Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun kolay gelsin :))
Bende yaparım ama ütü yaparken aklıma öyle şeyler gelmez :))) TV izlerken falan anca :))

Ben de tam tersi bi hafta yatar son gün abanırdım kendime son dakikaların insanıyım gerçekten ama sanki hiç hoş bişey yapmıyorum

Tamam o zaman yarın adımsayarla çıkayım yürüyüşe bet rakam veririm. Şimdilik yürüyüş zamanla spor eklerim umarım.

Bugün tartıyı denedim. Ilk çıkışımda sonrakilere göre 700-800 gr fazla gösteriyor. Sonra lkilerdenhep aynısı gösteriyor. Evde heryer parke oralara güvenmiyorum banyoda bir çeşit fayans var ama o da esniyor. Doğru ölçümü nerde alırım bilemiyorum ama yarın sabah bir yerde tartılıp sonra hep ayni yerde devam edicem.

Bugun temizlikle uğraştım yemek hazır oldu bir de yine üçümüz de hastayız Dun Gece ilk defa oğlumu saat 4ten sonra yatağa aramıza aldık öyle olunca biz uyuyamadık. Uykusuz yorgun olunca ben erkenden yatıcam menümü yazıp kaçayım

Sabah 08:00 10 findik
Öğle 11:00 1 dilim yulaf ekmegi üzerine fıstık ezmesi, 5 yesil zeytin
Akşam 16:00 suşi (300 gr), bol limoniu avokado/domates salatası
Uykuluk 20:00 2 kuru kayısı, 10 fındık

Su: 1 litre
Spor: yok (temizlik günü)

Bu hafta hep kaçamaklı gidiyorum sanki

Sabah
4/1 simit
Peynir
Salatalık

Öğlen
Lahana yemeği

Akşam
1 dilim ekmek
Fırında çipura

Limonlu yeşilçay içtim
Su henüz 2 litredeyim ama daha içerim
Sporu birazdan yazayım zıplarım birazcık

Aaaa ilk defa mı aldınız uyku sorunu yok demekki ne güzel biz hergün 4 5 den sonra alıyoruz maalesef.yada bende onun yanında yatıorum.geçmiş olsun bu ara evde çocuk olupta hastalanmayanı olmadı maalesef ( fena bir dönem

Yoo güzel menü canım zıplama bence yorma kendini

Canım tartılar öyle sapıttığında genelde pili zayıflamış oluyor bir değiştir istersen ben nerdeyse yeni alacaktım pilden sonra sorun kalmadı hiç

Burada kaçamak nerede canım?

Geçmiş olsun hastalık bir girdimi eve herkese bulaşıyor zAten bir an önce iyileşirsiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…