- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.441
Ben de yürüyüşten sonra silip süpüreceğim ütü yapacağım..Snada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorum @Leyl-i-fer bu çocuklar ne zaman kendi oyuncağını kendi topluyor olacak acaba
Ayy böyle diyince dağıttt çocuuuumm diyesim geldi :)) doğrudur bazı çocukları mum gibi büyütüyorlar tek oyuncak başka yok .. ben dağıtsın ama toplasın modundayım ama şimdilik pek yok anca oyun haline getirirsem topluyor hadi kutuya oyuncakları basket yapalım falan ... :)))Annem hep çocuklu evler tertemiz, derli toplu olunca üzülüyorum. Çocuk olan evde yaşanmışlık, dağınıklık olacak ki mutlu çocuk var diyelim der. Mutlu, huzurluysanız ev her zaman temizlenir boşver
Kolay gelsin canım benimde ütü var poffBen de yürüyüşten sonra silip süpüreceğim ütü yapacağım..
Büyüdükçe toplar annesiiAyy böyle diyince dağıttt çocuuuumm diyesim geldi :)) doğrudur bazı çocukları mum gibi büyütüyorlar tek oyuncak başka yok .. ben dağıtsın ama toplasın modundayım ama şimdilik pek yok anca oyun haline getirirsem topluyor hadi kutuya oyuncakları basket yapalım falan ... :)))
Eve geldim yemeğim ısınırken 500 daha zıplayayım. Akşama yazacağım yine neden manyakça spor yaptığımı ama kesinlikle kaçamak yok :)Kolay gelsin canım benimde ütü var poff
Yarına işin çıktı sanırım :))Eve geldim yemeğim ısınırken 500 daha zıplayayım. Akşama yazacağım yine neden manyakça spor yaptığımı ama kesinlikle kaçamak yok :)
Ay o sonrası bir gelemedi :))))Büyüdükçe toplar annesiibüyüyene kadar bi canını okuyolar sonrası iyilik, güzellik
Misafir gelecek :) yarın pasta börek idmanı yapacağım :)¹
Yarına işin çıktı sanırım :))
Misafir gelecek :) yarın pasta börek idmanı yapacağım :)
Ertesi gün gidiyorum bu bana yapılır mı :)hayırlı olsun :)))
Anne evinde de imtihan bekliyo benceeErtesi gün gidiyorum bu bana yapılır mı :)
Ben motive olduktan sonra Türkiye de diyet yapmak kolay canım. Yeter ki ben yapabileyim..Anne evinde de imtihan bekliyo bencee
Ben iradesizim galiba güzel yemek yaptığını bildiğim birinin evine gittiğim an tüm iradem yerle birBen motive olduktan sonra Türkiye de diyet yapmak kolay canım. Yeter ki ben yapabileyim..
Beni de etkilemez kurban bayramında annemdeydim 1 ay falan kaldık hiç bozmadım daha da iyi oluyor orda diyet emreyi bırakıyorum onlara spor yapıyorum :)) kış geldi şimdi gelme gitme azalıyorAnne evinde de imtihan bekliyo bencee
Ay ne güzel ya ben de tam olarak orda cozutuyorumBeni de etkilemez kurban bayramında annemdeydim 1 ay falan kaldık hiç bozmadım daha da iyi oluyor orda diyet emreyi bırakıyorum onlara spor yapıyorum :)) kış geldi şimdi gelme gitme azalıyor
Şartlanmayla ilgili birşey sanırım keşke hep yesem ama az az yesem benim sorunum da o . Diyette değilsem midem bulanana kadar yerim. tatlı yerim tuzlu canım çeker tuzlu yerim tatlı kısır döngü ve yatana kadar böyle ...inş diyetten sonra koruma döneminde de yine öyle olmam diyorum. O yüzden kaptan yardımcısı oldum burdan gidemeyeyim diyeAy ne güzel ya ben de tam olarak orda cozutuyorumyakınında bakacak biri olmaması kötüdür eminim ki ben de şimdiden kara kara o konuyu düşünüyorum Ben annem bi sac yaksa tav olurum valla sana da ayrı hayran kaldım
Güzel yemek varsa yemek lazım zaten. Benim de verecek kilom azsa esnetiyorum. Mesela 8 li kilolarda asla kaçamak yapmam, aşırı yemek yemem.. ama 6 larda daha esnek olabilirim :) 5 leri ucundan görünce diyetisyen serbest gün mü öğün mü istersin dediğinde öğün seçmiştim mesela. Ama şu anki ruh halimle gün seçerdim :)Ben iradesizim galiba güzel yemek yaptığını bildiğim birinin evine gittiğim an tüm iradem yerle birhayranım senin iradene gerçekten
Beni babam çok motive eder, ben spor yapayım diye adam evi siler süpürür ben oradayken. Yürüyüşe çıkalım diye işler uydurur birlikte gideceğimiz :)Beni de etkilemez kurban bayramında annemdeydim 1 ay falan kaldık hiç bozmadım daha da iyi oluyor orda diyet emreyi bırakıyorum onlara spor yapıyorum :)) kış geldi şimdi gelme gitme azalıyor
Karar vermek başarmanın yarısı bence. Gerisi de gelecektirArkadaşlar yarın diyete başlıyorum. Dukan yapmaya karar verdim çünkü bana enerji olarak en iyi gelen diyet dukan oldu şimdiye kadar. Ekspress falan değil klasik dukan yapacağım ve eliptik bisikletim gelince daha iyi spor yaparım. Şimdilik yürüyüş yapmaya çalışacağım elimden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?