- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.761
Hadi inşallah başlıyım bakim bu haftaEvde biraz yapsan fayda görürsün aslında indir ebru şallıyı yap :)))
Süper canım. Tartıda çok gitmese de ne güzel inceliyor sun. Demekki doğru yoldasın.15 günde 1 er cm yine incelmişim ve bu sefer bacakta da gitmiş üst bacaktan alt bacak aynı :)Allah'ım ortaya nasıl bişey çıkartcam merak ediyorum
Bu güzel bir şey.. gayet orantılı gitmiş.. ortaya güzel bir şey çıkacak bence :)15 günde 1 er cm yine incelmişim ve bu sefer bacakta da gitmiş üst bacaktan alt bacak aynı :)Allah'ım ortaya nasıl bişey çıkartcam merak ediyorum
Ben bazen pilates annesinin videolarını yapıyorum onlara da bakabilirsin canımHadi inşallah başlıyım bakim bu hafta
Bakayım çok teşekkür ederiimmBen bazen pilates annesinin videolarını yapıyorum onlara da bakabilirsin canım
muhteşemsiniz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 641.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (8.TAKIM) ==> %1.190
2. (9.TAKIM) ==>%0.180
3.(5.TAKIM) ==>%1.045
BİREYSEL DERECELER
1. @dennisgo => 3.82 => 5. TAKIM
2. @Aylin42Konya => %3.66 =>10. TAKIM
3. @DilaBg => %3.08 => 8. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@peaceful16 => % -1.80 => 10. TAKIM
Tebrikler kaptanım gerisi gelecektir.. direnç kilosu kırılınca devamı hızlı geliyor.günaydınlar canlarım sonunda ben de 79 lameyini kırdım sabah tartıya çıktım 77.9-78 i gösterdi sevindirik oldum
Günaydın canım. Teşekkür ederimGünaydın arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum so bu şekilde devam ederizdennisgo canım çoookk tebrik ediyorum harikasın
Günaydın canımGünaydın kizlar
Basarilarimizin devamini dilerim .
Bu performansla haftaya birinciyiz ins
Ben de temizlik, ütü derken kendimi kaybettimSelam kızlar kimse yok muu:)
Bugün fena tembelliğim üstümde yemek yapasım yok temizlik yapasım hiç yok gezesim de yok
Spor falanda yapasım yoksıkıldım kısacası :)
Hafta sonunuz güzel geçsin inş
Ben temizlik yapıyorum. aralarda da 3-5 dakika bölgesel çalışıyorum. Böyle yapmak çok pratik geliyor bana. Şimdi oturdum kahve içiyorum.. sonra browni yapacağım, o fırındayken 15 dakika cardio yapacağım. akşama maç var bizde gündem tabiki bu :)Selam kızlar kimse yok muu:)
Bugün fena tembelliğim üstümde yemek yapasım yok temizlik yapasım hiç yok gezesim de yok
Spor falanda yapasım yoksıkıldım kısacası :)
Hafta sonunuz güzel geçsin inş
Ütü bende de var kafamı başka tarafa çeviriyorum yok gibi oluyor :) Bugün mutfak dolaplarını silecektim sözde ama yarına kaldı artık.Ben de temizlik, ütü derken kendimi kaybettimAzcıkta ben tembellik istiyoruumm
Teşekkürler canım
Bende kırabilcekmiyim acabaTebrikler kaptanım gerisi gelecektir.. direnç kilosu kırılınca devamı hızlı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?