Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

15 günde 1 er cm yine incelmişim ve bu sefer bacakta da gitmiş üst bacaktan alt bacak aynı :)Allah'ım ortaya nasıl bişey çıkartcam merak ediyorum
Süper canım. Tartıda çok gitmese de ne güzel inceliyor sun. Demekki doğru yoldasın.

15 günde 1 er cm yine incelmişim ve bu sefer bacakta da gitmiş üst bacaktan alt bacak aynı :)Allah'ım ortaya nasıl bişey çıkartcam merak ediyorum
Bu güzel bir şey.. gayet orantılı gitmiş.. ortaya güzel bir şey çıkacak bence :)

muhteşemsiniz

günaydınlar canlarım sonunda ben de 79 lameyini kırdım sabah tartıya çıktım 77.9-78 i gösterdi sevindirik oldum
Tebrikler kaptanım gerisi gelecektir.. direnç kilosu kırılınca devamı hızlı geliyor.

Bugünkü menüm;

Sabah ; 1 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık

Ara ; 1 sütlü kahve 2 ceviz

Öğlen ; 6 kaşık kepekli makarna 4 kaşık yoğurt

Ara; 1 bardak süt

Akşam ; 6 kaşık makarna 4 kaşık yoğurt

Ara ; 1 bardak kefir

3 lt su
Ananas çayı, detoks çayı

- spor 500 ip 15 dakika bölgesel yaptım şimdilik Cherry Mom ilerleyen saatlerde başka şeyler yaparsam yazarım.

Selam kızlar kimse yok muu:)
Bugün fena tembelliğim üstümde yemek yapasım yok temizlik yapasım hiç yok gezesim de yok
Spor falanda yapasım yok sıkıldım kısacası :)
Hafta sonunuz güzel geçsin inş
Ben de temizlik, ütü derken kendimi kaybettim Azcıkta ben tembellik istiyoruumm

Selam kızlar kimse yok muu:)
Bugün fena tembelliğim üstümde yemek yapasım yok temizlik yapasım hiç yok gezesim de yok
Spor falanda yapasım yok sıkıldım kısacası :)
Hafta sonunuz güzel geçsin inş
Ben temizlik yapıyorum. aralarda da 3-5 dakika bölgesel çalışıyorum. Böyle yapmak çok pratik geliyor bana. Şimdi oturdum kahve içiyorum.. sonra browni yapacağım, o fırındayken 15 dakika cardio yapacağım. akşama maç var bizde gündem tabiki bu :)

Ben de temizlik, ütü derken kendimi kaybettim Azcıkta ben tembellik istiyoruumm
Ütü bende de var kafamı başka tarafa çeviriyorum yok gibi oluyor :) Bugün mutfak dolaplarını silecektim sözde ama yarına kaldı artık.

Tebrikler kaptanım gerisi gelecektir.. direnç kilosu kırılınca devamı hızlı geliyor.
Bende kırabilcekmiyim acaba
74 ün altını en son 10 sene önce gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…