Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar;
Ben çikolata yiyeceğim fanta içeceğim diyorum ama daha büyük bir kaçamağı unuttum. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü ama eşim bu hafta izinli olacağı için bu hafta kutlarız demiştik. Ben onu unuttum dün akşam hatırlattı sağolsun :) hafta içi bir akşam dışarı çıkacağız yiyip içeceğim. Ama yine de dengelemeye çalışacağım bakalım.

Kolay gelsin ve iyi dinlenmeler canım. Sabah sabah bir çok iş başarmışsın haklı olarak tartı ufak bir ayrıntı gibi kalmış :) şimdi senin için biraz dinlenme vakti galiba..
Aynen cnm
Suan isyerinde kafam rahat bir sekilde kaysi cayini icip dinleniyorum.

Dikkatli olduktan sonra biraz da sporla dengeleyecegine eminim ben
Nasil olsa hakettin sen cnm

günaydınlarrr
sabah eve boyacı girdi sonra küüğü okula bırakıp büyüğü hastaneye götürdüm ultrason kan verdik sonuçlar öğleden sonra çıkacak
bu sabahki kilomu çok merak ediyordum haftasonu da hiç abartmadım gayet de güzel geçti midem kazınıyordu akşam yatarken sabahda aynı şekilde ama işin acı tarafı tartının pili bitmiş maalesef tartı sonucunu bilmiyorum ama çok motiveyim

Pazartesi tartıma gelirsek de ;72,4
Regl kaynaklı daha iyi bir eksi görmeyi bekliyordum ama sanırım ödemin çoğu Cuma gitmiş..ancak bu kadar oldu.
Yaa sen ne yapıyorsun bende yapayım nolur :))
Süper canım regli ile harikaa ne diyeyim maşallah sanaaa tr ye 55 kg gidicen herhalde en son seni gördüklerinde zayıf mıydın kaç kilo ile görmüşlerdi seni ?

Hakettinnn :) nice güzel yıllarınız olsun inş birlikte canım

Günaydın kızlar .
Ben yine berbat bir gecenin sabahına uyanmak zorunda kaldım
Gece spordan sonra duş vs derken gece 1 de yattım 2gibi tam uykuya dalıyordummki oğlum uyandı ve sabah 6 ya kadar uyumadı ateşi çıkmış 5 gibi ilaç verdimde uyuduk ama nasıl uyuduk koltukta o üstümde ben altta her yanım ağrıyor .geceleri uyana uyana kendini hasta etti resmen gece çok soğuk oluyor çünkü uyanınca oturma odasına gitmek istiyor o arada üşüdü demek cidden bu çocuklar hiç hasta olmasın yaa

Ya sen bu kadar işi yaparken çocuk ne yapıyor :) ben beceriksizim herhalde yemek zor yapıyorum çocukla

Süper canım regli ile harikaa ne diyeyim maşallah sanaaa tr ye 55 kg gidicen herhalde en son seni gördüklerinde zayıf mıydın kaç kilo ile görmüşlerdi seni ?
Regl ödemi atmak için iki gündür öğünlerde 6 kaşık yağsız tuzsuz kepekli makarna yiyorum :) içine de nane ve pul biber atıyorum.
Ben şimdiden gelince diyetisyene gitmesem mi kendim veririm demeye başladım :) eşim de 2 ay kalacağım 15 kg vereceğim dedin ben anlamam giderken tartacağım seni diye sataşıyor :)
Bu arada benim asıl favori yiyeceğin ananas.. hiç bir parçasını ziyan etmiyorum meyvesini yiyor kabuğunun çayını yapıyorum.. kesinlikle iyi bir yağ yakıcı.. bu kez demlediğim çayın içine karanfil de attım bakalım nasıl tadı olacak ?

Sen böyle hissettikten sonra elinden hiç bir şey kurtulamaz kaptanım.

Gecmis olsun cnm ins hemencecik iyilesir
Benim oglumda oyle hic ortmuyor ustunu sabaha kadar savas halindeyiz tam gecis mevsimi zaten ne yapacagimi bende bilmiyorum

Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşirsiniz umarım.. dediğin gibi çocuk hastalandı mı gerçekten zor oluyor..

Ya sen bu kadar işi yaparken çocuk ne yapıyor :) ben beceriksizim herhalde yemek zor yapıyorum çocukla
Yatiyordu cnm sabah 7.30 8 gibi kalkiyor . Geceleride soyle bi durum var bizde 26 aylik halen emziriyorum gece emerek yatiyor o yatana kadar bende uyumus oluyorym dolayisiyla gece ektra is yapamiyorum erken kalkip halletmeye calisiyorim
Zaten ise de gec kaldim saat 9'da anca isim bitti geldim ise

Gecmis olsun cnm ins hemencecik iyilesir
Benim oglumda oyle hic ortmuyor ustunu sabaha kadar savas halindeyiz tam gecis mevsimi zaten ne yapacagimi bende bilmiyorum
Sana da kolay gelsin canım.. çocuklar bazen çok zorlayıcı olabiliyor ama bence gayet iyi idare ediyor gibisin. Senin hareketli çocukla yaptıklarını ben çocuksuz yapamıyorum. Bugün 3. Gün olacak mutfak dolabı sileceğim bakalım yarına erteleyecek miyim yine bir bahane bulup :)

Beni en son gördüklerinde 62-65 arası gidip geliyordum. O yüzden kilolu bulacaklar bu gittiğimde :)

Inan cok zor hem ev hanimi ,hem anne, hem calismak cok zor (birde benim 2 cocuklu versiyonum olan arkadaslarim var gercekten nasil idare ettiklerini bende merak ediyorum. Sirf bu yuzden 2 yila kadar cocuk dusunmuyorum)
Bazen tembellikler bizde de olmuyor degil ama su korku var aksama incirim kalsa bozulur,salcam bugun sermezsem bozulur,salcami kaldirmasam bugun kurur vb. Sorunlar kafada oluncasaat 6 gibi kalkar saat 9 kadar calisiyor insan birde koy donusu oluyor dolayisiyla yogun geciyor.
Eminim yaptiklarimdan sonra etkilenir bugun dolabi silersin

Bugünkü menümü hemen yazayım çünkü çoktan belirledim.

Sabah ; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 5 zeytin, 2 tatlı kaşığı biber sosu, 2 ceviz

Ara; Şade kahve 2 kare çikolata

Öğlen ; 2 haşlanmış baget, 1 dilim ekmek , salata

Ara ; 1 bardak kefir 2 inçe dilim anans

Akşam; 8 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt

3lt su
Ananas, zencefil karanfil çayı 3 kupa
Sporları sonra yazacağım henüz 15 dakika bölgesel yaptım Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…