- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.061
Ne ediyorsun böyle kasların eriyecek(
Folikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi kiBu duruma çok üzülüp sende madem bana az verdiniz hiç yemeyeyim mi dedino menüler hiç olmuyor kuzu hiç ya bu arada sen folik asit başladın mı
Kilo için yememezlik yapmıyorum ki susamamanın yerini acıkmamaya kaptırdımSen sporu bırak yemeye başla.. böyle olmuyor menüler gerçekten çok az :) şu an tedavi devam ediyor ve beslenme de bu süreçte çok önemli. sen güzel bir menü ve içmen gereken suyu içerden sana 100 puan yazalım sporda :)
Yok canım kilo için aç gezmem hiç yiyesim gelmiyo sabahta çok afedersiniz kusarak uyandımAy ya bak hiç onu düşünmedim etki ediyor mu diskalifiye ederiz bak
pawlover sen cidden kilo için mi yemiyorsun yoksa iştah mı gitti ne oldu
57 falandım o zaman o yüzdendir. İlk hafta hiç et yoktu bende hep sebzeydi ağlicaktımKilo ile alakalıdır canım. Bir de menünün içeriği de önemli olmalı. Kaç kg gittin sen? Bana da 8 li kilolarda 2 tavuk baget 6 lı kilolarda 1 Haşlanmış tavuk bageti veriyor mesela. 6 larda sebze 10 kaşık 7 lerde 8 kaşıktı mesela.
Tebrik ederim canım şuu rakamı bende göreceğim inş ya çok özeniyorm 69 a gözüm kaldıKilo bildirimi geçen hafta 69.7 bu hafta 69.0
Bişey olabilir mıııııı bende hamileyken sadece uyanınca midem bulaanırdı ama tabi senin ki açlıktanda olabilir :/Yok canım kilo için aç gezmem hiç yiyesim gelmiyo sabahta çok afedersiniz kusarak uyandım
Aa söylemedim dimi? Sabah hastanedeydim. Pazartesi aşılama yapıyoruz ağlamaklı bi moddayım bugünBişey olabilir mıııııı bende hamileyken sadece uyanınca midem bulaanırdı ama tabi senin ki açlıktanda olabilir :/
Çok normal kilon ne ki canım büyük eksi göresin..tebrik ederimBu hafta da çok kötüyüm51 olmuşum Kurtulamadım ne zamandır 51den
Yok söylemedin Allah'ım yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inş çok heyecanlı çokAa söylemedim dimi? Sabah hastanedeydim. Pazartesi aşılama yapıyoruz ağlamaklı bi moddayım bugün
Folik asit tabiki içeceksin. Tekrar başla ben multivitamin şeklinde alıyorum. Tedaviye ara verince bile doktor bıraktırmadı sürekli içiyorum. D vitamini de içiyorum buranın ilkimi ile alakalı olarak.Folikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi ki
Kilo için yememezlik yapmıyorum ki susamamanın yerini acıkmamaya kaptırdım
Yok canım kilo için aç gezmem hiç yiyesim gelmiyo sabahta çok afedersiniz kusarak uyandım
57 falandım o zaman o yüzdendir. İlk hafta hiç et yoktu bende hep sebzeydi ağlicaktım
Evet cnm cok yaradi valla 3 haftalik durgunluktan sonra bu sonuc cok iyi geldi .Süpersin canım o yürüyüşler sana çok yaradı.
Ben de sabah tartıldım biraz + idim ama gün içinde çözülür ; 750 ip atladım çaysız bir kahvaltı yaptım bol su içtim evden çıktım. Hastanede işim bitince yürüyüş yaptım biraz markete uğradım şimdi eve geldim biraz daha spor yapıp sonra tartıyı yazarım
Ama ilk defa tedavi oluyorsun ? Hamile kalma oranın öncekilere göre yüksek ben hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim orda doktor hemen yazdı bilemedim şimdi. Gerçi başka bir arkadaşımda hamile kalınca ( plan dışıydı) başlamıştı o zaman da normal değilde plus folik asit gibi birşey veriyorlar öyle dengeyi buluyorlar demekFolikasit içiyodum ben bıraktım 2 yıldır boşa içiyorum diye tedavi başlarken sordum sen bilirsin dediler o yüzden içmedim içsem mi ki
Evet artık kış geldi almak lazım d vitamini oğlanada başlayayımFolik asit tabiki içeceksin. Tekrar başla ben multivitamin şeklinde alıyorum. Tedaviye ara verince bile doktor bıraktırmadı sürekli içiyorum. D vitamini de içiyorum buranın ilkimi ile alakalı olarak.
Super yaaAa söylemedim dimi? Sabah hastanedeydim. Pazartesi aşılama yapıyoruz ağlamaklı bi moddayım bugün
Bende de garip bi gerginlik var inşallah heycana döndürebilirimm amiin inşallahYok söylemedin Allah'ım yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inş çok heyecanlı çok
Alayım o zaman bugün başlıyım geri omega-3te alsam mı acabaFolik asit tabiki içeceksin. Tekrar başla ben multivitamin şeklinde alıyorum. Tedaviye ara verince bile doktor bıraktırmadı sürekli içiyorum. D vitamini de içiyorum buranın ilkimi ile alakalı olarak.
Bana da yazmışlardı da 2 yıldır kullanınca usanmıştımAma ilk defa tedavi oluyorsun ? Hamile kalma oranın öncekilere göre yüksek ben hamile kalmadan önce kontrole gitmiştim orda doktor hemen yazdı bilemedim şimdi. Gerçi başka bir arkadaşımda hamile kalınca ( plan dışıydı) başlamıştı o zaman da normal değilde plus folik asit gibi birşey veriyorlar öyle dengeyi buluyorlar demek
Amiin cümlemizin inşallahSuper yaa
Allahim ciktigin yolda yar ve yardimcin olsun
Bende de garip bi gerginlik var inşallah heycana döndürebilirimm amiin inşallah
Üf ben de isterdim şu an 69 diye bir bildirim yapmak..Tebrik ederim canım şuu rakamı bende göreceğim inş ya çok özeniyorm 69 a gözüm kaldı
Olacak olacak sonra da 69 u beğenmeyeceğz :)))Üf ben de isterdim şu an 69 diye bir bildirim yapmak..
Sabah bile artıydım 72.2 ama dünkü sporun ödemidir. Az önce anans yedim zıplamaya devam. Aralarda gelip yazıyorum sonra gidip yine zıplıyorum. Dışarıdan birisi görse ne yapıyor bu manyak der herhalde :)Evet cnm cok yaradi valla 3 haftalik durgunluktan sonra bu sonuc cok iyi geldi .
Hadii bakalim soyle guzel bir eksi ile gozlerimizi kamastir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?