Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaaaaaaarrrrrr yaaa iştahım açılıyor bu saatlerde burçak senin dediklerini yapmaya çalışıyorum iştah kapanması için ayy aç değilim halbuki ama yemek yemek istiyorum :)))))))))))))

sağol canım denicem.sütlü kahveyi burda duymuştum muz tarçını da denicem.

sevgili takımım merhabalar
akşam yemeğimi yedim
menüm
1 kepçe mercimek çorbası
2.5 tahta kaşık kabak sote
1 kaseden az pul biberli yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
birazdan evi toplayıp spor yapicim
bide akşam üstü misafir gelmişti, pekmezli ceviz tatlısı getirmiş, 1 tane aldım ayıp olmasın diye

tuzlu tatlı hangisini istiyor canın.
hepsini..
afiyet olsun canım çok güzel menün pekmezli ceviz tatlısı hariç bensiz nasıl yedin burçak :)))))))

Slm kızlar kendimi az toparladım hemen geldim gördüğüm kadarıyla herkes isimleriyle hitap etmeye başlamış bende kendimi tanıtayım ozaman
ismim esra konyada yaşıyorum 23 yaşındayım 15 aylık evliyim 3 aylık bi kızım var

canım küçücüktü zaten :))
ya yeşil çay falan iç bari sen de, iştahını keser belki
tamam afiyet olsun :))) ben su içtim oda şişirdi ayy ölüyorum şişkinlikten :)

memnun oldum esracım oyy Rabbim bağışlasın kızını bebek sevmeyi çok özledim yaaa bizimki kocaman oldu artık :)

Takımcım, iyi akşamlar..

Burçakçım ben küçükken bi ara ismimi değiştirmeyi düşünüyodum, Burçak isminin hastasıydım, hala da severim :)

Kızlar benim bugünkü menüm şöyle:

Sabah: 1 ev poğaçası
Ara: 3 kaşık aşure
Öğle: 2 tane kadınbudu köfte, 3 kaşık patates püresi, çok az da salata
Ara: 1 dilim ekmek, biraz da peynir
Akşam: 1 bardak sütlü kahve, yarım dilim cheesecake

Bugün çok yemişim değil mi Akşam dışarıdaydım,sadece kahve içecektim ama arkadaşımla gözümüz döndü resmen (

1 saat kadar da yürüdük bu arada

Bu arada çarşamba günü spora yazılıyorum ama ocakta tadilat başlıyormuş, marta kadar gidemeyeceğim 2011'de yeni fiyatlara geçiyolarmış o yüzden şimdiden yazılayım dedim, aylık 60 liraya geliyor ve tadilattan sonra süper bir yer olacakmış

O sürede bizim sitede küçük bi yer var, oraya mı gitsem acaba diye düşünüyorum. Tek başıma da gidemem gerçi çok çekinirim Yakın olsak hep beraber giderdik tam bir takım olurduk

Merhaba Esracım, çk memnun oldum.. Yaşıtız ama ne güzel sen çoluk çocuğa karışmışsın bile Adı ne canım kızının? Pek meraklıyım yalnız :)

merhaba kızlar,

nasılsınız? herkes isimlerini yazmış ne güzel. ben pazar, pazartesi giremedim malesef.

Pek iyi hissetmiyorum kendimi, fiziksel olarak değil ama ruhsal anlamda hiç enerjik hissetmiyorum. herşey gözümde büyüyo, çoğu şey artık bana gerçekleştirmesi çok zor geliyo.

Cumartesi gecesi karnım çok aşırı acıktı, meyve, süt falan denedim ama hiçbiri bastırmadı. ama dayandım.Pazar günü bütün gün açlıktan ölüyo gibiydim, sabah 3 dilim ekmekle kahvaltı yaptım ama sonrasında açlıktan elim ayağım titriyodu. normade yediklerimin tam 3 katını yedim ve gece yine midem dolu bile gelmiyodu bana. bana ne oldu hiç anlamıyorum, inanın iradelik bir iş değil bu, sinirlerim çok bozuktu açlık hissinden dolayı.

Pazartesi günü de ara öğünde tost, akşam yemeğinde beyaz ekmek, gece de çerez, aşure vs yiyerek diyet namına bişey bırakmadım. yani 2 günlük diyeti bıraktım resmen. Artık cumaya kilo veremem ama ben böyle 2 ileri bir gri gidersem asla amacıma ulaşamam.

Salı sabahtan itibaren gayret edicem, spora da gitmedim 4 gündür, ona da giderim belki ama hiç enerjim yok spora falan.

görüşmek üzere. . .

merhaba esracım, çk memnun oldum.. Yaşıtız ama ne güzel sen çoluk çocuğa karışmışsın bile Adı ne canım kızının? Pek meraklıyım yalnız :)

ewet burcu cum çoluk çocuğa karışmak bi sorumluluk aslında ama güzel yanı daha baskın geliyo bu arada kızımın adı betül

valla süper olurdu burcucum bencede :) ama herbirimiz ayrı şehirlerdeyiz mlesef

merhaba canım.nası gidiyor diyet

iyi valla şekerim hep aynı,selamları var :)

Kızlar hiç bişiy yemediğim halde aldığım serum ve ilaçlarda dolayı kilo alıyorum yardım edin:18:

merhaba esracım,böyle kafana takarsan daha kötü olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…