- 23 Mart 2016
- 30.313
- 91.086
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.521
“No kilo” cular her gün mutlaka az çok demeden spor bildirelim.Nefesimmmsin ve ben ailenizin ipçisiyiz.. ama mekan ve zaman sorunu yaşayanlar da alternatif sporlara yönelirse Cuma günü kazanan biz oluruz :)
Dinlen canım önce iyileş sonra spora başlarsın..Süpersin dinlenmem gerekmese bende yapacağım ama yarın itibariyle bomba sporlar yapacağım :))
Günler ilerledikçe konuşalım şekerim. Her gün 500 puan hedefim var :) tamamlayamazsam sen bana söyler misin ekstra spor yapayım :) Bu hafta çok işim var ama kalan tüm zamanı sporla geçireceğim herhalde :) şaka bir yana gördüğüm + yı yerleşmeden vermem lazım. O yüzden bir iki gün spor ve diyette iyi iş çıkarmam lazım.hiç sanmıyorum şekerim
Yattım canım sağol iyi geceler herkeseDinlen canım önce iyileş sonra spora başlarsın..
İyi geceler canım dinlen önce sağlıkYattım canım sağol iyi geceler herkese
HoşgeldiiinHerkese iyi geceler
Yaz çok yoğun geçti ama kilomu korudum. Eylül olunca dönmek istiyordum ama eylül ayı da hastalıkla geçti. Birkaç kilo artıdayım sanırım. Kaptanımıztoplight olmuş, hayırlı olsun. Ben de yarından itibaren menü paylaşmak istiyorum izninle kaptanım. Yıl sonuna kadar zaman tanıdım kendime yavaş yavaş hedefe ulaşayım diye. Fazla zamanım yok ama burada olup menü paylaşmak iyi oluyordu :)
Geçmiş olsun canım dün kimse girmemiş bende dedim noldu nerde bu kızlarKızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim(
Öğrettiler aslında ama yine de beceremedim sanırımZor iş ya göbeğe iğneöğrettiler mi bir tekniği vardır belki
Sağol canımGeçmiş olsun canım dün kimse girmemiş bende dedim noldu nerde bu kızlar
Günaydınn canımGünaydın kizlar ❤
Günaydın hoşgeldin :)Herkese iyi geceler
Yaz çok yoğun geçti ama kilomu korudum. Eylül olunca dönmek istiyordum ama eylül ayı da hastalıkla geçti. Birkaç kilo artıdayım sanırım. Kaptanımıztoplight olmuş, hayırlı olsun. Ben de yarından itibaren menü paylaşmak istiyorum izninle kaptanım. Yıl sonuna kadar zaman tanıdım kendime yavaş yavaş hedefe ulaşayım diye. Fazla zamanım yok ama burada olup menü paylaşmak iyi oluyordu :)
canım çok büyük geçmiş olsunKızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim(
NO KİLO
Dennisgo
Kardelelen
Matruj
Nefesimsin
Guzis
YES FİT
Emnis
Pawlover
Leylifer
Libas
Toplight
canım hoşgeldin yılbaşına kadar hadi seni de mezun edelim bugün itibari ile başla menü bildirimineHerkese iyi geceler
Sağolun kaptanımcanım çok büyük geçmiş olsun
Bende başladım ve hatta bisiklet üstündeyimmm :)))bugün itibari ile başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?