Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum :)

dün akşam; 1 tavuk but haşlama, salata ve 1 dilim kepek ekmeği yedim

gece 1 portakal.

ve de bir kaçamağım var ama kilo verdim diye kendime izin verdim 2 avuç çekirdek yedim

Ama tuzu beni şişirdi sanırım, hala şiş hissediyorum. dün çok yorgundum tam da iyileşemedim diye spora gidemedim.

bugün 11:30 da yaptım kahvaltımı; 1,5 dilim kepek ekm, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çay k. bal, 1 çay k. reçel, 1 domates.

birazdan misafirliğe gidicez orda bişiler yersem öğle yemeği yerine geçer artık ama dikkat etmem lazım tabii.

herkese güzel bir hafta sonu olsun inşallah.

canım böyle ara vermen seni motive edecek mi sanmıyorum
şok diyetlerlerle çare aramak yerine yavaş yavaş kilo vermeyi hedefle
yani her hafta kilo vermek zorunda değiliz yavaş ama kalıcı kilo vermek önemli
bozma moralini

evet bence de daha iyi kaynaşmak adına bu iyi fikir
ben başkim o zaman adım elif 25 yaşındayım doğma büyüme istanbulluyum
aslen giresunluyum. 2 yıllık evliyim çocuğum yok. kamuda sağlık alanında çalışıyorum
yarışmacı arkaşalarıma başaılar diliyorum

MERHABA ELİF,(sanki yeni taşıyomuşuz gibi) :)

bende bursadan begüm,zaten bana hep adımla hitap ediyodunuz :)
9 aylık evliyim (daha yeni sayılır)

aynen valla elifcim :)

bi diyetisyen buldum galiba begüm
ya diyetisyenlerden randevu almak ne zor hepsi dolu
hem evime yakın hem de hakkında olumlu eleştiriler olan bi diyetisyen buldum
ama haftaya cumartesi yılbaşı ertesi çalışır mı bilmiyorum
cumadan onu öğrenip gidicem inşallah

demekki ne çok kilo problemi olan insan var ne acı :)
ama senin adına sevindim canım,diyetisyenle çalışmak daha olumlu oluyor bence .bide sende şu şeker olayı olunca en sağlıklısı bu olucak bencede.hayırlısı olsun bakalım.İnşallah

evet ben de şaşırdım 9 ayrı yeri aradım ocak sonunda randevu veriliyo şaka gibi
ben kendi başıma halledemeceğime ikna oldum en azından işin manığını öğrensem diyetisyenden yeter
çünkü bu diyet benim ömür boyu yaşam şeklim olmadıktan sonra sadece kilo olarak değil şeker olarak da bana zararı olucak.
şimdi ben 2 hafta da 1 kilo verip 2 hafta kilo veremiyorum ya sebebi glisemik indeksmiş
vucutta gıdaların şekere dönüşmesi yani
bunun için her rejim de bana uygun değil mesala benim kaçamak yapma gibi
bi şansım yok yani 1 küp şeker bile vucudumun tüm kimyasını bozup şeker depolamama sebep oluyomuş en azından 6 ay 1 sene arası takip olmak istiyorum ben. verecek kilo çok çünkü

tabiyki her zaman profesyonel bir destek almak en iyisi.Git bi bakalım nasıl bi sonuç alıcaksın.Bizlerlede paylaşırsın belki bi yararı olur burda da

senin için en iyisi böyle bir doktor kontrolü elifcim :) memnun oldum bu arada.

iyi akşamlar kızlar,

bugün misafirlikte malesef durmam gereken yerde duramadım

patates salatası ve 2 tane kuru biber dolması vardı. bunları yesem yeterli olacaktı ama

bunların yanında; 1 içli köfte, 4 çatal kek yedim.

Akşam; 1 kase yağsız mercimek çorbası

ara: 1 kase yoğurt

ara: 1 porsiyon meyve

akşam dengeleyebildim mi bilmiyorum ama gündüz abarttığımın farkındayım

teşekkür ederim canım inşallah çok daha iyi olucaz inanıyorum buna

nereye ferihan yaaaa otur oturduğun yerde hepimiz bi süre duraklama zamanı yaşıyoruz arkadaşım hep beraber bununda üstesinden gelicex sende azim var bunu biliyorum canım o yüzden durduğun yerde dur hep beraber verelim kilolarımızı
selam canım haklısın haftasonları burası boş oluyor benimde cumartesi pazar kursum oluyor tük gün gelemiyorum malesef
canım ben eskişehirdeyim adım gülhan :)

bende bursadan begüm,zaten bana hep adımla hitap ediyodunuz :)
9 aylık evliyim (daha yeni sayılır)
gülhancım elifcim ve begümcüm memnun oldum kızlar yeni tanıştık :)))) bende mersinde yaşıyorum evliyim bi kızım var 5 yaşında adım ümmügülsüm
gülhancım malesef bende abarttım bugün eşimin doğumgünüydü 1 dilim pasta 1 tane kurabiye ve yarım börek yedim malesef çok üzgünüm.. ((((

slm kızlar herkese iyi akşamlar cumadan beri giremiyorum ama gerçekten sebebim var kızım ve ben çok hastayız inanın şu an bunu bile yazmakta güçlük çekiyorum doktora gittim zatüreye çevirebilirsin dedi vücutum çok kırgın birsürü iğne ilaç verdi takyoncum umarım giremidiğim için bana çok kızmıyosundur yeme düzenim zaten hiç yok umarım ilaçlardan dolayı verdiğim kiloları geri almam şimdilik hoşçakalın kızlar

geçmiş olsun canım ne demek estağfurullah inşallah biran önce iyileşirsin canım dikkat et kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…