- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.541
WAYY ÇOK İYİ YAWW BEN ANCAK ÖĞLE TATİLİNDE yürüyüş yapabilirim şu an sadece işyerinde merdiven vs in çık yapabiliyorumBende başladım ve hatta bisiklet üstündeyimmm :)))
Uyusun no kilo yaşasın yes fit
Oo gün sonuna kadar şahane adım sayısı çıkar bence ben evde olunca böyle kaptanım herkes kendine göre yaşamını hareketlendirirse olur zaten bu iş. Bugün hava güzel oğlumla dışarıda çıkarız gecede spora devam ederim bakalım şimdilik benimde planım bu :))WAYY ÇOK İYİ YAWW BEN ANCAK ÖĞLE TATİLİNDE yürüyüş yapabilirim şu an sadece işyerinde merdiven vs in çık yapabiliyorum
şu ana kadar 3500 adım atabilmişim
Tamam ben varım bu hafta evdeyim izin aldım zaten diyet listemi de dolaba astım sabah yağ yakıcı inceltici kürü mu de yaptım güzel bi kahvaltı sonra yürü yus ve sporKızlar ;
Yeni bir haftaya başlıyoruz. “ No kilo” parolası ile bu hafta spora yüklenelim ve “Yes fit” diyen spordaşlarımızdan daha da fit olalım :)
@kardelelen321 @matruj1Nefesimmmsin G guziss35
Ohh ohh maşallah :)) süpersin canım her ne kadar rakip grup olsanda adına sevindim bu geri dönüş için :))Tamam ben varım bu hafta evdeyim izin aldım zaten diyet listemi de dolaba astım sabah yağ yakıcı inceltici kürü mu de yaptım güzel bi kahvaltı sonra yürü yus ve spor
Teşekkür ederim canım mayıstan bu yana hiç dikkat edemedim ve nerdeyse 5kilo almisim hepsi benim şu I'm kıtlıktan çıkmış gibi yedim denge yapmayı öğrenmem gerek aslında her şeyi biliyorum bugün yaparım yarın yaptım derken hi yapmamışım ve hop kilo almışımOhh ohh maşallah :)) süpersin canım her ne kadar rakip grup olsanda adına sevindim bu geri dönüş için :))
Huup gümlettim
kızlar etap raporu642. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2543019
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2543020
6. Takım yarışmacısı hippocan 642. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı Nefesimmmsin 642. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
642. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 3. TAKIM
- 5. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2543021
642. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (4 ► 2)
- 6. TAKIM (8 ► 4)
- 10. TAKIM (6 ► 1)
- 13. TAKIM (9 ► 8)
- 14. TAKIM (7 ► 5)
ETAP NOTLARI:
8. TAKIM
1) Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 8. Takım için yapılmıştır.
Bildiriminize göre takım ortalamanız 0,320% görünüyor, ancak benim hesabıma göre 0,289% çıkıyor.
Hatanın kaynağı Usagisan bildirim hesaplamasında. Şu şekilde olmalıydı: ( 76.7 / 77 /+0.3 / - 0.39%)
Lütfen gerekeni yapınız ve hesaplamalarda daha özenli olunuz, yakın zamanda benzer sorunu yaşamıştık.
2) Colombre ile ilgili olarak;
Kurallara göre mezun olamaz. Bundan sonra önce kontrol edip sonra mezuniyet talebinde bulununuz lütfen.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 10. Takım yarışmacısı mn5822 mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Uyuduğumuzu kim söyledi. +1,3 ile başladım haftaya uyumak bana yasak :) 750 ip 250 jumping jack,15 dakika bölgesel ile güne başladık bakalım. Şimdi biraz temizlik zamanı :)Bende başladım ve hatta bisiklet üstündeyimmm :)))
Uyusun no kilo yaşasın yes fit
Bende felaket :) ama toparlayacağım.. bir kaç güne :)Hani pazartesi kiloları :)) durum çok mu vahim kızlar
Pazartesi kilom 72.8 -100 cumaya göre.
Cuma günü hedefim ise 71 inş
Olsun o geçici bir kilo aldırma bende 1 saat bisiklet yaptım çamaşırlar yıkandı asıldı şimdi yemek yapacağım sonra parkaa :))kolay gelsin bize o haldeUyuduğumuzu kim söyledi. +1,3 ile başladım haftaya uyumak bana yasak :) 750 ip 250 jumping jack,15 dakika bölgesel ile güne başladık bakalım. Şimdi biraz temizlik zamanı :)
Ne güzel böyle şeyler duymak kilo mu aldın sen lafı ne kadar uyuz ediyorsa insanı bu da bir o kadar güzell geliyor kulağa :) tebrik ederim canım hadi seni mezun edelim artık bir kep atalım şurdaa :))Huup gümlettimproje yetiştircem diye gözlerim kan çanağına döndü iş yerinde zayıflamışsın dediler sevindirik oldum
Ben de çamaiırları makineye attım ama sanırım tüm evi yıkayacağım, koltuk örtüleri, battaniyeler, minder kılıfları, tül perde derken her şey yıkanacak :) biraz ortalığı toparladım şimdi kahve içiyorum sonra devam edeceğim.Olsun o geçici bir kilo aldırma bende 1 saat bisiklet yaptım çamaşırlar yıkandı asıldı şimdi yemek yapacağım sonra parkaa :))kolay gelsin bize o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?