- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.930
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.861
Gündeminde kendin için zayıflama var, kendin için spor yapıyorsun. Küçük çocukla da bence çok güzel yapıyorsun. Sizler benim idolumsünüz.. ben de spor yapıyorum ama benimkisi basit bence. istediğim zaman istediğim şeyi yapma özgürlüğün var sonuçta.Evet benim içinde spor zamanı :)) resmen günü şu saati beklemekle geçiriyorum kendim için yaptığım tek şey spor sanki.. galiba..öyle..
Kendini hafife alma sen bizim yerimizde olsanda yapardın hemde fazlasıyla eminim:)Gündeminde kendin için zayıflama var, kendin için spor yapıyorsun. Küçük çocukla da bence çok güzel yapıyorsun. Sizler benim idolumsünüz.. ben de spor yapıyorum ama benimkisi basit bence. istediğim zaman istediğim şeyi yapma özgürlüğün var sonuçta.
O günleri de göreceğiz kuzum ama ben bahaneleri severim. Yapmamak için de daha güçlü bir neden olamaz herhalde :)Kendini hafife alma sen bizim yerimizde olsanda yapardın hemde fazlasıyla eminim:)
Bakalım hep birlikte görcez inşallah öyle olurŞu an bekleme sürecindesin.. bence başladığında gerginlik yerini heyecana bırakacak..
Baya güzel spor oldu cidden iki gündür toplam 1 saat zor oturmuşumdurBu yorgunluk sana iyi spor olduğunu gösteriyor bence :)
İnşallah tatlım ❤❤❤
Gündüz uykusu yok mu kuzucuğun yoksa o saati ev işlerine mi ayırıyosun? Ev işi hiç bitmiyo gerçi çok nankörEvet benim içinde spor zamanı :)) resmen günü şu saati beklemekle geçiriyorum kendim için yaptığım tek şey spor sanki.. galiba..öyle..
Uyumuyor artık canım maalesef uyusada hobi mobi hak getire kitap bile okuyamıyorum ben ki elime aldığımı bir günde bitirirdim çok severdim okumayı okumadan duramam derdimGündüz uykusu yok mu kuzucuğun yoksa o saati ev işlerine mi ayırıyosun? Ev işi hiç bitmiyo gerçi çok nankörgündüz de bi hobin olsa ruhen rahatlardın belki
:))) Yeter ki gelsinde söyle canım ya. Belkide aman ne çok abartmışsınız ya gözümü korkuttunuz flaann dersin :)O günleri de göreceğiz kuzum ama ben bahaneleri severim. Yapmamak için de daha güçlü bir neden olamaz herhalde :)
O gün gelir böyle spor yaparsam, size döner aslında çok da önemli bir şey başarmıyormuşsunuz derim artık
Biraz daha büyüyünce bi düzene girer çok hırpalamamaya bak kendiniUyumuyor artık canım maalesef uyusada hobi mobi hak getire kitap bile okuyamıyorum ben ki elime aldığımı bir günde bitirirdim çok severdim okumayı okumadan duramam derdimanca ev işlerine yetişiyorm onlarda yarım yamalak çocukla ne kadar olursa işte
günaydın arkadaşlar yeni hafta tüm güzelikleri beraberinde getirsin inşş
evvet ben bugün itibariyle tam disiplin şeklinde başladım eşimde benle birlikte başladı dün alış verişimide sağlıklı beslenmeye göre yaptım güzel eksiler görücegime tüm kalbimle inanıyorummmmm
Günaydın herkese
Bol eksiler göreceğimiz bi hafta olsun inşallah
Ben Cuma Cumartesi yaptım ama dün yapmadığımı senin bu mesajı görünce hatırladım. Ee bugün yeniden başlayalım mı?Aaaadennisgo ben plankleri unuttum yaa bir cuma yaptım birde şimdi yapayım :/ sen yaptın mı ?
Ne cezası verdin kendine :) bu hafta hiç birimiz ceza almadık aslında. Kaptan yardımcısı hobi olarak kendine ceza veriyor işe bak :)Menüm
09:30 Karatay kahvaltı
15.00 nohut yemeği 1 tabak
20:00 yarım dilim kek ( akşam yemeği yemediiğim için kendime hak gördüm ama ceza + 15 dk bisikleti uzattım )
Su 3 lt kadar
Spor 1 saat bisiklet cardio + 15 dk Cezam :)
10 dk bacak bölgesel
7 dk kol bölgesel
Kolay gelsin ve iyi dinlenmeler canım. Sabah sabah bir çok iş başarmışsın haklı olarak tartı ufak bir ayrıntı gibi kalmış :) şimdi senin için biraz dinlenme vakti galiba..Günaydın kizlar bu haftasonu da koydeydim ve yorgunum ayri bir yorgunlugu oluyor benim uzerimde sabah 6 da kalktim bi torba biberi birazini dolmalik birazini pul biberlik yayip ipe dizdim.kuruyan biber salcami kaldirip yerine domates salcami serdim.koyden getirdigim incirleri serbetli suda kaynatip gunese serdim. Bir bidon tursu yaptim.ve cok yorgunum dolayisiyla bgun tartilamadim. Artik yarin tartilirim.
Günaydın canımgünaydın arkadaşlar yeni hafta tüm güzelikleri beraberinde getirsin inşş
evvet ben bugün itibariyle tam disiplin şeklinde başladım eşimde benle birlikte başladı dün alış verişimide sağlıklı beslenmeye göre yaptım güzel eksiler görücegime tüm kalbimle inanıyorummmmm
Günaydın canımGünaydın herkese
Bol eksiler göreceğimiz bi hafta olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?