Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir Magnum yiyoruz keyfi 2 dk ( ki yerken bile vicdan yaptığına eminim ) çilesi kaç gün sürüyor :)) hayat hiç adil değil
Ya bugun özellikle sıkı bir menü tercih ettim kaçamak 3 gün sürdü. Şimdi de ona uymak istiyorum. Yarın daha da ağırını düşünüyordum öğlen akşam o sebze suyunu içeyim diyorum ama pek emin değilim. Yarın karar vereceğim.

Eziyet etme kendine canım durumuna göre değerlendir kas kaybı olmasın bu seferde

Eziyet etme kendine canım durumuna göre değerlendir kas kaybı olmasın bu seferde
Bugünkü haliyle olmaz ama yarın yapmayı planladığım şekli ile olabilir belki. Çünkü 60 kalori ana öğünler sporla biraz problem sanki.
Sağlam kaçamak yaptım ama ana öğün yerine yediğim için daha az kilo alacağım sanıyordum. Bir kısmı ödemdir, yerleşmeden gitsin istiyorum. Aslında hiç üzülmemek lazım, bir an 3 çeçil peyniri 75 te bana neler yaptığını hatırladım da. 72 de aldım ama ciddi ciddi yedim :)

Bu sporların migrenin üzerinde etkisi var mı ?
Valla normalde olsa bugün hiç birşey yapmazdım herhalde tempolu şeyler yapıp yormadım zaten kendimi bisikleti normal çevirdim cardio zonklattı resmen başta bir denedim ama yok.
Yürüyüş oğlumla dışarıda iyi geldi bölgesel mekik squat leg raises onlarda zorlamadı

İyi bari belki daha iyi bile gelmiş olabilir açık hava. Adet ağrısına da spor iyi gelir ya normalde ağrıdan insan spor yapamayacağını hissediyor ama aslında ters etki ediyor.. belki migrende de öyledir. Tabiki cardio olmamak şartıyla

Evet hafif tempolu şeyler iyi geliyor açık havada yürüyüş iyi geliyor hastanede de oksijen takıp serum veriyorlar zaten. 15 yılı geçti çekiyorum bekarken çocuk yokken sıkıntı değildi de şimdi vur kafanı yat yapamıyorsun işte

10da 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates
15te 1 tabak kıymalı patlıcan 1 sb zencefilli ayran
1 sütlü nescafe, 2 sb kayısı çayı, pişmiş kayısı
19da 1 kase haşlanmış tavuk acılı
22de sütlü türk kahve,1 armut
Su 2litre
100 ad jumping jack
20 dk yürüyüş
30 dk Leslie
500 ad Bölgesel
45+50+55 sn Plank
Cherry Mom

Sporlar göz kamaştırıyor.. tebrikler canım..

Haklısın çocukla daha zor olmalı. Dinlenmeden geçen bir ağrı değil sonuçta. Çocuğa birisi bakmalı ki sen dinlen. O da mümkün değil sonuçta.

Günaydın kızlar dünkü menü m
Kahvaltı
1dilim ekmek
3 kaşık lor
5 zeytin
1 yumurta maydanoz domates salatalik
Ara 1 fincan kahve
Öğle 4 kaşık yoğurt 1adet salatalık 1kabak rendesi karıştırıp yedim
Ara 1 bardak sütlü kahve 2 hurma 5cig fındık 1ceviz
Akşam 6 kaşık kabak yemeği 1dilim ekmek 3kasik yogurt
Su 2lt

Süpersin :))) cuma gün çıkan fazlalıklar gitti mi bu arada merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…