- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.108
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.481
Takibi denedim :) Ben her fırsata bölgesel yapıyorum ki. bazen bir iki dakika üşeniyorum toplamaya yazmıyorum :)Denedin yani
Afiyet olsun kolay gelsin :))Takibi denedim :) Ben her fırsata bölgesel yapıyorum ki. bazen bir iki dakika üşeniyorum toplamaya yazmıyorum :)
Bugün 2500+500+ 3000 atladım. Devam etmek istiyorum ama ütüden sonra karar vereceğim. Şimdilik kahvemi aldım ve gittim :)
Dün bende yapmadım hadi şimdi yapalım 1,5 dakika :) ben şu an sıcağım ya ağrı yok :)
Yaptım titredim bayaa :)))Dün bende yapmadım hadi şimdi yapalım 1,5 dakika :) ben şu an sıcağım ya ağrı yok :)
Ben de tam tersi bi hafta yatar son gün abanırdım kendimeAğrı çekmez olur muyum yürüyemeyeceğim muhtemelen yarın. Ama ben oldum olası böyle şeyler yaparım. Üniversite sınavına hazırlanırken bir haftalık soruyu Pazartesi çözer bir hafta yatardım. Ama o bir günde de baygınlık geçirirdim bitirmek için şu anda aynı şeyi yapıyorum :) yine soluklanayım az daha atlayıp ütüye gideyim. İki gün sonra gidiyorum yapmak zorundayım yoksa ben de görmezden gelirdim :)
Ben de öyle :) zor yaptım. Bacaklardan mı dedim ama sende de aynı olmuş. arada gittim 500 daha atladım. Ütüye devam :).
Yaptım titredim bayaa :)))
Tamam o zaman yarın adımsayarla çıkayım yürüyüşe bet rakam veririm. Şimdilik yürüyüş zamanla spor eklerim umarım.Olur tabi ne yapabilirsen yürüyüş Leslie vs
Diğer grup derken ? :) seni bizim takıma yazalım bence :) karşı takımda sporun gözüne vurandennisgo var :)) kendisi cardiodan yürüyüşe zumbaya herşeyi yapıyor :)) ekibin geneli yürüyor ama ip atlayan zıplayanda çok :))
Aaaa ilk defa mı aldınız uyku sorunu yok demekkiBugun temizlikle uğraştım yemek hazır oldu bir de yine üçümüz de hastayız Dun Gece ilk defa oğlumu saat 4ten sonra yatağa aramıza aldık öyle olunca biz uyuyamadık. Uykusuz yorgun olunca ben erkenden yatıcam menümü yazıp kaçayım
Sabah 08:00 10 findik
Öğle 11:00 1 dilim yulaf ekmegi üzerine fıstık ezmesi, 5 yesil zeytin
Akşam 16:00 suşi (300 gr), bol limoniu avokado/domates salatası
Uykuluk 20:00 2 kuru kayısı, 10 fındık
Su: 1 litre
Spor: yok (temizlik günü)
Bu hafta hep kaçamaklı gidiyorum sanki
Sabah
4/1 simit
Peynir
Salatalık
Öğlen
Lahana yemeği
Akşam
1 dilim ekmek
Fırında çipura
Limonlu yeşilçay içtim
Su henüz 2 litredeyim ama daha içerim
Sporu birazdan yazayım zıplarım birazcık
Canım tartılar öyle sapıttığında genelde pili zayıflamış oluyor bir değiştir istersen ben nerdeyse yeni alacaktım pilden sonra sorun kalmadı hiçTamam o zaman yarın adımsayarla çıkayım yürüyüşe bet rakam veririm. Şimdilik yürüyüş zamanla spor eklerim umarım.
Bugün tartıyı denedim. Ilk çıkışımda sonrakilere göre 700-800 gr fazla gösteriyor. Sonra lkilerdenhep aynısı gösteriyor. Evde heryer parke oralara güvenmiyorum banyoda bir çeşit fayans var ama o da esniyor. Doğru ölçümü nerde alırım bilemiyorum ama yarın sabah bir yerde tartılıp sonra hep ayni yerde devam edicem.
Burada kaçamak nerede canım?Bu hafta hep kaçamaklı gidiyorum sanki
Sabah
4/1 simit
Peynir
Salatalık
Öğlen
Lahana yemeği
Akşam
1 dilim ekmek
Fırında çipura
Limonlu yeşilçay içtim
Su henüz 2 litredeyim ama daha içerim
Sporu birazdan yazayım zıplarım birazcık
Lahana yemeği mi :)))) simit için diyor sanırım ama onunda azcık yemişBurada kaçamak nerede canım?
Geçmiş olsun hastalık bir girdimi eve herkese bulaşıyor zAten bir an önce iyileşirsiniz umarımBugun temizlikle uğraştım yemek hazır oldu bir de yine üçümüz de hastayız Dun Gece ilk defa oğlumu saat 4ten sonra yatağa aramıza aldık öyle olunca biz uyuyamadık. Uykusuz yorgun olunca ben erkenden yatıcam menümü yazıp kaçayım
Sabah 08:00 10 findik
Öğle 11:00 1 dilim yulaf ekmegi üzerine fıstık ezmesi, 5 yesil zeytin
Akşam 16:00 suşi (300 gr), bol limoniu avokado/domates salatası
Uykuluk 20:00 2 kuru kayısı, 10 fındık
Su: 1 litre
Spor: yok (temizlik günü)
Bir dilim ekmek kadar yemiş o kaçamak değil ki.. bilemedim hiçLahana yemeği mi :)))) simit için diyor sanırım ama onunda azcık yemiş
İki kere hesapladı 1600 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?