- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.641
Ya bugun özellikle sıkı bir menü tercih ettim kaçamak 3 gün sürdü. Şimdi de ona uymak istiyorum. Yarın daha da ağırını düşünüyordum öğlen akşam o sebze suyunu içeyim diyorum ama pek emin değilim. Yarın karar vereceğim.Bir Magnum yiyoruz keyfi 2 dk ( ki yerken bile vicdan yaptığına eminim ) çilesi kaç gün sürüyor :)) hayat hiç adil değil
Eziyet etme kendine canım durumuna göre değerlendir kas kaybı olmasın bu seferdeYa bugun özellikle sıkı bir menü tercih ettim kaçamak 3 gün sürdü. Şimdi de ona uymak istiyorum. Yarın daha da ağırını düşünüyordum öğlen akşam o sebze suyunu içeyim diyorum ama pek emin değilim. Yarın karar vereceğim.
Bugünkü haliyle olmaz ama yarın yapmayı planladığım şekli ile olabilir belki. Çünkü 60 kalori ana öğünler sporla biraz problem sanki.Eziyet etme kendine canım durumuna göre değerlendir kas kaybı olmasın bu seferde
Bu sporların migrenin üzerinde etkisi var mı ?sporlarım yes fite gelsin :))
Toplam 2saat bisiklet ( cardio değil normal )
15 dk bölgesel
30 dk yürüyüş
Valla normalde olsa bugün hiç birşey yapmazdım herhalde tempolu şeyler yapıp yormadım zaten kendimi bisikleti normal çevirdim cardio zonklattı resmen başta bir denedim ama yok.Bu sporların migrenin üzerinde etkisi var mı ?
İyi bari belki daha iyi bile gelmiş olabilir açık hava. Adet ağrısına da spor iyi gelir ya normalde ağrıdan insan spor yapamayacağını hissediyor ama aslında ters etki ediyor.. belki migrende de öyledir. Tabiki cardio olmamak şartıylaValla normalde olsa bugün hiç birşey yapmazdım herhalde tempolu şeyler yapıp yormadım zaten kendimi bisikleti normal çevirdim cardio zonklattı resmen başta bir denedim ama yok.
Yürüyüş oğlumla dışarıda iyi geldi bölgesel mekik squat leg raises onlarda zorlamadı
Evet hafif tempolu şeyler iyi geliyor açık havada yürüyüş iyi geliyor hastanede de oksijen takıp serum veriyorlar zaten. 15 yılı geçti çekiyorum bekarken çocuk yokken sıkıntı değildi de şimdi vur kafanı yat yapamıyorsun işteİyi bari belki daha iyi bile gelmiş olabilir açık hava. Adet ağrısına da spor iyi gelir ya normalde ağrıdan insan spor yapamayacağını hissediyor ama aslında ters etki ediyor.. belki migrende de öyledir. Tabiki cardio olmamak şartıyla
Sporlar göz kamaştırıyor.. tebrikler canım..10da 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates
15te 1 tabak kıymalı patlıcan 1 sb zencefilli ayran
1 sütlü nescafe, 2 sb kayısı çayı, pişmiş kayısı
19da 1 kase haşlanmış tavuk acılı
22de sütlü türk kahve,1 armut
Su 2litre
100 ad jumping jack
20 dk yürüyüş
30 dk Leslie
500 ad Bölgesel
45+50+55 sn Plank
Cherry Mom
Haklısın çocukla daha zor olmalı. Dinlenmeden geçen bir ağrı değil sonuçta. Çocuğa birisi bakmalı ki sen dinlen. O da mümkün değil sonuçta.Evet hafif tempolu şeyler iyi geliyor açık havada yürüyüş iyi geliyor hastanede de oksijen takıp serum veriyorlar zaten. 15 yılı geçti çekiyorum bekarken çocuk yokken sıkıntı değildi de şimdi vur kafanı yat yapamıyorsun işte
Hee insanın hiç yorulası gelmiyo demi yenileceğini bile bileArkadaş zaten öndesin niye ezmek için uğraşıyorsunn:) neyse neyse iyi oldu senin artılara hizmet ediyoruz hiç olmazsa :)))
Gunaydin cnm
Süpersin :))) cuma gün çıkan fazlalıklar gitti mi bu arada merak ettim :)Kızlar günaydıın, ancak kafamı rahatlatabildimc.tesi 4579 adım tempolu yürüyüş 50 squat, pazar 4082 adım yürüyüş, dün 10957 adım tempolu yürüyüş ve 600 zıplama Cherry Mom projemi teslim ettim şimdi korkun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?