- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.781
Yarın gezersin öbürgünde temizlikSelam kızlar kimse yok muu:)
Bugün fena tembelliğim üstümde yemek yapasım yok temizlik yapasım hiç yok gezesim de yok
Spor falanda yapasım yoksıkıldım kısacası :)
Hafta sonunuz güzel geçsin inş
Seni bu kadar incelten bisklet mi15 günde 1 er cm yine incelmişim ve bu sefer bacakta da gitmiş üst bacaktan alt bacak aynı :)Allah'ım ortaya nasıl bişey çıkartcam merak ediyorum
Bilimum detoks ve spor çeşitleri yapılurTamam o zaman haftaya 10 kişiyiz. 10 kişi 20 panter gücünde bir derece ile 1. Olacağız
Kırarsın canım inanıyorum benBende kırabilcekmiyim acaba
74 ün altını en son 10 sene önce gördüm
bana resmen yeni heves geldi 78 i görmeseydim dün izne ayıracaktım kendimi ama şimdi yok gidecek bu kilolarTebrikler kaptanım gerisi gelecektir.. direnç kilosu kırılınca devamı hızlı geliyor.
Ben sokak sokak gezdim büyük oğlanın hemeeoidi azdı onu dr a götürdüm ordan gezmeye yarın da eve boyacı girecek ev topluyorumSelam kızlar kimse yok muu:)
Bugün fena tembelliğim üstümde yemek yapasım yok temizlik yapasım hiç yok gezesim de yok
Spor falanda yapasım yoksıkıldım kısacası :)
Hafta sonunuz güzel geçsin inş
min ol kırolacak ben o kadar takıldım siz biliyorsunuz tam umudumu kestim ki gördüm darısı başınaBende kırabilcekmiyim acaba
77 de çok yakındır bencebana resmen yeni heves geldi 78 i görmeseydim dün izne ayıracaktım kendimi ama şimdi yok gidecek bu kilolar
Valla bu hafta niyetim deniz kadar olmasa da 76 yı görmek çok mu abartılı bilmem ama spor yapamayacağım evde badana olacak çünkü77 de çok yakındır bence
Bu hafta hurma mı yapmıştın kaptanım
Tabiki kıracaksın. Zaten en son 10 sene önce gördüğün için bu kadar zorlanıyorsun. Kıracaksın ve çok daha aşağısı gelecek canım.. bu kısım biraz sabır gerektiriyor. Sen sabredip diyete devam ettikçe inadı kırılacak metabolizmanın. Sonrası iyilik güzellik..Bende kırabilcekmiyim acaba
Kesinlikle Pazartesi tartısına göre hepimiz bir detoksun kapısını çalarız :) ben akşam yoğurtlu bir şeyler bakıyorum son iki gün için.Bilimum detoks ve spor çeşitleri yapılur
Sütlü tatlı tabiki yiyebilirsin afiyet de olsun ama ilk ya da ikinci ara öğünde tercih edersen gün boyu yakacağın için seni olumsuz etkilemez canım11de 1 yumurta, 2 D ekmek, peynir, zeytin
14 te 1 sütlü nescafe,2-3 ceviz , 3-4 pötibör
17 de 1 tb tarhana,1 tb tas kebabı,2 yk makarna, salata
20de 1 tb sütlü tatlı, yeşil çay
Uzun süren bir direnci kırdığında insan çok büyük bir şey başardığı için haklı olarak motive oluyor.. burada bünyen seni geri çekmek için kaçamağa zorlayabilir ( bana her zaman öyle oluyor) ama sen bu oyuna gelmezsin :)bana resmen yeni heves geldi 78 i görmeseydim dün izne ayıracaktım kendimi ama şimdi yok gidecek bu kilolar
Kabak detoksu öneririm kaptanım ben iki günde 1,4 vermiş oldum. Max 3 gün yapılıyor ve 3 günde de 1,8 veren biliyorum. En güzel yanı sabah yumurtalı ekmekli bir kahvaltısı var :)Valla bu hafta niyetim deniz kadar olmasa da 76 yı görmek çok mu abartılı bilmem ama spor yapamayacağım evde badana olacak çünkü
Geçmiş olsun canım kesinlikle kan tahlili yaptırıp kontrollerini tamamla.. sen şu an listede olmadığın için istediğin zaman gelip bizimle diyet gündemini paylaşabilirsin. Ama kontrollerinden önce diyet ve spor yapmamalısın bence.. sadece yediğini içtiğine dikkat edebilirsin bu süreçte. Sonuçta sağlıklı beslenmenin kilo vermekle bir alakası yok aslında.İyi akşamlar hanimlar. Ben izne ayrılmak zorundayım
Nedenini kesin bilmiyorum. Dün tansiyonum mi çıktı mi indi mi eşim dedi. Arabadan tam çıkacakken sanki 5 saniye kadar araba geriye gidiyor ve ben çığlık attım lal oldu resmen. Arkamızda da araba. Vitese doğruldum. Acaba eşim mi kaldırmamış. Park halindeki araba. Eşim hemen kapıyı açtı sakın ol. Araba hareket etmiyor. Bir süreliğine etkisi sen kurtulamadım çok korktum ve o an hiç ses duyamadım sanki dünya durmuştu. Gerçekten kötü oldum. Bide üzerine sakatliklar. Aşırı unutkanlık. Ve karşıdaki elimi tutunca hissedemiyorum. Aniden5 dakka önce ne yaptığımı unutuyordu. Sanki silindi. Şansıma bu hafta bebeğim hasta gecemiz gündüzümüz aynı. Bide üzerine büyük oğlanda hasta. Ve ben şuan evde değilim. Kaynanan yardimci olsun diye mecburiyetten. Bide kayinpederimde yardım ci sağolsun. Tam geldim derken. Onlarda anı bir yolculuğa çıktılar. Şuan kayinlarimla beraberiz. Eşim uykusuzluğa bağlıyor. Çünkü gece neredeyse uyuamıyorum gündüz deseniz. Uyduğu saat işimi bitirmeden uyanıyor. Hastaneye gidecem. Kan değerlerime bakılsın. Ben geçici olarak ayrılsam bir sıkıntı olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?