Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

WAYY ÇOK İYİ YAWW BEN ANCAK ÖĞLE TATİLİNDE yürüyüş yapabilirim şu an sadece işyerinde merdiven vs in çık yapabiliyorum
şu ana kadar 3500 adım atabilmişim
Oo gün sonuna kadar şahane adım sayısı çıkar bence ben evde olunca böyle kaptanım herkes kendine göre yaşamını hareketlendirirse olur zaten bu iş. Bugün hava güzel oğlumla dışarıda çıkarız gecede spora devam ederim bakalım şimdilik benimde planım bu :))

Tamam ben varım bu hafta evdeyim izin aldım zaten diyet listemi de dolaba astım sabah yağ yakıcı inceltici kürü mu de yaptım güzel bi kahvaltı sonra yürü yus ve spor

Tamam ben varım bu hafta evdeyim izin aldım zaten diyet listemi de dolaba astım sabah yağ yakıcı inceltici kürü mu de yaptım güzel bi kahvaltı sonra yürü yus ve spor
Ohh ohh maşallah :)) süpersin canım her ne kadar rakip grup olsanda adına sevindim bu geri dönüş için :))

Ohh ohh maşallah :)) süpersin canım her ne kadar rakip grup olsanda adına sevindim bu geri dönüş için :))
Teşekkür ederim canım mayıstan bu yana hiç dikkat edemedim ve nerdeyse 5kilo almisim hepsi benim şu I'm kıtlıktan çıkmış gibi yedim denge yapmayı öğrenmem gerek aslında her şeyi biliyorum bugün yaparım yarın yaptım derken hi yapmamışım ve hop kilo almışım

kızlar etap raporu
Nefesimmmsin tatlım etap sonuncusu olarak yükümlülüklerin var hadi baklaım yazarsın tatlım bir ara bunları

Uyuduğumuzu kim söyledi. +1,3 ile başladım haftaya uyumak bana yasak :) 750 ip 250 jumping jack,15 dakika bölgesel ile güne başladık bakalım. Şimdi biraz temizlik zamanı :)
Olsun o geçici bir kilo aldırma bende 1 saat bisiklet yaptım çamaşırlar yıkandı asıldı şimdi yemek yapacağım sonra parkaa :))kolay gelsin bize o halde

Huup gümlettim proje yetiştircem diye gözlerim kan çanağına döndü iş yerinde zayıflamışsın dediler sevindirik oldum
Ne güzel böyle şeyler duymak kilo mu aldın sen lafı ne kadar uyuz ediyorsa insanı bu da bir o kadar güzell geliyor kulağa :) tebrik ederim canım hadi seni mezun edelim artık bir kep atalım şurdaa :))

Olsun o geçici bir kilo aldırma bende 1 saat bisiklet yaptım çamaşırlar yıkandı asıldı şimdi yemek yapacağım sonra parkaa :))kolay gelsin bize o halde
Ben de çamaiırları makineye attım ama sanırım tüm evi yıkayacağım, koltuk örtüleri, battaniyeler, minder kılıfları, tül perde derken her şey yıkanacak :) biraz ortalığı toparladım şimdi kahve içiyorum sonra devam edeceğim.
4 -5 gibi yürüyüşe çıkacağım o saate kadar temizlik spor ile geçecek günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…