Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Annem hep çocuklu evler tertemiz, derli toplu olunca üzülüyorum. Çocuk olan evde yaşanmışlık, dağınıklık olacak ki mutlu çocuk var diyelim der. Mutlu, huzurluysanız ev her zaman temizlenir boşver
Ayy böyle diyince dağıttt çocuuuumm diyesim geldi :)) doğrudur bazı çocukları mum gibi büyütüyorlar tek oyuncak başka yok .. ben dağıtsın ama toplasın modundayım ama şimdilik pek yok anca oyun haline getirirsem topluyor hadi kutuya oyuncakları basket yapalım falan ... :)))

Büyüdükçe toplar annesii büyüyene kadar bi canını okuyolar sonrası iyilik, güzellik

Beni de etkilemez kurban bayramında annemdeydim 1 ay falan kaldık hiç bozmadım daha da iyi oluyor orda diyet emreyi bırakıyorum onlara spor yapıyorum :)) kış geldi şimdi gelme gitme azalıyor
Ay ne güzel ya ben de tam olarak orda cozutuyorum yakınında bakacak biri olmaması kötüdür eminim ki ben de şimdiden kara kara o konuyu düşünüyorum Ben annem bi sac yaksa tav olurum valla sana da ayrı hayran kaldım

Şartlanmayla ilgili birşey sanırım keşke hep yesem ama az az yesem benim sorunum da o . Diyette değilsem midem bulanana kadar yerim. tatlı yerim tuzlu canım çeker tuzlu yerim tatlı kısır döngü ve yatana kadar böyle ...inş diyetten sonra koruma döneminde de yine öyle olmam diyorum. O yüzden kaptan yardımcısı oldum burdan gidemeyeyim diye

Ben iradesizim galiba güzel yemek yaptığını bildiğim birinin evine gittiğim an tüm iradem yerle bir hayranım senin iradene gerçekten
Güzel yemek varsa yemek lazım zaten. Benim de verecek kilom azsa esnetiyorum. Mesela 8 li kilolarda asla kaçamak yapmam, aşırı yemek yemem.. ama 6 larda daha esnek olabilirim :) 5 leri ucundan görünce diyetisyen serbest gün mü öğün mü istersin dediğinde öğün seçmiştim mesela. Ama şu anki ruh halimle gün seçerdim :)

Arkadaşlar yarın diyete başlıyorum. Dukan yapmaya karar verdim çünkü bana enerji olarak en iyi gelen diyet dukan oldu şimdiye kadar. Ekspress falan değil klasik dukan yapacağım ve eliptik bisikletim gelince daha iyi spor yaparım. Şimdilik yürüyüş yapmaya çalışacağım elimden geldiğince.

Beni de etkilemez kurban bayramında annemdeydim 1 ay falan kaldık hiç bozmadım daha da iyi oluyor orda diyet emreyi bırakıyorum onlara spor yapıyorum :)) kış geldi şimdi gelme gitme azalıyor
Beni babam çok motive eder, ben spor yapayım diye adam evi siler süpürür ben oradayken. Yürüyüşe çıkalım diye işler uydurur birlikte gideceğimiz :)
Şimdi kardeşime gideceğim geç saatte bir yemek yiyeceğim Salı akşamı.. ondan sonra ben onu diyete sokacağım için sorun olmaz diye umuyorum. Ama tabiki gelmeden yapmak istediğim ve yemek istediğim şeyler var ama onları mezun olduktan sonra yaparım ki takıma etki etmesin.

Karar vermek başarmanın yarısı bence. Gerisi de gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…