- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.821
merhaba takyoncuğum,canım listede adım yok hatırlatayım dedim.dün çok yemiştim bugün telafi ettim.
sabah:2kuru incir,1dilim kepek ekmeği,1kk peynir,marul
öğlen:1kase nohutlu ıspanak çorbası,1küçük dolma
ara:1bardak süt,1mandalina
akşam:daha karar vermedim ama 1bardak ayran,2tane yaprak sarması düşünüyorum.
komşum sarma göndermiş çok güzel görünüyor
ben kaçıyorum kızlar çok şükür mesai bitti.iyi akşamlar herkese
ay sağol canım daha iyi oldu bu hafta bi şişkinlik vardı kilom dengesiz çıkıyordu.ben haftaya 9.takımda kaldığım kiloyu ve şimdi kaç kiloysam onu damı bildiricem
sevgili takımım merhabalar
k.validemlerde olduğum için fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum size
bugün yediklerimi de yazayım hemen
sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
çok az omlet
ara 3 küçük mandalina, baya küçüklerdi o yüzden 3 tane
öğle 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
k.validem aşure yaptı bugün, ayıp olmsın diye 4-5 yk aşure yedim ama canım istemedi gerisini :)))
saat 5 gibi bi kase nar
akşam yemeğimi daha yemedim ama acıktım walla
bide öğleyin dışarda 1 saat dolaştım, hava soğuk ve regl olduğum için(nihayet) belimin ağrısına dayanamadım, daha fazla yürüyemedim
aktardan da günkurusu kayısı aldım, tadını çok severim onun, tatlı krizine karşı bu regl döneminde
ayrıca geçen cumadan beri 400 gr vermişim, zaten ilk başta baya hızlı gitmişti kilolarım ama artık yavaşlaması normal,neyse aceleme yok zaten yavaş gitsin geri gelmesin dimi :))))
veeee artık 60 kilonun altındayımmmmm ama çok değil, 59.8
aaa kızlar takım olarak 3. olmuşuz
kaptancım da bireysel de 2. olmuş, maşallah
böyle giderse her hafta birimiz bireyselde deerece sahibi olucaz galiba, inşallah
evet canım bu hafta üçüncüyüz inşallah bu gazla haftaya birinci oluruz :))))tebrik eaderim kızlar 3.olmuşsunuz birincilik olur inşallah haftaya fena gaza geldim valla
teşekkür ederim canım inşallah dahada iyi olucazaaa kızlar takım olarak 3. olmuşuz
kaptancım da bireysel de 2. olmuş, maşallah
böyle giderse her hafta birimiz bireyselde deerece sahibi olucaz galiba, inşallah
evet shelly cim dereceden aşağı kurtarmıyor bizi :)))) inşallah haftaya da seni yollayalım dereceye :) teşekkür ederim canım benimkızlar bir derecelerin takımıyızya grup olarak ya bireyselde dereceye giriyoruz. takyoncum tebrik ederim bireyselde derecemiz için. haftaya da başka birini yollayalım dereceye
dereceye girmişiz arkadaşlar hepinizi kutlarım . Takyoncum canım çok tebrik ederim dereceye girmişşin başaracağına inancım tam bende kilo vereceğim inşallah dualarınız benimle olşun yeni yılda inceleyim . herkezi çok çok öpüyorum . takım olarak başarılarımızın devamını dilerim .
günaydın arkadaşlar naşılşınız ben bir şüre ara vermek iştiyorum diyetime dikkat edeceğim ama şıkı şekilde diyet yapamayacağım çok yoruldum yıprandım . çok zorladım kendimi iki haftadırda dikkat ettiiğim halde kilo veremedim epey moralim bozuldu çok fazla abartmayacağım tabiki yediklerimi dikkat edeceğim yeni yılda daha motive şahiibi olarak devam ederim diyorum . kilolar verilmiş tebrik ederim kilo veren arkadaşlarımı hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .
kızlar bugün yine kimsecikler yok burda hafta sonu malum,cumartesi çalışan bi benmiyim yoksa ya
bugün aklıma geldi kızlar ya,onca zamandır paylaşım yapıyoruz burda ama ben tam olarak bilemiyorum kim nereli adlarınız nedirkötü bişiy bence yaa
bu konuya bi parmak atalım bence kızlar ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?