Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Severim aslında ama tehlikeli diye uzak duruyordum :)

Severim aslında ama tehlikeli diye uzak duruyordum :)
Tehlikesi kızartma olması ve tam bir kalori bombası olması. Başka ne zararı var ki ölçülü yedikten sonra. Ben ekmek değişimlerinde kullanıyorum. Ama sıfır yağ sadece baharatlar ile fırına atıyorum süper oluyor..
ayrıca ileride oğlun dünya zevklerini öğrendikçe cips isteyebilir ona da rahatlıkla yapılabilir

Günaydın herkese

ayvacicegi canım seni de ekleyelim mi spor listesine? Profil fotoğrafın listede olman gerektiğini gösteriyor :)))
Güzel olur ama bu ara yürüyüş dışında spora vakit ayıramıyorum oyle okur mu? yoksa böyle yarışmalar beni iyi gaza getirir.. diğer grubun olayı nedir?

Çok şükür :)))
Yalnız bir daha kaçamak yaparsam aşırı spor ile atacağım. Ben bunu yapıyordum zAten bir önceki diyetimde. Hatta gece gündüz demeden hemen o gün telafi ettiğim için hiç gece kaçamağım olmuyordu. Şimdi kim o sporu yapacak diye yemiyordum.
Bu kez kolayına kaçıyor ertesi gün detoksa sarıyordum ama bu benim için çok da işe yarar bir yöntem değil ki 69 a doğru yolculuğa başlayamadım bir türlü. Ama kaçamağı spor ile telafi etmek güzel.

Günaydın herkese

Güzel olur ama bu ara yürüyüş dışında spora vakit ayıramıyorum oyle okur mu? yoksa böyle yarışmalar beni iyi gaza getirir.. diğer grubun olayı nedir?
Olur tabi ne yapabilirsen yürüyüş Leslie vs
Diğer grup derken ? :) seni bizim takıma yazalım bence :) karşı takımda sporun gözüne vuran dennisgo var :)) kendisi cardiodan yürüyüşe zumbaya herşeyi yapıyor :)) ekibin geneli yürüyor ama ip atlayan zıplayanda çok :))

Yok yapamıyorum canım işin gücüm var emre beni yine zorluyor küstüm odama girdim bu sessizlik ne kadar sürer bilmem ölü taklidi yapıyorum şuan :))

Yok yapamıyorum canım işin gücüm var emre beni yine zorluyor küstüm odama girdim bu sessizlik ne kadar sürer bilmem ölü taklidi yapıyorum şuan :))
Sen böyle küsünce yanına gelmek için ısrarcı olmuyor mu peki? Sana çok düşkün sonuçta küsmene de razı olmuyordur muhtemelen :)

Ne yaparsak önce kendimize sonra takımca hepimize güzel sonuçlar getirecek.. Cuma en güzel eksiler bizim olsun :)

Not ; artılar yazmışım da girdim düzelttim.. ne artısı eksi olacağız :)

Çok geçmiş olsun
N Nurumcan94 Çokgeçmiş olsun. 2 senedir çok yaygın bu hastalık. Resmen salgın hastalık dönemi. Allah yardımcımız olsun.
Canım hoşgeldin tekrar hemen bildir menüleri bu kilolar gidecek şu an cepten bakıyorum misafirim vardı yatılı bakamadım hiç takıma
Canım geçmiş olsun
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın çok şükür kızarıklıklar azaldı gecti gibi için rahatladı bi nebze Allahıma şükür. Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah. Misafirlerim vardı gittiler inşallah güzel bi şekilde araniza dönüyorum muhteşem menülerimle. Bugün kahvaltı zengindi yazmak istemiyorum sizi etkilememek adına. Bi de bende de stepper var onun puanı nasıl oluyo

Çok şükür canım sizde atlattınız :)
Stepper bizde dün konuştuk kaç puan olsa diye kaç kalori yaktırıyor yaptığında hatırlıyor musun ? :)

Sen böyle küsünce yanına gelmek için ısrarcı olmuyor mu peki? Sana çok düşkün sonuçta küsmene de razı olmuyordur muhtemelen :)
:))Sorarken tahmin ediyordun değil mi ah ahh bırakır mı hiç
Bazen ona kötü bişey yaptığında anlaması için kızıyorum o zaman bile gelip sarılıyor ya ben kızmayı beceremiyorum yada o tamamen yapışık bir çocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…