- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.881
Aynen cnmKolay gelsin ve iyi dinlenmeler canım. Sabah sabah bir çok iş başarmışsın haklı olarak tartı ufak bir ayrıntı gibi kalmış :) şimdi senin için biraz dinlenme vakti galiba..
Dikkatli olduktan sonra biraz da sporla dengeleyecegine eminim benGünaydın kızlar;
Ben çikolata yiyeceğim fanta içeceğim diyorum ama daha büyük bir kaçamağı unuttum. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü ama eşim bu hafta izinli olacağı için bu hafta kutlarız demiştik. Ben onu unuttum dün akşam hatırlattı sağolsun :) hafta içi bir akşam dışarı çıkacağız yiyip içeceğim. Ama yine de dengelemeye çalışacağım bakalım.
Fazladan 15 dk yaptım bisikleti :)Ne cezası verdin kendine :) bu hafta hiç birimiz ceza almadık aslında. Kaptan yardımcısı hobi olarak kendine ceza veriyor işe bak :)
Yaa sen ne yapıyorsun bende yapayım nolur :))Pazartesi tartıma gelirsek de ;72,4
Regl kaynaklı daha iyi bir eksi görmeyi bekliyordum ama sanırım ödemin çoğu Cuma gitmiş..ancak bu kadar oldu.
Hakettinnn :) nice güzel yıllarınız olsun inş birlikte canımGünaydın kızlar;
Ben çikolata yiyeceğim fanta içeceğim diyorum ama daha büyük bir kaçamağı unuttum. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü ama eşim bu hafta izinli olacağı için bu hafta kutlarız demiştik. Ben onu unuttum dün akşam hatırlattı sağolsun :) hafta içi bir akşam dışarı çıkacağız yiyip içeceğim. Ama yine de dengelemeye çalışacağım bakalım.
Ya sen bu kadar işi yaparken çocuk ne yapıyor :) ben beceriksizim herhalde yemek zor yapıyorum çocuklaGünaydın kizlar bu haftasonu da koydeydim ve yorgunum ayri bir yorgunlugu oluyor benim uzerimde sabah 6 da kalktim bi torba biberi birazini dolmalik birazini pul biberlik yayip ipe dizdim.kuruyan biber salcami kaldirip yerine domates salcami serdim.koyden getirdigim incirleri serbetli suda kaynatip gunese serdim. Bir bidon tursu yaptim.ve cok yorgunum dolayisiyla bgun tartilamadim. Artik yarin tartilirim.
Regl ödemi atmak için iki gündür öğünlerde 6 kaşık yağsız tuzsuz kepekli makarna yiyorum :) içine de nane ve pul biber atıyorum.Yaa sen ne yapıyorsun bende yapayım nolur :))
Süper canım regli ile harikaa ne diyeyim maşallah sanaaa tr ye 55 kg gidicen herhalde en son seni gördüklerinde zayıf mıydın kaç kilo ile görmüşlerdi seni ?
Sen böyle hissettikten sonra elinden hiç bir şey kurtulamaz kaptanım.günaydınlarrr
sabah eve boyacı girdi sonra küüğü okula bırakıp büyüğü hastaneye götürdüm ultrason kan verdik sonuçlar öğleden sonra çıkacak
bu sabahki kilomu çok merak ediyordum haftasonu da hiç abartmadım gayet de güzel geçti midem kazınıyordu akşam yatarken sabahda aynı şekilde ama işin acı tarafı tartının pili bitmiş maalesef tartı sonucunu bilmiyorum ama çok motiveyim
Gecmis olsun cnm ins hemencecik iyilesirGünaydın kızlar .
Ben yine berbat bir gecenin sabahına uyanmak zorunda kaldım
Gece spordan sonra duş vs derken gece 1 de yattım 2gibi tam uykuya dalıyordummki oğlum uyandı ve sabah 6 ya kadar uyumadıateşi çıkmış 5 gibi ilaç verdimde uyuduk ama nasıl uyuduk koltukta o üstümde ben altta her yanım ağrıyor .geceleri uyana uyana kendini hasta etti resmen gece çok soğuk oluyor çünkü uyanınca oturma odasına gitmek istiyor o arada üşüdü demek cidden bu çocuklar hiç hasta olmasın yaa
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşirsiniz umarım.. dediğin gibi çocuk hastalandı mı gerçekten zor oluyor..Günaydın kızlar .
Ben yine berbat bir gecenin sabahına uyanmak zorunda kaldım
Gece spordan sonra duş vs derken gece 1 de yattım 2gibi tam uykuya dalıyordummki oğlum uyandı ve sabah 6 ya kadar uyumadıateşi çıkmış 5 gibi ilaç verdimde uyuduk ama nasıl uyuduk koltukta o üstümde ben altta her yanım ağrıyor .geceleri uyana uyana kendini hasta etti resmen gece çok soğuk oluyor çünkü uyanınca oturma odasına gitmek istiyor o arada üşüdü demek cidden bu çocuklar hiç hasta olmasın yaa
Teşekkür ederim canım. Diyet de bir yere kadar.. ben seviyorum kutlamaya değer günlerimizin olmasını.. tarihler bahane hisler şahane :)Hakettinnn :) nice güzel yıllarınız olsun inş birlikte canım
Yatiyordu cnm sabah 7.30 8 gibi kalkiyor . Geceleride soyle bi durum var bizde 26 aylik halen emziriyorum gece emerek yatiyor o yatana kadar bende uyumus oluyorym dolayisiyla gece ektra is yapamiyorum erken kalkip halletmeye calisiyorimYa sen bu kadar işi yaparken çocuk ne yapıyor :) ben beceriksizim herhalde yemek zor yapıyorum çocukla
Sana da kolay gelsin canım.. çocuklar bazen çok zorlayıcı olabiliyor ama bence gayet iyi idare ediyor gibisin. Senin hareketli çocukla yaptıklarını ben çocuksuz yapamıyorum. Bugün 3. Gün olacak mutfak dolabı sileceğim bakalım yarına erteleyecek miyim yine bir bahane bulup :)Gecmis olsun cnm ins hemencecik iyilesir
Benim oglumda oyle hic ortmuyor ustunu sabaha kadar savas halindeyiz tam gecis mevsimi zaten ne yapacagimi bende bilmiyorum
Beni en son gördüklerinde 62-65 arası gidip geliyordum. O yüzden kilolu bulacaklar bu gittiğimde :)Yaa sen ne yapıyorsun bende yapayım nolur :))
Süper canım regli ile harikaa ne diyeyim maşallah sanaaa tr ye 55 kg gidicen herhalde en son seni gördüklerinde zayıf mıydın kaç kilo ile görmüşlerdi seni ?
Inan cok zor hem ev hanimi ,hem anne, hem calismak cok zor (birde benim 2 cocuklu versiyonum olan arkadaslarim var gercekten nasil idare ettiklerini bende merak ediyorum. Sirf bu yuzden 2 yila kadar cocuk dusunmuyorum)Sana da kolay gelsin canım.. çocuklar bazen çok zorlayıcı olabiliyor ama bence gayet iyi idare ediyor gibisin. Senin hareketli çocukla yaptıklarını ben çocuksuz yapamıyorum. Bugün 3. Gün olacak mutfak dolabı sileceğim bakalım yarına erteleyecek miyim yine bir bahane bulup :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?