj atacağız galiba. Değil mitoplight kaptanım. Onay gelince de bizi etkilemeyecek artık. Gelecek hafta da 1. Oluruz artık. Listede olanlar eşleşelim ve yarışalım mı?
Bir kere @guziss35 bir kere dekardelelen321 beni yendi. Bir kere de Cherry Mom e meydan okudum + 1 i aldım oturdum yerime. İkili mücadelelerde berbatım bireysel takılınca fırtına gibiyim. Bu hafta kim beni yenmek ister :)
Tatlım bende bunalıyorum bazen sürekli hizmet eden olmaktan, alıyorum elime kalem kağıt program yapıyorum her işin arasına dinlenme vakti koyuyorum azcık,4*4lük olmasada uymaya çalışıyorum. Biz robot değilizki..deneEvet canım. İlaç saatleri, yemek, yatak, ev işleri... Kendime vakit ayıramıyorum zaten ama bunlara da yetemiyorum.
Ay cidden miTatlım bende bunalıyorum bazen sürekli hizmet eden olmaktan, alıyorum elime kalem kağıt program yapıyorum her işin arasına dinlenme vakti koyuyorum azcık,4*4lük olmasada uymaya çalışıyorum. Biz robot değilizki..dene
Canım ben normalde spor yaparken bile artı görürüm çünkü çok su içerim. Ama bugün tüm sporlar boyunca hiç su içmedim diyebilirim. sadece cardiolarda ağzımı ıslattım. Benim için en zor kısmı da buydu. Ama ödem olduğunu düşündüğüm için de öyle yapmak mantıklı geldi. Böyle olunca eksi yazması normal. Bu sporun ödemi de yarın görünür zaten. Ama iki gün makarna diyeti yapacağım için sorun değil..Canım çook tebrik ederim
Ama algılarım kapandı anlıyamıyorum geçen hafta o kadar spora artı , bu hafta bu kadar spora eksi nasıl oluyo bu. Bide gerçekten şaşakınım ben toksam açlık kiloma sporla nasıl dönebilirim.maşallah diyorum dahada bişi diyemiyorum.süpersinnn
Tabi.. Uygulayabilirsen çok güzel biley..kahve saati.gezme saati.bakım saati.aile saati.kitap saati.ders.sinema.temizlik.yemek.böyle giderAy cidden mionun bile programını yapacağız demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?