Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence tamamen çocuk sevimliliği :) senin kızman ya da kızmaman kimin umurunda bir sevimlilik yapar geçer gider bütün kötü duygular

Bu arasa sen orada küsme barışma oynarken ben ip atladım 2500.. 100 kalori eksik yazıyor resmen 50 kg olunca.

En son 50 ne zamandım hatırlamıyorum ama ben sevmedim bu 50 kiloyu resmen kalori yutucu :)

Eklentiler

• 47F45986-BC8F-4C90-8146-E1C84A057674.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 16
Aynen cnm
Dun anca 7000 adim attim Cherry Mom cnm dunu payladtim mi bilmiyorum ama
13 bin adim attim dun

Cnm yanlis yazdim
Cuma gunu 13 bin adim dun 7000 bin adim

Son düzenleme:
Buzdolabım bozuldu bir de kızlar benim kasıklarım patlicak gibi şiş, acaba tedavinin etkisi midir ki? 2 gün önce girdiğim pantolona bile giremedim

Buzdolabım bozuldu bir de kızlar benim kasıklarım patlicak gibi şiş, acaba tedavinin etkisi midir ki? 2 gün önce girdiğim pantolona bile giremedim

Evet tedavi etkisi. Şu an yapacağın en iyi şey bol su içip orta tempolu yürüyüş yapmak. Ama bol yani 2 litreden fazla mümkünse 3 e yakın

Selam kızlar
Günlük işlerimin yanında bide detay temizliğe girdim pek yazamıyorum.işin kötüsü kaçamakta var, öğlen yemeği hazırlayamadığım için dün çikolata bugün poğça yedim haftaiçide misafirim olucak, sanki bu hafta pek iyi geçmiyorrr ufff.
Stepper bendede vardı bu arada, bisiklet yada eliptik puanı uyar bence, ikiside 3 puan zaten,biraxdan alışverişe çıkıcam bikaç saat dolanırim.

Ne yaparsan yap pazartesi toparlarsın cumaya kadar hemen haftayı bitirme öyle düşünerek. Kolay gelsin bu arada detay temizlik benim hayatımdan kalktı gibi birşey yazınca bir özendim şimdi :))) camları bile hergün bir odayı silerek bitiriyorum :)) emre bende iyice tembellik yaptı :)))

Daha cumaya çok var bence toparlarsın sıkma hiç canını

Hoop ben geldiimm dün 11876 adım yürümüşüm kızlar Cherry Mom bugün temizlik günü bakalım ne kadar yapabilcem spor
Snada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorum Leyl-i-fer bu çocuklar ne zaman kendi oyuncağını kendi topluyor olacak acaba

Snada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorum Leyl-i-fer bu çocuklar ne zaman kendi oyuncağını kendi topluyor olacak acaba
Annem hep çocuklu evler tertemiz, derli toplu olunca üzülüyorum. Çocuk olan evde yaşanmışlık, dağınıklık olacak ki mutlu çocuk var diyelim der. Mutlu, huzurluysanız ev her zaman temizlenir boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…