Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 641.ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (8.TAKIM) ==> %1.190

2. (9.TAKIM) ==>%0.180

3.(5.TAKIM) ==>%1.045

BİREYSEL DERECELER

1. @dennisgo => 3.82 => 5. TAKIM

2. @Aylin42Konya => %3.66 =>10. TAKIM

3. @DilaBg => %3.08 => 8. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

peaceful16 => % -1.80 => 10. TAKIM

Hep özendiğim bişeydir aslında plan program ama onu da beceremedim.
Benim annem sabah kalkar eş ve çocukları işe okula yollayıp yemeğini ev işlerini yapardı öğlene kadar. Ben ne zaman öyle olabilcem bilmiyorum. Çocuklar büyüyünce düzene girer mi acep

Ben çocuk yokken beceremiyorum planlı programlı olmayı. Sen iki çocukla yapamamışsın diye kendine yüklenme bence. Sonuçta tecrübem yok ama bence onlar büyüdükçe sana bağlılıkları azaldıkça senin de yükün azalacaktır.

İnşallah canım. Zaman zaman gerçekten çok bunalıyorum. Sonra sabret büyüyecekler herşey kolaylaşacak diyorum kendi kendime..

Bana anne diyebilirsin
Girer girer su yolunu bulur merak etme

15 günde 1 er cm yine incelmişim ve bu sefer bacakta da gitmiş üst bacaktan alt bacak aynı :)Allah'ım ortaya nasıl bişey çıkartcam merak ediyorum
Alt bacak çok incelmez ama zaten ben mesela göbek, kalça ve yüzden kilo alıyorum 15 kilo aldım ne bacağımda var ne kollarımda bence süpper bişey çıkcak

Alt bacak çok incelmez ama zaten ben mesela göbek, kalça ve yüzden kilo alıyorum 15 kilo aldım ne bacağımda var ne kollarımda bence süpper bişey çıkcak
Öyle mi bilmiyordum sağol tatlım inş biraz yüküm hafiflesin ayrıca şekillenme için pilates yapacağım o ara toparlarım kasayı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…