- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.930
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.821
Afiyet olsun :)) arada insanın üstüne bir ağırlık geliyor işte ama bugün sağlam spor yapmam lazım temizlikte var zaten iki günün acısını çıkarmalıyım :)))Bugün de ben öyleyim. Çay demlenirken ki rutin sporumu pas geçtim. Kahvaltı ettim bir koltuğa oturdum çay içiyorum :) ne zaman kalkarım bilmem ama çay bittikçe 10 adım atıp mutfaktan yeni çay alıyorum. Bu da spor bence :)
Poğaça ellerin ayakların eski günlerine dönüyor demek. Ben de alyans sıktığı için çıkarmıştım bir süredir muhtemelen olur şimdi :)Parmağında ki alyans bol gelmeye başlayanlarilceldiğim yerlere bak hele ye
Evet ya bazen yapamıyor insan. Hadi ip atlamadım ama bölgesel bir şeyler de yapmıyorum. Sonuçta otururken bile yapacak bir çok şey var bölgesel. Ama hiiiiiç içimden gelmiyor şu an. Zaten bacaklarım da bitik halde.. Regl olunca da ağrılar katlanıyor. Öte yandan Regl ağrılarına en iyi gelen şey de spor. Nasıl bir paradokssa :)Afiyet olsun :)) arada insanın üstüne bir ağırlık geliyor işte ama bugün sağlam spor yapmam lazım temizlikte var zaten iki günün acısını çıkarmalıyım :)))
Çok sevindim. Kendim 79 u kırmış kadar, çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ve kırılma noktamız da tam bu inatçı direnç kiloları.. kazanan sen olduğun için çok mutlu oldum.. gerçekten bundan sonrası daha güzel olacak senin için kaptanım.o kadar uzun süredir 78 i görmedim ki şu an acaşp motiveyim o yüzden hiç bişey motivemi bozamaz
Sen menü paylaştın mı görmedim ben. Onlar pizza yedi sen ne yedin ? Pizza da yemezsin ki. Ben yarın fanta içeceğim. Dün markete gördüm canım istedi :) Şaka gibi ama canım hiç aklıma gelmeyecek şeyler aşeriyor. Fanta nedir ya ben kolacıyımdır. Fanta neredeyse hiç içmem :) İki kutu aldım bir eşime bir bana. Dalga geçiyor iki tane fazla olmamış mı diye :)Vallaa hiç birini yapmadım tezgahtaki bulaşığı makineye bile koymadım yatttmbuzlukta dhaa önce yaptığım pizza vardı onu yediler garip bir gündü :))) halsizdim çok
:))) Ala alah ciddden bende fanta hiç sevmem gerçi kolada içmem :))Sen menü paylaştın mı görmedim ben. Onlar pizza yedi sen ne yedin ? Pizza da yemezsin ki. Ben yarın fanta içeceğim. Dün markete gördüm canım istedi :) Şaka gibi ama canım hiç aklıma gelmeyecek şeyler aşeriyor. Fanta nedir ya ben kolacıyımdır. Fanta neredeyse hiç içmem :) İki kutu aldım bir eşime bir bana. Dalga geçiyor iki tane fazla olmamış mı diye :)
Regli başladı mı ? Cidden sen erken oldun bende olmadım daha halbuki cumaya kadar başlayıp bitmesi lazım dün olmam gerekiyorduEvet ya bazen yapamıyor insan. Hadi ip atlamadım ama bölgesel bir şeyler de yapmıyorum. Sonuçta otururken bile yapacak bir çok şey var bölgesel. Ama hiiiiiç içimden gelmiyor şu an. Zaten bacaklarım da bitik halde.. Regl olunca da ağrılar katlanıyor. Öte yandan Regl ağrılarına en iyi gelen şey de spor. Nasıl bir paradokssa :)
Evet Cuma lekelenme vardı, dün oldum.. benim biraz karışık gidiyor şu ara; bir önceki ay 5 gün geç olmuştu bu ay 5 gün erken oldu.. ama belki de kandaki hamilelik sıfırlanıyor ondan böyle olmuştur bilmiyorum. Senin dünkü ruh halin regle bağlı bir isteksizlik de olabilir..Regli başladı mı ? Cidden sen erken oldun bende olmadım daha halbuki cumaya kadar başlayıp bitmesi lazım dün olmam gerekiyordu
Olabilir canım benimde aklıma o geldi ama hiç ağrı sızı yok inş çok gecikmez .Evet Cuma lekelenme vardı, dün oldum.. benim biraz karışık gidiyor şu ara; bir önceki ay 5 gün geç olmuştu bu ay 5 gün erken oldu.. ama belki de kandaki hamilelik sıfırlanıyor ondan böyle olmuştur bilmiyorum. Senin dünkü ruh halin regle bağlı bir isteksizlik de olabilir..
Yok daha yazmadım. Dün fırsatım olmadı. Bugun yazacağım :)Olabilir canım benimde aklıma o geldi ama hiç ağrı sızı yok inş çok gecikmez .
Yazdın mı 1.ler sayfasına ))
:)) Tabi sana cumadan sonra huzur gelir :)) o neydi öyle ya dakika başı tartılmış foto çekmişinYok daha yazmadım. Dün fırsatım olmadı. Bugun yazacağım :)
Geçen haftanın sonuncusu bu haftanın birincisi, haftaya ne olacak acaba?
Pazartesi tartımız ne diyecek bakalım. Yalnız tartılmamak gerçekten huzur :)
Aslında aktivitelerime ve wc çıkışlarıma göre tartıldım. Yoksa cuma laneti sandım başta. Bir önceki hafta 7000 ip alta +300 gel, bu hafta kabak detoksu yap +200 gel.. Ama lekelenmeyi görünce ödem diye düşündüğüm için çözmek için denemek istedim.ama bu kadar ben de beklemiyordum. Merak ettiğim devam etsem kaça kadar gidecekti :) sonuçta kilo vermedim ödemin sakladığını geri aldım..pazartesi tartısını çok merak ediyorum bu nedenle. Dün, bugün tartılmak istedim aslında ama pazartesi tartılmak daha iyi olur diye engelledim kendimi :):)) Tabi sana cumadan sonra huzur gelir :)) o neydi öyle ya dakika başı tartılmış foto çekmişin
Hahaha gözlerimi kamaştırıyorsun :))Bugün aşırı sportmenim. Çay için attığım 10 adımı beğenmedim. Tercihimi biraz daha uzaktaki kahve makinesinden yana kullandım. 15 adım atarak kendime kahve aldım :)
Cherry Mom
20 dakika bölgesel egzersiz yaptım ama hiç ısınmadan. Başarı hikayesi yaptım. Bir öğlen yemeği hak ettim bence :)Hahaha gözlerimi kamaştırıyorsun :))
Ben daha onuda yapmadım20 dakika bölgesel egzersiz yaptım ama hiç ısınmadan. Başarı hikayesi yaptım. Bir öğlen yemeği hak ettim bence :)
Senin saatler başlamadı ki. Parka çıkmazsan senin saatler gece :)Ben daha onuda yapmadım
Aynen :)) parka çıktık ama çok bişey yapmadım şimdi alışverişe çıktık.. dediğin gibi beni gece paklar :))Senin saatler başlamadı ki. Parka çıkmazsan senin saatler gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?