- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.661
Nasıl dayanıyorsun nerdeyse hiç birşey yememişsinSelam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
1 bardak meyve suyu
Ara sütlü kahve
Öğlen çorba ayran
Ara meyve suyu
Akşam mısır yedim kaynamış
1 saat yürüyüşCherry Mom
3 litre su
Evvet hatta -100Süpersin :))) cuma gün çıkan fazlalıklar gitti mi bu arada merak ettim :)
Süper çok iyi :)) cumaya kadar çok iyi giderEvvet hatta -100
İnsan doyuyor aslında ama hep gözümüz aç :)) belkide normal yemek yiyen insandan daha bile iyi meyvesi var sebzesi çorbası ayranı ..Nasıl dayanıyorsun nerdeyse hiç birşey yememişsin
Nasıl birşeymiş canımKizlar elma diyetini 3 gun uygulamaya calisacam
Tabi ufak tefek degisiklikler yaparak
Benimle yapmak isteyen olur mu acaba ?
Cnm elma agirlikli biraz agir gibi yinede deniyecemNasıl birşeymiş canım
Pek bana göre değilmiş :) elma beni genelde acıktırır çünkü :) perşembe flaan yapsaydın bari cuma tartısı için daha iyi olurdu :)Nette benzer diyetler cok bu diyette sekersiz sutsuz bir nescafe diyor ama ben 3'1 arada ve bir sekerli nescafe ictim mesela elma getirdum kendimle onu simdi degilde eve gider gitmez yemekten once yiyecem ki tok tutsun ve oglen bir kase corba icmeyi dusunuyorumve 1 elma daha boyle kendime gore uyarlayaraktan elma agirlikli yapmayi dusunuyorum cnm
Umarım gideerSüper çok iyi :)) cumaya kadar çok iyi gider
Bence kendine bu kadar eziyet etmeCnm elma agirlikli biraz agir gibi yinede deniyecem Eki Görüntüle 2543324
Pek bana göre değilmiş :) elma beni genelde acıktırır çünkü :) perşembe flaan yapsaydın bari cuma tartısı için daha iyi olurdu :)
Evet 3 gun yapmayi dusunuyorum gun icinde etkilenmem benim korkum gece geceleri bilinc alti agir seyler yemem icin durtuyor beni bakalim artikHe sen 3 gün yapacaksın ooof offff ciddn mi ya kötü olmayasın
Cnm bu 55 kg cok takili kaldim . Yetmezmis gibi bide + 400 g geldim. Ve artik ac karna 55 gormek ist3miyorum soyle tok karna tartildigimda 55 gormek istiyorum.Bence kendine bu kadar eziyet etme
Selam canım hoşgeldin inş çok fark yoktur :)Kizlarrr merhabalar geri döndüm sahalara ama kilo alarak tartılmadım korkuyorum yarin sabah kilomu bildiricem.
bir yürüyüş yapın kendinize gelirsiniz havada serin iyi açar sizi.selamlar sabahtan beri bi türlü yazamadım koşturmacadan benim regli öncesi acaip bir iştah ve halsizlik var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gözümü açamıyorum uykusuzluktan
hoşgeldin canım hadi hızlı bi şekilde dön sahalaraKizlarrr merhabalar geri döndüm sahalara ama kilo alarak tartılmadım korkuyorum yarin sabah kilomu bildiricem.
aynen öyle yapacağım anıttepe parkura gideceğimbir yürüyüş yapın kendinize gelirsiniz havada serin iyi açar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?