- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.881
merhaba arkadaşlar bugün oruç tutuyorum.nohut bulgur pilavı salata ayran var menümde.50 mekik çektim akşamda 50mekik 100 twister planlıyorum.bu arada adım ela.
merhaba canım.nası gidiyor diyetmerhaba ela,memnun oldum
sağol canım denicem.sütlü kahveyi burda duymuştum muz tarçını da denicem.canım 10 günde alıştım
canım tatlı çektiğinde bi nescafe fincanı yağsız sütle türk kahvesi pişirip içtim, tatlı iştahını gerçekten kesiyor, burda da biçok kez yazdım zaten, tavsiye ederim yine
bu sütü de günlük 2 bardak süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum, ordan düştüm
ayrıca her zaman olmamak kaydıyla özellikle regl döneminde çok tatlı çeker ya canımız, onun da sebei bu dönemde potasyum kaybı oluyormuş, e muz da potasyum bakımından zengin bi besin
1 tanesini çatalla ezip dolapta 1 saat beklettikten sonra üstüne tarçın serpip 1-2 ceviz kırıp yedin mi süper bi tatlı oluyor
aynısı elma içinde geçerli
elmayı rendele sonra suyunu sık, beklet aynı şekilde tarçınla ye
en azından şeker almıyo vücut ama aynı zamanda tatlı da yemiş oluyosun
kızlaaaaaaaarrrrrr yaaa iştahım açılıyor bu saatlerde burçak senin dediklerini yapmaya çalışıyorum iştah kapanması için ayy aç değilim halbuki ama yemek yemek istiyorum :)))))))))))))
hepsini..tuzlu tatlı hangisini istiyor canın.
afiyet olsun canım çok güzel menün pekmezli ceviz tatlısı hariç bensiz nasıl yedin burçak :)))))))sevgili takımım merhabalar
akşam yemeğimi yedim
menüm
1 kepçe mercimek çorbası
2.5 tahta kaşık kabak sote
1 kaseden az pul biberli yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
birazdan evi toplayıp spor yapicim
bide akşam üstü misafir gelmişti, pekmezli ceviz tatlısı getirmiş, 1 tane aldım ayıp olmasın diye
hepsini..
afiyet olsun canım çok güzel menün pekmezli ceviz tatlısı hariç bensiz nasıl yedin burçak :)))))))
tamam afiyet olsun :))) ben su içtim oda şişirdi ayy ölüyorum şişkinlikten :)canım küçücüktü zaten :))
ya yeşil çay falan iç bari sen de, iştahını keser belki
Slm kızlar kendimi az toparladım hemen geldim gördüğüm kadarıyla herkes isimleriyle hitap etmeye başlamış bende kendimi tanıtayım ozaman
ismim esra konyada yaşıyorum 23 yaşındayım 15 aylık evliyim 3 aylık bi kızım var
Slm kızlar kendimi az toparladım hemen geldim gördüğüm kadarıyla herkes isimleriyle hitap etmeye başlamış bende kendimi tanıtayım ozaman
ismim esra konyada yaşıyorum 23 yaşındayım 15 aylık evliyim 3 aylık bi kızım var
merhaba esracım, çk memnun oldum.. Yaşıtız ama ne güzel sen çoluk çocuğa karışmışsın bileAdı ne canım kızının? Pek meraklıyım yalnız :)
Bu arada çarşamba günü spora yazılıyorum ama ocakta tadilat başlıyormuş, marta kadar gidemeyeceğim2011'de yeni fiyatlara geçiyolarmış o yüzden şimdiden yazılayım dedim, aylık 60 liraya geliyor ve tadilattan sonra süper bir yer olacakmış
O sürede bizim sitede küçük bi yer var, oraya mı gitsem acaba diye düşünüyorum. Tek başıma da gidemem gerçi çok çekinirimYakın olsak hep beraber giderdik tam bir takım olurduk
merhaba canım.nası gidiyor diyet
Kızlar hiç bişiy yemediğim halde aldığım serum ve ilaçlarda dolayı kilo alıyorum yardım edin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?