Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takyoncuğum,canım listede adım yok hatırlatayım dedim.dün çok yemiştim bugün telafi ettim.
sabah:2kuru incir,1dilim kepek ekmeği,1kk peynir,marul
öğlen:1kase nohutlu ıspanak çorbası,1küçük dolma
ara:1bardak süt,1mandalina
akşam:daha karar vermedim ama 1bardak ayran,2tane yaprak sarması düşünüyorum.
komşum sarma göndermiş çok güzel görünüyor

canım bugün ben de yoktum burda hastanedeydim kaptan yardımcımızda müsait değildi işyerinde listeyi kardeş takımımız hazırladı o yüzden gözden kaçmış sanırım haftaya inşallah ben ekliycem ismini

ay sağol canım daha iyi oldu bu hafta bi şişkinlik vardı kilom dengesiz çıkıyordu.ben haftaya 9.takımda kaldığım kiloyu ve şimdi kaç kiloysam onu damı bildiricem

ay sağol canım daha iyi oldu bu hafta bi şişkinlik vardı kilom dengesiz çıkıyordu.ben haftaya 9.takımda kaldığım kiloyu ve şimdi kaç kiloysam onu damı bildiricem

evet canım hani kendi takımından izinli ayrılıyorsunya onun gibi sanki iznden dönmüş gibi olacaksın 9. takımdan ayrıldığın kilonu ve cuma günü bildirim yapacağın son kilonu yazacaksın

sevgili takımım merhabalar
k.validemlerde olduğum için fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum size
bugün yediklerimi de yazayım hemen
sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
çok az omlet

ara 3 küçük mandalina, baya küçüklerdi o yüzden 3 tane

öğle 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği

k.validem aşure yaptı bugün, ayıp olmsın diye 4-5 yk aşure yedim ama canım istemedi gerisini :)))

saat 5 gibi bi kase nar

akşam yemeğimi daha yemedim ama acıktım walla

bide öğleyin dışarda 1 saat dolaştım, hava soğuk ve regl olduğum için(nihayet) belimin ağrısına dayanamadım, daha fazla yürüyemedim
aktardan da günkurusu kayısı aldım, tadını çok severim onun, tatlı krizine karşı bu regl döneminde

ayrıca geçen cumadan beri 400 gr vermişim, zaten ilk başta baya hızlı gitmişti kilolarım ama artık yavaşlaması normal,neyse aceleme yok zaten yavaş gitsin geri gelmesin dimi :))))

veeee artık 60 kilonun altındayımmmmm ama çok değil, 59.8

aaa kızlar takım olarak 3. olmuşuz

kaptancım da bireysel de 2. olmuş, maşallah

böyle giderse her hafta birimiz bireyselde deerece sahibi olucaz galiba, inşallah

eswcim menün gayet iyi, mandalinanın ne zararı olacak ki? hem vitamin hem tatlı. başka tatlı yemeni engeller işte. her hafta aynı şekilde kiloların gitmesi beklemiyoruz zaten. bir hafta çok diğer hafta az. ama yeter ki vermeye yada almamaya devam edelim.

böyle giderse her hafta birimiz bireyselde deerece sahibi olucaz galiba, inşallah

kızlar bir derecelerin takımıyız ya grup olarak ya bireyselde dereceye giriyoruz. takyoncum tebrik ederim bireyselde derecemiz için. haftaya da başka birini yollayalım dereceye

tebrik eaderim kızlar 3.olmuşsunuz birincilik olur inşallah haftaya fena gaza geldim valla
evet canım bu hafta üçüncüyüz inşallah bu gazla haftaya birinci oluruz :))))

teşekkür ederim canım inşallah dahada iyi olucaz
kızlar bir derecelerin takımıyız ya grup olarak ya bireyselde dereceye giriyoruz. takyoncum tebrik ederim bireyselde derecemiz için. haftaya da başka birini yollayalım dereceye
evet shelly cim dereceden aşağı kurtarmıyor bizi :)))) inşallah haftaya da seni yollayalım dereceye :) teşekkür ederim canım benim

kızlar bu arada yarın kursta olucam yokum burda hepinize iyi hafta sonları dilerim kızlar

herkeslere günaydınlarrrrr,iyi ve mutlu bir hafta sonu olsun inşallah hepimize.

sonuçlar maşallah çok iyi.takyoncum senide ayrıca tebrik etmekle birlikte takımdaki tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve öpücüklerimi yolluyorum
bu hepimizin başarısı sonuçta.

kılzar dün gece :2 köfte kadar et,2 ç.k pilav,3-4 tane patates.bol salata yedim.

ara:3,4 kaşık aşure

bu sabahta 2 dilim ev yapımı yağsız havuçlu kek yedim,2 fincan da çay içtim

ara:mandalina yicem 2 tane

günaydın arkadaşlar naşılşınız ben bir şüre ara vermek iştiyorum diyetime dikkat edeceğim ama şıkı şekilde diyet yapamayacağım çok yoruldum yıprandım . çok zorladım kendimi iki haftadırda dikkat ettiiğim halde kilo veremedim epey moralim bozuldu çok fazla abartmayacağım tabiki yediklerimi dikkat edeceğim yeni yılda daha motive şahiibi olarak devam ederim diyorum . kilolar verilmiş tebrik ederim kilo veren arkadaşlarımı hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .

dereceye girmişiz arkadaşlar hepinizi kutlarım . Takyoncum canım çok tebrik ederim dereceye girmişşin başaracağına inancım tam bende kilo vereceğim inşallah dualarınız benimle olşun yeni yılda inceleyim . herkezi çok çok öpüyorum . takım olarak başarılarımızın devamını dilerim .

dualarımız seninle olsun ferihancım ama böyle ara vermekle motive olabilecekmisin?

kızlar bugün yine kimsecikler yok burda hafta sonu malum,cumartesi çalışan bi benmiyim yoksa ya

bugün aklıma geldi kızlar ya,onca zamandır paylaşım yapıyoruz burda ama ben tam olarak bilemiyorum kim nereli adlarınız nedir kötü bişiy bence yaa

bu konuya bi parmak atalım bence kızlar ne dersiniz ?

ferihancım, biz vücudumuzun çalışma şeklini tam olarak bilemeyiz ki. sen iki hafta çok güzel diyet yaptın ama belki bikaç gün sonra alacaksın sonuçlarını. hiç belli olmaz. burası bizim motive kaynağımız. buraya yazmayacağımı bilsem ben hiçbişeyi hesaplı yemem. sayıyla lokmayla yiyoruz net olalım diye. bence seni motive edecek şeylerden uzaklaşmamalısın canım.

canım ben eskişehirdeyim adım gülhan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…