Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur tabi canım önemli olan takıma katkı sağlaman görünümlü kendine katkı sağlaman :)) bisiklet süper alırsın inş biran önce çok işe yarıyor bende hep gece yapıyorum sporlarımı bisikletle :)

Nefesimmmsin bu arada senin yazını okudum (nerde hata yaptım) dediğin herşeyi bende yapıyordum çok fena bir alışkanlık haline gelmişti çocuğa bişey alıyorum tabağa koyarken bir yiyorum içeri götürürken bir faln diye diyee farketmeden kilo geliyor artık kurtuldum o hastalıktan şükür

Canım geçmiş olsun.. parolamız yarış bahane spor şahane. O yüzden senin yüzünden kaybetmiş değiliz. Çocuklar sıra ile hastalanıyor sen de onlarla ilgileniyorsun sonuçta. Sadece bu süreçlerde vermesen bile alma en azından sonra aynı kiloları vermek zorunda kalma.. bir an önce iyileşirler de aramıza aktif şekilde dönersin umarım

Yürüyüşten bişicik olmaz ki yahuuu
Bir saat orta tempo yürürsen bir şey olmaz beş saat hızlı tempo yürürsen belki yine bir şey olmaz ama ilk olumsuzlukta acaba öyle yapmasa mıydım diye düşünmeye başlarsın :) o yüzden makul ortalama bir şeyler yapmak lazım..

Ya işte kendimizce keyif yapacağımız tuttu gece gece. gidiyorum keyif yapıyoruz, vardığım yerde keyif yapacağız aman bitmiyor bir türlü aktiviteler :)
Hee dışarı mı çıktınız yine waffle değil inş :)))))
Allahım sen böyle kaçamaklardayken seni geçemezsem yuh olsun bana

Bu ne yahu :)) adı ne kuzum bakayım nasıl çalışılıyor en yakınından bir puana karar verelim birlikte :))
Stepper.. pedallara basıyorsun işte step tahtasına inip çıkarsın ya bunu pedallar üstünde yapıyorsun. Kolları da çalıştırıyorsun o arada. Şöyle kullanılıyor ..

Stepper.. pedallara basıyorsun işte step tahtasına inip çıkarsın ya bunu pedallar üstünde yapıyorsun. Kolları da çalıştırıyorsun o arada. Şöyle kullanılıyor ..
Hımmm step falan da yokki tabloda bence sen bak karar ver ne kadar yorduğunu falan sen biliyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…