Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İdeal kiloya gelince yavaş yavaş arttırarak o dengeyi bulmak lazım canım. Mezuniyet ne zaman senin? Kaç kg kaldı. Benim 6 :)

Ahaha en iyisini yapmışsın aslında ben de cozutabilirim mezun olunca mezun olamadan gebe kalayım da gebeyken de dikkat edeyim, sonra aman doğurdum kilosu derken buralarda takılayım bari

Ay ben de mi bi serbest gün yapsam acabası hemen de kendime pay çıkarabiliyorum sen bu işte baya iyisin bence ya kaçamaklarına pişman oluyosun hiç yoktan ben iyi ki yedim diyorum bazen hiç şöyle bi uzun soluklu vicdanım sızlamıyo azcık seni rol model alayım

Yarından itibaren yapamam böyle diye topluca yapıyorum canım :) az soluklanıp devam edeceğim. Ütü sonrası da bir tur atlayıp duş alacağım dinlenmeye çekileceğim :)
Ben de demin pilates yapayım diye niyetlendim eşim müsade etmedi aşılama öncesi saçmalama diye sonrasında ağrı çekmiyosan yap gitsin en güzeli ben takılıyorum benim de ütülerim var ama hiç yapasım yok buzdolabının bozulması fazladan iş çıkardı yoruldum epey kendime vakit istiyorum azcıktaa

Ben yaptım ütülerimi :))))

Ağrı çekmez olur muyum yürüyemeyeceğim muhtemelen yarın. Ama ben oldum olası böyle şeyler yaparım. Üniversite sınavına hazırlanırken bir haftalık soruyu Pazartesi çözer bir hafta yatardım. Ama o bir günde de baygınlık geçirirdim bitirmek için şu anda aynı şeyi yapıyorum :) yine soluklanayım az daha atlayıp ütüye gideyim. İki gün sonra gidiyorum yapmak zorundayım yoksa ben de görmezden gelirdim :)

Ayy zaten dün bir haftalık yaptın yahuuu neyin derdindesin
Yarın ve Salı sabah atlarım sonra haftasonuna kadar atlayamam diye düşünüyorum. çünkü sadece bana misafir gelmiyor İstanbul’a da kuzenler geliyormuş yarın.. Siz durun ben iki zıplayayım diyemem. Orada yeğenimle oynama sporu yapacağım gittiğimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…