- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.421
Kaloriyi çok hatirlamasamda çok yoruyo yalnızÇok şükür canım sizde atlattınız :)
Stepper bizde dün konuştuk kaç puan olsa diye kaç kalori yaktırıyor yaptığında hatırlıyor musun ? :)
Bence tamamen çocuk sevimliliği :) senin kızman ya da kızmaman kimin umurunda bir sevimlilik yapar geçer gider bütün kötü duygular:))Sorarken tahmin ediyordun değil mi ah ahh bırakır mı hiç
Bazen ona kötü bişey yaptığında anlaması için kızıyorum o zaman bile gelip sarılıyorya ben kızmayı beceremiyorum yada o tamamen yapışık bir çocuk :)
Kan ter içinde kalıyorsun haklısın. Çok etkili bence. Puanını belirleyemedik ama yapıp da fayda görmek en güzel puan :)Kaloriyi çok hatirlamasamda çok yoruyo yalnız
Aynen cnmAma beni gaza getirme bak aşırı spor yaparak :)Nefesimmmsin de köyde spor yapamıyor muhtemelen ben bugun de iyi bir puan yapmaya çalışacağım bu nedenle. Zaten o Pazartesi yürümeye başlar. Salı da ben yolcuyum :)
Aynen cnm
Dun anca 7000 adim attimCherry Mom cnm dunu payladtim mi bilmiyorum ama
13 bin adim attim dun
Orada bekle yürüyorum bir 100-150 puan hak edeceğim ben şimdi :)Yazdım((((
Buzdolabım bozuldubir de kızlar benim kasıklarım patlicak gibi şiş, acaba tedavinin etkisi midir ki? 2 gün önce girdiğim pantolona bile giremedim
Başlıyım o zaman içmeye baya da ağrım var bugün çatlatma iğnesinin etkisi heraldeEvet tedavi etkisi. Şu an yapacağın en iyi şey bol su içip orta tempolu yürüyüş yapmak. Ama bol yani 2 litreden fazla mümkünse 3 e yakın
Evet muhtemelen.. yarın kaçta aşılamaBaşlıyım o zaman içmeye baya da ağrım var bugün çatlatma iğnesinin etkisi heralde
Sabahtan gidicez eşim örnek vercek tam saati belli değil ama öğlene kadar hastaneden çıkmış olurum sanıyorumEvet muhtemelen.. yarın kaçta aşılama
Ne yaparsan yap pazartesi toparlarsın cumaya kadar hemen haftayı bitirme öyle düşünerek. Kolay gelsin bu arada detay temizlik benim hayatımdan kalktı gibi birşeySelam kızlar
Günlük işlerimin yanında bide detay temizliğe girdim pek yazamıyorum.işin kötüsü kaçamakta var, öğlen yemeği hazırlayamadığım için dün çikolata bugün poğça yedimhaftaiçide misafirim olucak, sanki bu hafta pek iyi geçmiyorrr ufff.
Stepper bendede vardı bu arada, bisiklet yada eliptik puanı uyar bence, ikiside 3 puan zaten,biraxdan alışverişe çıkıcam bikaç saat dolanırim.
Daha cumaya çok var bence toparlarsın sıkma hiç canınıSelam kızlar
Günlük işlerimin yanında bide detay temizliğe girdim pek yazamıyorum.işin kötüsü kaçamakta var, öğlen yemeği hazırlayamadığım için dün çikolata bugün poğça yedimhaftaiçide misafirim olucak, sanki bu hafta pek iyi geçmiyorrr ufff.
Stepper bendede vardı bu arada, bisiklet yada eliptik puanı uyar bence, ikiside 3 puan zaten,biraxdan alışverişe çıkıcam bikaç saat dolanırim.
Snada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorumHoop ben geldiimmdün 11876 adım yürümüşüm kızlar Cherry Mom bugün temizlik günü bakalım ne kadar yapabilcem spor
Hadi bakalım sonucu güzel olacak umarım :)Sabahtan gidicez eşim örnek vercek tam saati belli değil ama öğlene kadar hastaneden çıkmış olurum sanıyorum
Annem hep çocuklu evler tertemiz, derli toplu olunca üzülüyorum. Çocuk olan evde yaşanmışlık, dağınıklık olacak ki mutlu çocuk var diyelim der. Mutlu, huzurluysanız ev her zaman temizlenir boşverSnada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorumLeyl-i-fer bu çocuklar ne zaman kendi oyuncağını kendi topluyor olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?