Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ütü bende de var kafamı başka tarafa çeviriyorum yok gibi oluyor :) Bugün mutfak dolaplarını silecektim sözde ama yarına kaldı artık.
Ah şu ertelemelerimiz, ben de erteleyip duruyorum Neyse sağlık olsun keyfimize bakalım

Koşuşturmacadan ancak fırsat bulabildim, bugünkü menüm

Sabah
Beyaz peynirli 2 dilim ekmekle tost

Öğlen
4-5 kaşık bezelye yemeği

Akşam
3 dilim ekmek
Köfte yağsız tavada
Ketçap

Aralarda hünnap, ananas ve elma

Cezam nedir? Ceza kesin bana

Su 2 litre
300 kez zıpladım, 4320 adım yürüyüş Cherry Mom

Cherry Mom neredesin canım? Bisiklet tepesinde mi yoksa?
Benim bugünkü sporlar ; 500 ip, 15 dakika cardio , 40 dakika bölgesel.
Canım selam valla kılımı kıpırdatmadım ne bisikleti dün bir garip hal içindeydim bunalmıştım çok .. kaydettim sporları tatlım süpersin

Ben bunu ceza saymam canım ketçap ın bize kalori olarak olumsuz etkisi var mı sağlıksız sadece ? Mayonez çok kalori diye biliyorum ben yanlış olmasın.
Ekmekleri de bugün biraz daha hareket et yakarsın :))

Geçmiş olsun kesinlikle yorgunluk uykusuzluktur bana da oluyor :/ baş dönmem çok .. seni aramızda görmek isterdik tabi ama önce sağlık tahlillerinide yaptır ihmal etme koşturmacada . Bizim açımızdan sıkıntı olmaz ama kendini daha iyi hissettiğinde bekleriz :)

Canım geçmiş olsun önce sağlık sen Kendini iyi hissedince geri gelirsin tatlım

o kadar uzun süredir 78 i görmedim ki şu an acaşp motiveyim o yüzden hiç bişey motivemi bozamaz

Yarın gezersin öbürgünde temizlik
Eh yemekle sporu dayanamazsın yaparsın zaten çünkü doğrudan kendinle alakalı
Vallaa hiç birini yapmadım tezgahtaki bulaşığı makineye bile koymadım yatttm buzlukta dhaa önce yaptığım pizza vardı onu yediler garip bir gündü :))) halsizdim çok

o kadar uzun süredir 78 i görmedim ki şu an acaşp motiveyim o yüzden hiç bişey motivemi bozamaz
Çok iyi kaptanım ya cidden gitmeye başladı mı gidiyor siz uzun zamandır odaklamadınız spor diyet işlerine o yüzden aksadı biraz inş bu hafta güzel bir hafta olur sizin için

Çok geçmiş olsun canım. Aşırı uykusuzluk ve aşırı yorgunluktan oluyo böyle şeyler. Kendi sağlığını ihmal etme. Evlatların için de önce kendine iyi bakmalısın ki onlar için de bişeyler yspabilesin. Bir an evvel toparlarsınız inşallah canım.
Harikasın kaptanım. Bu motivasyonla bu hafta 76ları göreceğine eminim

Ketçap bildiğim kadarıyla kalori açısından sorun olmuyor. katkı maddesi nedeniyle çok da faydalı bir şey değil ama sonuçta her gün de yemiyorsun. Köfte kaç tane yedin bilmiyorum akşam 3 dilim ekmek tabiki fazla ama gün içinde yediklerine bakınca kalori hesabı yapınca bence üstesinden gelinemeyecek bir menü değil. Yani bir dilim yaş pasta yesen daha zararsa olurdun emin ol :)

Canım selam valla kılımı kıpırdatmadım ne bisikleti dün bir garip hal içindeydim bunalmıştım çok .. kaydettim sporları tatlım süpersin
Bugün de ben öyleyim. Çay demlenirken ki rutin sporumu pas geçtim. Kahvaltı ettim bir koltuğa oturdum çay içiyorum :) ne zaman kalkarım bilmem ama çay bittikçe 10 adım atıp mutfaktan yeni çay alıyorum. Bu da spor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…