- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.841
günaydın arkadaşlar naşılşınız ben bir şüre ara vermek iştiyorum diyetime dikkat edeceğim ama şıkı şekilde diyet yapamayacağım çok yoruldum yıprandım . çok zorladım kendimi iki haftadırda dikkat ettiiğim halde kilo veremedim epey moralim bozuldu çok fazla abartmayacağım tabiki yediklerimi dikkat edeceğim yeni yılda daha motive şahiibi olarak devam ederim diyorum . kilolar verilmiş tebrik ederim kilo veren arkadaşlarımı hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .
canım ben eskişehirdeyim adım gülhan :)
kızlar bugün yine kimsecikler yok burda hafta sonu malum,cumartesi çalışan bi benmiyim yoksa ya
bugün aklıma geldi kızlar ya,onca zamandır paylaşım yapıyoruz burda ama ben tam olarak bilemiyorum kim nereli adlarınız nedirkötü bişiy bence yaa
bu konuya bi parmak atalım bence kızlar ne dersiniz ?
evet bence de daha iyi kaynaşmak adına bu iyi fikir
ben başkim o zaman adım elif 25 yaşındayım doğma büyüme istanbulluyum
aslen giresunluyum. 2 yıllık evliyim çocuğum yok. kamuda sağlık alanında çalışıyorum
yarışmacı arkaşalarıma başaılar diliyorum
MERHABA ELİF,(sanki yeni taşıyomuşuz gibi) :)
daha samimi oldu böyle kod adlarımızı aradan çıkarınca begüm de mi
aynen valla elifcim :)
bi diyetisyen buldum galiba begüm
ya diyetisyenlerden randevu almak ne zor hepsi dolu
hem evime yakın hem de hakkında olumlu eleştiriler olan bi diyetisyen buldum
ama haftaya cumartesi yılbaşı ertesi çalışır mı bilmiyorum
cumadan onu öğrenip gidicem inşallah
demekki ne çok kilo problemi olan insan var ne acı :)
ama senin adına sevindim canım,diyetisyenle çalışmak daha olumlu oluyor bence .bide sende şu şeker olayı olunca en sağlıklısı bu olucak bencede.hayırlısı olsun bakalım.İnşallah
evet ben de şaşırdım 9 ayrı yeri aradım ocak sonunda randevu veriliyo şaka gibi
ben kendi başıma halledemeceğime ikna oldum en azından işin manığını öğrensem diyetisyenden yeter
çünkü bu diyet benim ömür boyu yaşam şeklim olmadıktan sonra sadece kilo olarak değil şeker olarak da bana zararı olucak.
şimdi ben 2 hafta da 1 kilo verip 2 hafta kilo veremiyorum ya sebebi glisemik indeksmiş
vucutta gıdaların şekere dönüşmesi yani
bunun için her rejim de bana uygun değil mesala benim kaçamak yapma gibi
bi şansım yok yani 1 küp şeker bile vucudumun tüm kimyasını bozup şeker depolamama sebep oluyomuş en azından 6 ay 1 sene arası takip olmak istiyorum ben. verecek kilo çok çünkü
tabiyki her zaman profesyonel bir destek almak en iyisi.Git bi bakalım nasıl bi sonuç alıcaksın.Bizlerlede paylaşırsın belki bi yararı olur burda da
bak işte kaç zaman sonra yeni öğrendim gördünmü
memnun oldum gülhancım.sana isminle hitap etmemde bi sakıncası varmı?
evet ben de şaşırdım 9 ayrı yeri aradım ocak sonunda randevu veriliyo şaka gibi
ben kendi başıma halledemeceğime ikna oldum en azından işin manığını öğrensem diyetisyenden yeter
çünkü bu diyet benim ömür boyu yaşam şeklim olmadıktan sonra sadece kilo olarak değil şeker olarak da bana zararı olucak.
şimdi ben 2 hafta da 1 kilo verip 2 hafta kilo veremiyorum ya sebebi glisemik indeksmiş
vucutta gıdaların şekere dönüşmesi yani
bunun için her rejim de bana uygun değil mesala benim kaçamak yapma gibi
bi şansım yok yani 1 küp şeker bile vucudumun tüm kimyasını bozup şeker depolamama sebep oluyomuş en azından 6 ay 1 sene arası takip olmak istiyorum ben. verecek kilo çok çünkü
teşekkür ederim canım inşallah çok daha iyi olucaz inanıyorum bunaherkeslere günaydınlarrrrr,iyi ve mutlu bir hafta sonu olsun inşallah hepimize.
sonuçlar maşallahçok iyi.takyoncum senide ayrıca tebrik etmekle birlikte takımdaki tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve öpücüklerimi yolluyorum
bu hepimizin başarısı sonuçta.
günaydın arkadaşlar naşılşınız ben bir şüre ara vermek iştiyorum diyetime dikkat edeceğim ama şıkı şekilde diyet yapamayacağım çok yoruldum yıprandım . çok zorladım kendimi iki haftadırda dikkat ettiiğim halde kilo veremedim epey moralim bozuldu çok fazla abartmayacağım tabiki yediklerimi dikkat edeceğim yeni yılda daha motive şahiibi olarak devam ederim diyorum . kilolar verilmiş tebrik ederim kilo veren arkadaşlarımı hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .
nereye ferihan yaaaa otur oturduğun yerde hepimiz bi süre duraklama zamanı yaşıyoruz arkadaşım hep beraber bununda üstesinden gelicex sende azim var bunu biliyorum canım o yüzden durduğun yerde dur hep beraber verelim kilolarımızıdereceye girmişiz arkadaşlar hepinizi kutlarım . Takyoncum canım çok tebrik ederim dereceye girmişşin başaracağına inancım tam bende kilo vereceğim inşallah dualarınız benimle olşun yeni yılda inceleyim . herkezi çok çok öpüyorum . takım olarak başarılarımızın devamını dilerim .
selam canım haklısın haftasonları burası boş oluyor benimde cumartesi pazar kursum oluyor tük gün gelemiyorum malesefkızlar bugün yine kimsecikler yok burda hafta sonu malum,cumartesi çalışan bi benmiyim yoksa ya
bugün aklıma geldi kızlar ya,onca zamandır paylaşım yapıyoruz burda ama ben tam olarak bilemiyorum kim nereli adlarınız nedirkötü bişiy bence yaa
bu konuya bi parmak atalım bence kızlar ne dersiniz ?
canım ben eskişehirdeyim adım gülhan :)
evet bence de daha iyi kaynaşmak adına bu iyi fikir
ben başkim o zaman adım elif 25 yaşındayım doğma büyüme istanbulluyum
aslen giresunluyum. 2 yıllık evliyim çocuğum yok. kamuda sağlık alanında çalışıyorum
yarışmacı arkaşalarıma başaılar diliyorum
gülhancım elifcim ve begümcüm memnun oldum kızlar yeni tanıştık :)))) bende mersinde yaşıyorum evliyim bi kızım var 5 yaşında adım ümmügülsümbende bursadan begüm,zaten bana hep adımla hitap ediyodunuz :)
9 aylık evliyim (daha yeni sayılır)
gülhancım malesef bende abarttım bugün eşimin doğumgünüydü 1 dilim pasta 1 tane kurabiye ve yarım börek yedim malesef çok üzgünüm..iyi akşamlar kızlar,
bugün misafirlikte malesef durmam gereken yerde duramadım
patates salatası ve 2 tane kuru biber dolması vardı. bunları yesem yeterli olacaktı ama
bunların yanında; 1 içli köfte, 4 çatal kek yedim.
Akşam; 1 kase yağsız mercimek çorbası
ara: 1 kase yoğurt
ara: 1 porsiyon meyve
akşam dengeleyebildim mi bilmiyorum ama gündüz abarttığımın farkındayım
slm kızlar herkese iyi akşamlar cumadan beri giremiyorum ama gerçekten sebebim var kızım ve ben çok hastayız inanın şu an bunu bile yazmakta güçlük çekiyorum doktora gittim zatüreye çevirebilirsin dedi vücutum çok kırgın birsürü iğne ilaç verdi takyoncum umarım giremidiğim için bana çok kızmıyosundur yeme düzenim zaten hiç yok umarım ilaçlardan dolayı verdiğim kiloları geri almam şimdilik hoşçakalın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?