Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onlar benim sabah sporum. Çay demlenirken iki arada bir derede ipi atlayıp bölgesel egzersizi yapıyorum :) diğerini de kahvaltı sonrası yaptım. Yalnız bazen göbek çevremde çok ağrı oluyor yarın doktora soracağım.
Öğleden sonra da yapacaktım ama işler güçler beni yormuş 250 daha zıplayamadım. Dans ve yürüyüş ile geçtim. İp atlamayı sevme nedenim aslına bu 10-15 dakikada 1-2 saatten daha etkili spor yapıyorsun. Havalar o kadar kötü ki bir haftadır yağmur vardı güneşli havayı görünce kendimi parka attım :)

Bu sürede spor yapmak arttırıyor olabilir mi? Bir de aç kalıyor olabilir misin. Erken bitiriyorsun ya yemeği akşam. Böyle şeyler migren üzerinde etkili mi ?

Arkadaş zaten öndesin niye ezmek için uğraşıyorsunn:) neyse neyse iyi oldu senin artılara hizmet ediyoruz hiç olmazsa :)))

Bu sürede spor yapmak arttırıyor olabilir mi? Bir de aç kalıyor olabilir misin. Erken bitiriyorsun ya yemeği akşam. Böyle şeyler migren üzerinde etkili mi ?
Yok bugün normal yedim yemeğimi canım hiç birşey aksatmadım açlık susuzluk evet çok etkiliyor ama bu cumartesi gününden kalan bir ağrı çöreklendi kaşlarımın arasına yerleşti sanki ensemde de ağırlık var vallahi bende çözemedim yarın iyi olur inş çok yorgun düştüm bu durumdan

cumaya demişken,bu hafta yapılan bu sporlarla artı gelinmesin sakın. Cherry Mom le dennisgo in artı geldiği hafta gibi
Aynen ya tam kabustu. Perşembe sporuna da veda ettim o nedenle. Ben şu an yaşar mıyım acaba öyle bir şey 72 kırmaya çalışıyorum sonuçta. O da 75 kırarken olmuştu.

Haklısın bende de bazen migren tipi ağrı oluyor ve uyumadan geçmiyor. Ama gün içinde uyusam bile uyandığımda geçiyor ağrı. O kadarına bile katlanamıyorum sen daha ağırını yaşıyorsun.
Şu an bende de hafif ağrı var ama kesinlikle açlıktan :) ödem atıcı içmiyorum daha da artmasın diye.

Ah canım ayran içsen saat daha erken çünkü

Ben bugün yorulmuşum dün gecede uyuyamadım şu an koltukta uzandım kaldım ufaklığın dersi çocukların yemeği derken pilim bitmiş

Onu magnum yerken düşünecektim :) şaka bir yana şimdilik idare ediyorum çok zorlarsa içerim. Bugün biraz daha erken uyurum zAten sabah hastanedeyim yine :)
Bir Magnum yiyoruz keyfi 2 dk ( ki yerken bile vicdan yaptığına eminim ) çilesi kaç gün sürüyor :)) hayat hiç adil değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…