Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım geçmiş olsun önce sağlık sen Kendini iyi hissedince geri gelirsin tatlım
Çok sağolun kızlar. İnşallah yakında daha enerjili geleceğim. Ama ozaman kadar siz kilolarınızı vermiş şekilde inşallah.

Ben bunu ceza saymam canım ketçap ın bize kalori olarak olumsuz etkisi var mı sağlıksız sadece ? Mayonez çok kalori diye biliyorum ben yanlış olmasın.
Ekmekleri de bugün biraz daha hareket et yakarsın :))
Ayy çok sevindim bu duruma mayonez sevmiyorum Allahtan, misafirler daha şimdi gittiler totom yeni yer gördü birazdan zıplamaya kaçcam bakalım

Yaşasın o zaman köfte 4 tane yedim çok yemedim, bugün koşturmamla eritmişimdir heralde dünkü ekmekleri

inşallah canım

İyi akşamlar kızlaar

Menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
5-6 patates kızartması

Ara
Kahve

Öğlen
Yoğurtlu semizotu
Çorba
1 dilim ekmek

Akşam yemeği yemiciğim çok çay içtim şiştim sanırım yiyesim yok hiç

Suuuu şimdi farkettim de hiç içmemişim gidip içeyim

Günün tamamına bakınca menu çok az sanki. Akşam yemediğinde ilerleyen saatlerde de acıkabilirsin. Öyle olursa süt yoğurt bir şeyler yersin

Bence de kesinlikle erimiş gitmiştir.. ne zaman Regl olacaksın peki. Heyecanlı günler çok yakın değil mi :)
Beklenen tarih perşembe ama bakalım erken geç oynama yapcak mı.. şuanda heyecandan çok gerginlik var üstümde ama inşallah kocaman bi heyecana dönüşür

Günün tamamına bakınca menu çok az sanki. Akşam yemediğinde ilerleyen saatlerde de acıkabilirsin. Öyle olursa süt yoğurt bir şeyler yersin
Açlık vurmadı da yorgunluk güzel vurdu kafamı koyduğum yerde uyuyasım var

Biz bişey yapmadıkki canım asıl senin bize ve bu takıma çok katkın var, tebrikler tekrar

Bugün sabah iyi ama ö.s. Kaçamaklı bir menü oldu yazmasam daha iyi. Şuan yatılı misafirim var, yarın şehirdışında olucaz,salıda müsait olmayabilirim ama okurum sizi.çarşamba perşembe detoks yapmak lazım gibi , eğer regl olmazsam cumaya faydası olur umarım

Bu arada haftasonu menün sana ptesi süper bi eksi getiricek inan.toplam kaç kilo verdin

Geçmiş olsun canım korkmuşsun belli dinlenmeye çalış

takımda olmasam, ne hurma ne de kabak detoksu yapardım. Bir akşam otururken hiç bir kuvvet beni koşu bandına gönderemezdi. Ki o gün cardio yapmayacaktım. Ama takımda olunca her şey farklı oluyor. O gün hem koştum cardio yaptım üstüne de ip atladım. Bunu burada olmaya ve beraber zayıflama çabamıza borçluyum canım.
Mezun olduktan sonraki hallerimi de bildiğim için, kesinlikle verdiğim her gr da 5. Takımın payı var diyorum. Uygulayan benim ama bir çok şeyi burada takım ruhu ile yapıyorum :))

Canım
Şehir dışındayken de dikkat edemeyebilirsin haliyle suyunu bol içmeye çalış ve kaçamak olacaksa da miktarlarını kısmaya çalış bence. Benim çok fayda gördüğüm bir şey vardı; fındık ceviz kuru meyve olan bir poşeti hiç çantamdan eksik etmezdim dışarıdayken. Diyetisyen de bir nedenle yemeğini yiyemedin açsın bir avuç içi kadar ye en azından yemeğe oturduğunda çok aç olmazsın diye yönlendiriyordu. Yolculuk için sen de belki yanında bulundurmak istersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…