Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne ediyorsun böyle kasların eriyecek (
Bu duruma çok üzülüp sende madem bana az verdiniz hiç yemeyeyim mi dedin o menüler hiç olmuyor kuzu hiç ya bu arada sen folik asit başladın mı
Folikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi ki
Kilo için yememezlik yapmıyorum ki susamamanın yerini acıkmamaya kaptırdım
Ay ya bak hiç onu düşünmedim etki ediyor mu diskalifiye ederiz bak
pawlover sen cidden kilo için mi yemiyorsun yoksa iştah mı gitti ne oldu
Yok canım kilo için aç gezmem hiç yiyesim gelmiyo sabahta çok afedersiniz kusarak uyandım
57 falandım o zaman o yüzdendir. İlk hafta hiç et yoktu bende hep sebzeydi ağlicaktım

Folik asit tabiki içeceksin. Tekrar başla ben multivitamin şeklinde alıyorum. Tedaviye ara verince bile doktor bıraktırmadı sürekli içiyorum. D vitamini de içiyorum buranın ilkimi ile alakalı olarak.

Evet cnm cok yaradi valla 3 haftalik durgunluktan sonra bu sonuc cok iyi geldi .
Hadii bakalim soyle guzel bir eksi ile gozlerimizi kamastir

Folikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi ki
Ama ilk defa tedavi oluyorsun ? Hamile kalma oranın öncekilere göre yüksek ben hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim orda doktor hemen yazdı bilemedim şimdi. Gerçi başka bir arkadaşımda hamile kalınca ( plan dışıydı) başlamıştı o zaman da normal değilde plus folik asit gibi birşey veriyorlar öyle dengeyi buluyorlar demek

Folik asit tabiki içeceksin. Tekrar başla ben multivitamin şeklinde alıyorum. Tedaviye ara verince bile doktor bıraktırmadı sürekli içiyorum. D vitamini de içiyorum buranın ilkimi ile alakalı olarak.
Evet artık kış geldi almak lazım d vitamini oğlanada başlayayım

Alayım o zaman bugün başlıyım geri omega-3te alsam mı acaba

Bana da yazmışlardı da 2 yıldır kullanınca usanmıştım başlıyım o zaman geri hemen

Evet cnm cok yaradi valla 3 haftalik durgunluktan sonra bu sonuc cok iyi geldi .
Hadii bakalim soyle guzel bir eksi ile gozlerimizi kamastir
Sabah bile artıydım 72.2 ama dünkü sporun ödemidir. Az önce anans yedim zıplamaya devam. Aralarda gelip yazıyorum sonra gidip yine zıplıyorum. Dışarıdan birisi görse ne yapıyor bu manyak der herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…