- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.801
Ah şu ertelemelerimiz, ben de erteleyip duruyorumÜtü bende de var kafamı başka tarafa çeviriyorum yok gibi oluyor :) Bugün mutfak dolaplarını silecektim sözde ama yarına kaldı artık.
Zıpladım zıplamaz olur muyum spordaşıım, ama kaçamaklı bi gün oldu çok üzgünümpawlover spordaşım zıplamadın mı bugün?
Canım selam valla kılımı kıpırdatmadım ne bisikleti dün bir garip hal içindeydim bunalmıştım çok .. kaydettim sporları tatlım süpersinCherry Mom neredesin canım? Bisiklet tepesinde mi yoksa?
Benim bugünkü sporlar ; 500 ip, 15 dakika cardio , 40 dakika bölgesel.
Ben bunu ceza saymam canım ketçap ın bize kalori olarak olumsuz etkisi var mı sağlıksız sadece ? Mayonez çok kalori diye biliyorum ben yanlış olmasın.Koşuşturmacadan ancak fırsat bulabildim, bugünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli 2 dilim ekmekle tost
Öğlen
4-5 kaşık bezelye yemeği
Akşam
3 dilim ekmek
Köfte yağsız tavada
Ketçap
Aralarda hünnap, ananas ve elma
Cezam nedir? Ceza kesin bana
Su 2 litre
300 kez zıpladım, 4320 adım yürüyüşCherry Mom
Geçmiş olsun kesinlikle yorgunluk uykusuzluktur bana da oluyor :/ baş dönmem çok .. seni aramızda görmek isterdik tabi ama önce sağlık tahlillerinide yaptır ihmal etme koşturmacada . Bizim açımızdan sıkıntı olmaz ama kendini daha iyi hissettiğinde bekleriz :)İyi akşamlar hanimlar. Ben izne ayrılmak zorundayım
Nedenini kesin bilmiyorum. Dün tansiyonum mi çıktı mi indi mi eşim dedi. Arabadan tam çıkacakken sanki 5 saniye kadar araba geriye gidiyor ve ben çığlık attım lal oldu resmen. Arkamızda da araba. Vitese doğruldum. Acaba eşim mi kaldırmamış. Park halindeki araba. Eşim hemen kapıyı açtı sakın ol. Araba hareket etmiyor. Bir süreliğine etkisi sen kurtulamadım çok korktum ve o an hiç ses duyamadım sanki dünya durmuştu. Gerçekten kötü oldum. Bide üzerine sakatliklar. Aşırı unutkanlık. Ve karşıdaki elimi tutunca hissedemiyorum. Aniden5 dakka önce ne yaptığımı unutuyordu. Sanki silindi. Şansıma bu hafta bebeğim hasta gecemiz gündüzümüz aynı. Bide üzerine büyük oğlanda hasta. Ve ben şuan evde değilim. Kaynanan yardimci olsun diye mecburiyetten. Bide kayinpederimde yardım ci sağolsun. Tam geldim derken. Onlarda anı bir yolculuğa çıktılar. Şuan kayinlarimla beraberiz. Eşim uykusuzluğa bağlıyor. Çünkü gece neredeyse uyuamıyorum gündüz deseniz. Uyduğu saat işimi bitirmeden uyanıyor. Hastaneye gidecem. Kan değerlerime bakılsın. Ben geçici olarak ayrılsam bir sıkıntı olurmu acaba
yok canım lahana çorbası yaptım ama 1 öpün içtim sadece herzamanki gibi dengeli beslendim sadece tartıya çıkmadım77 de çok yakındır bence
Bu hafta hurma mı yapmıştın kaptanım
Canım geçmiş olsun önce sağlık sen Kendini iyi hissedince geri gelirsin tatlımİyi akşamlar hanimlar. Ben izne ayrılmak zorundayım
Nedenini kesin bilmiyorum. Dün tansiyonum mi çıktı mi indi mi eşim dedi. Arabadan tam çıkacakken sanki 5 saniye kadar araba geriye gidiyor ve ben çığlık attım lal oldu resmen. Arkamızda da araba. Vitese doğruldum. Acaba eşim mi kaldırmamış. Park halindeki araba. Eşim hemen kapıyı açtı sakın ol. Araba hareket etmiyor. Bir süreliğine etkisi sen kurtulamadım çok korktum ve o an hiç ses duyamadım sanki dünya durmuştu. Gerçekten kötü oldum. Bide üzerine sakatliklar. Aşırı unutkanlık. Ve karşıdaki elimi tutunca hissedemiyorum. Aniden5 dakka önce ne yaptığımı unutuyordu. Sanki silindi. Şansıma bu hafta bebeğim hasta gecemiz gündüzümüz aynı. Bide üzerine büyük oğlanda hasta. Ve ben şuan evde değilim. Kaynanan yardimci olsun diye mecburiyetten. Bide kayinpederimde yardım ci sağolsun. Tam geldim derken. Onlarda anı bir yolculuğa çıktılar. Şuan kayinlarimla beraberiz. Eşim uykusuzluğa bağlıyor. Çünkü gece neredeyse uyuamıyorum gündüz deseniz. Uyduğu saat işimi bitirmeden uyanıyor. Hastaneye gidecem. Kan değerlerime bakılsın. Ben geçici olarak ayrılsam bir sıkıntı olurmu acaba
Bence ortak yürüyüş cardio videoları bisiklet ( gerçi onları çok yapmadım bu hafta devam )Seni bu kadar incelten bisklet mi
o kadar uzun süredir 78 i görmedim ki şu an acaşp motiveyim o yüzden hiç bişey motivemi bozamazUzun süren bir direnci kırdığında insan çok büyük bir şey başardığı için haklı olarak motive oluyor.. burada bünyen seni geri çekmek için kaçamağa zorlayabilir ( bana her zaman öyle oluyor) ama sen bu oyuna gelmezsin :)
Vallaa hiç birini yapmadım tezgahtaki bulaşığı makineye bile koymadım yatttmYarın gezersin öbürgünde temizlik
Eh yemekle sporu dayanamazsın yaparsın zaten çünkü doğrudan kendinle alakalı
geçmiş olsun canım hava değişiminden olmuşturVallaa hiç birini yapmadım tezgahtaki bulaşığı makineye bile koymadım yatttmbuzlukta dhaa önce yaptığım pizza vardı onu yediler garip bir gündü :))) halsizdim çok
Çok iyi kaptanım ya cidden gitmeye başladı mı gidiyor siz uzun zamandır odaklamadınız spor diyet işlerine o yüzden aksadı biraz inş bu hafta güzel bir hafta olur sizin içino kadar uzun süredir 78 i görmedim ki şu an acaşp motiveyim o yüzden hiç bişey motivemi bozamaz
Olabilir kaptanım sağolungeçmiş olsun canım hava değişiminden olmuştur
inşallah canım acaip motive oldum valla allah bozmasınÇok iyi kaptanım ya cidden gitmeye başladı mı gidiyor siz uzun zamandır odaklamadınız spor diyet işlerine o yüzden aksadı biraz inş bu hafta güzel bir hafta olur sizin için
Çok geçmiş olsun canım. Aşırı uykusuzluk ve aşırı yorgunluktan oluyo böyle şeyler. Kendi sağlığını ihmal etme. Evlatların için de önce kendine iyi bakmalısın ki onlar için de bişeyler yspabilesin. Bir an evvel toparlarsınız inşallah canım.İyi akşamlar hanimlar. Ben izne ayrılmak zorundayım
Harikasın kaptanım. Bu motivasyonla bu hafta 76ları göreceğine eminimo kadar uzun süredir 78 i görmedim ki şu an acaşp motiveyim o yüzden hiç bişey motivemi bozamaz
Ketçap bildiğim kadarıyla kalori açısından sorun olmuyor. katkı maddesi nedeniyle çok da faydalı bir şey değil ama sonuçta her gün de yemiyorsun. Köfte kaç tane yedin bilmiyorum akşam 3 dilim ekmek tabiki fazla ama gün içinde yediklerine bakınca kalori hesabı yapınca bence üstesinden gelinemeyecek bir menü değil. Yani bir dilim yaş pasta yesen daha zararsa olurdun emin ol :)Koşuşturmacadan ancak fırsat bulabildim, bugünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli 2 dilim ekmekle tost
Öğlen
4-5 kaşık bezelye yemeği
Akşam
3 dilim ekmek
Köfte yağsız tavada
Ketçap
Aralarda hünnap, ananas ve elma
Cezam nedir? Ceza kesin bana
Su 2 litre
300 kez zıpladım, 4320 adım yürüyüşCherry Mom
Bugün de ben öyleyim. Çay demlenirken ki rutin sporumu pas geçtim. Kahvaltı ettim bir koltuğa oturdum çay içiyorum :) ne zaman kalkarım bilmem ama çay bittikçe 10 adım atıp mutfaktan yeni çay alıyorum. Bu da spor bence :)Canım selam valla kılımı kıpırdatmadım ne bisikleti dün bir garip hal içindeydim bunalmıştım çok .. kaydettim sporları tatlım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?