- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.861
hayır canım tabii ki istediğin gibi hitap edebilirsin. senin adın begüm mü peki?
teşekkür ederim canım inşallah çok daha iyi olucaz inanıyorum buna
nereye ferihan yaaaa otur oturduğun yerde hepimiz bi süre duraklama zamanı yaşıyoruz arkadaşım hep beraber bununda üstesinden gelicex sende azim var bunu biliyorum canım o yüzden durduğun yerde dur hep beraber verelim kilolarımızı
selam canım haklısın haftasonları burası boş oluyor benimde cumartesi pazar kursum oluyor tük gün gelemiyorum malesef
gülhancım elifcim ve begümcüm memnun oldum kızlar yeni tanıştık :)))) bende mersinde yaşıyorum evliyim bi kızım var 5 yaşında adım ümmügülsüm
gülhancım malesef bende abarttım bugün eşimin doğumgünüydü 1 dilim pasta 1 tane kurabiye ve yarım börek yedim malesef çok üzgünüm..((((
slm kızlar herkese iyi akşamlar cumadan beri giremiyorum ama gerçekten sebebim var kızım ve ben çok hastayız inanın şu an bunu bile yazmakta güçlük çekiyorum doktora gittim zatüreye çevirebilirsin dedi vücutum çok kırgın birsürü iğne ilaç verdi takyoncum umarım giremidiğim için bana çok kızmıyosundur yeme düzenim zaten hiç yok umarım ilaçlardan dolayı verdiğim kiloları geri almam şimdilik hoşçakalın kızlar
Arkadaşlar günaydın hepinize.. Mutlu bir hafta dilerim, yine başarılarla dolu olur inşallah.
Ben bu hafta veremedim demiştim ama cumartesi sabahı 300 gram eksik çıktım, regl olduğum için onun şişkinliği de vardı sanırım, neyse bu hafta güzel bir sonuç almayı umuyorum :)
Bu arada ben de Burcu, İstanbul'dan katılmaktayım, 23 yaşındayım. Tekstil mühendisiyim. Hepinizle tanışmak süper kızlar
Haftasonu da yine dikkat ettim, sizlerin de menüleri çok güzel maşallah.
Bu sabah ki kahvaltım 1 adet ev poğaçası oldu, suyum da yarım litre..
günaydın kızlar
bu sabah otobüste havasızlıktan ve kokudan miğdem öyle bulandı ki
kahvaltı yapamadım işe gelince 2 mandalina 5-6 tane de fındık yedim
zor bela.
günaydın canım iyi dileklerine bende katılıyorum bu arada memnun oldum burcucumArkadaşlar günaydın hepinize.. Mutlu bir hafta dilerim, yine başarılarla dolu olur inşallah.
Ben bu hafta veremedim demiştim ama cumartesi sabahı 300 gram eksik çıktım, regl olduğum için onun şişkinliği de vardı sanırım, neyse bu hafta güzel bir sonuç almayı umuyorum :)
Bu arada ben de Burcu, İstanbul'dan katılmaktayım, 23 yaşındayım. Tekstil mühendisiyim. Hepinizle tanışmak süper kızlar
Haftasonu da yine dikkat ettim, sizlerin de menüleri çok güzel maşallah.
Bu sabah ki kahvaltım 1 adet ev poğaçası oldu, suyum da yarım litre..
günaydın elifcim evet sorma yaaa banada öyle denk geliyor bazen miden düzelmiştir inşaAllahgünaydın kızlar
bu sabah otobüste havasızlıktan ve kokudan miğdem öyle bulandı ki
kahvaltı yapamadım işe gelince 2 mandalina 5-6 tane de fındık yedim
zor bela.
amin begümcüm sapol hayatım bende memnun oldumEvet canım benim adım da begüm
ümmügülsüm merhaba :) (bak böyle yeniden tanışıyo gibi olduk ) allah bağışlasın evladınıda
bende bu sabah;
2 dilim ekmek arasına kaşarlı yağsız bi tost yaptım ,yanınada 1 bardak süt içtim
ara olarakta 2 mandalina getirdim yanımda
dün de kontrollü gitmekle berebar,akşam üzeri bi kase çekirdeyi yedim malesef.ama pazar olduğu için zaten kendime az buçuk kaçamaklar veriyodum.
herkese güzel bi hafta diliyorum.Öpüldünüz kızlar
1haftadan sonra kaçamaklar azalıyor sık dişini biraz daha.ben de bi becerebilseydim kaçamak yapmamayıtakımcım merhabalar
k.validemlerden döndük nihayet
benim ismim de burçak
aksarayda yaşıyorum :))
kaçamaksız bir 3 gün geçirdim diyebilirim
cuma günü 4-5 yk aşure ve dün yola çıkmadan 1 parça gözleme ve 1 kudabiyeyi saymazsak
dışarda yediğimde de çorba salata et türü şeyler yemeye çalıştım, hamburger falan yemedim yani
evde de az az yedim doyuyorum zaten
sadece spor yapamadım, ona da bugün yeniden başlıcam inşallah
1haftadan sonra kaçamaklar azalıyor sık dişini biraz daha.ben de bi becerebilseydim kaçamak yapmamayı
valla canım ben aşureye başlıcam ve 5kaşık yiyip bırakıcam.mümkün değil.o senin yediklerin tam olarak kaçamak sayılmaz bence.canım ben kaçamak yapmıyorum normalde, kendimi tutabilen biriyim
ama dün yola çıkacağımız için yemek yemeye zaman da yoktu o yüzden yedim onları
gerçi eritmişimdir sonra, çünkü evden alışveriş merkezine gittik, saat 9a kadar hemen hemen orda dolaştık bi 3,5 saate yakın
aşureyi de k.validem biz geldik diye yaptığı için ayıp olmasın diye yedim ki ben aşureye bayılırım ama 4-5 kaşık yiyip bıraktım
valla canım ben aşureye başlıcam ve 5kaşık yiyip bırakıcam.mümkün değil.o senin yediklerin tam olarak kaçamak sayılmaz bence.
nekadar sürede alıştın peki.yani hiç tatlı yemeden nekadar zaman geçirdin.ayrıca tatlıyı yememek için özel bişiler yaptın mıCanım istesen yaparsın
ben önce tatlıyı kestim hiç yemedim hala da yemiyorum ama o gün aşureden yedim işte
şimdi bünyem alıştı kendisi de istemiy zaten, 4-5 kaşık aşureden sonra gerisini istemedi mesela, bende de yiyiecek hal yoktu, bünyem alışmış, buna da çok sevindim tabi
ama tatlıyı hiç kesmeden azar azar yemeye devam edersen tatlı yemekten kendini alıkoyamazsın canım
nekadar sürede alıştın peki.yani hiç tatlı yemeden nekadar zaman geçirdin.ayrıca tatlıyı yememek için özel bişiler yaptın mı
ay böyle isimlerimizle hitap edince daha bi hoş oldu :))))))sorma gülsümcüm valla kimsecikler yok bugün
Allah kabul etsin arkadaşım bizede dua et olurmu :) bu arada spor da çok güzelmerhaba arkadaşlar bugün oruç tutuyorum.nohut bulgur pilavı salata ayran var menümde.50 mekik çektim akşamda 50mekik 100 twister planlıyorum.bu arada adım ela.
memnun oldum burçakcım ay ismin çok güzel yaa çok hoşuma gitti :)) maşallah hiç kaçamak yoktakımcım merhabalar
k.validemlerden döndük nihayet
benim ismim de burçak
aksarayda yaşıyorum :))
kaçamaksız bir 3 gün geçirdim diyebilirim
cuma günü 4-5 yk aşure ve dün yola çıkmadan 1 parça gözleme ve 1 kudabiyeyi saymazsak
dışarda yediğimde de çorba salata et türü şeyler yemeye çalıştım, hamburger falan yemedim yani
evde de az az yedim doyuyorum zaten
sadece spor yapamadım, ona da bugün yeniden başlıcam inşallah
canım 10 günde alıştım
canım tatlı çektiğinde bi nescafe fincanı yağsız sütle türk kahvasi içtim, tatlı iştahını gerçekten kesiyor, burda da biçok kez yazdım zaten, tavsiye ederim yine
bu sütü de günlük 2 bardak süt ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum, ordan düştüm
ayrıca her zaman olmamak kaydıyla özellikle regl döneminde çok tatlı çeker ya canımız, onun da sebei bu dönemde potasyum kaybı oluyormuş, e muz da potasyum bakımından zengin bi besin
1 tanesini çatalla ezip dolapta 1 saat beklettikten sonra üstüne tarçın serpip 1-2 ceviz kırıp yedin mi süper bi tatlı oluyor
aynısı elma içinde geçerli
elmayı rendele sonra suyunu sık, beklet aynı şekilde tarçınla ye
en azından şeker almıyo vücut ama aynı zamanda tatlı da yemiş oluyosun
ay böyle isimlerimizle hitap edince daha bi hoş oldu :))))))
Allah kabul etsin arkadaşım bizede dua et olurmu :) bu arada spor da çok güzel
memnun oldum burçakcım ay ismin çok güzel yaa çok hoşuma gitti :)) maşallah hiç kaçamak yok
valla bravo burçak azmine hayranım doğrusu senden çok şey öğrendim arkadaşım
teşekkür ederim gülsümcüm:))
ben de çok severim ismimi
annem koymuş :))
rica ederim canım ben de bildiğimi sizlerle paylaşıyorum, sonuçta burda hep berbar bişiler yapmaya çalışıyoruz
inşallah faydalı oluyodur söylediklerim, faydasını gördüğüm şeyleri yazıyorum zaten
bide yazdım mı hatırlamıyorum, h.sonu fazla giremediğim için, ben şunu keşfettim, kabızlık sorunu var ben de ama geçen hafta 3 gün üst üste gece saat 11den sonra 1 tane kabuğuyla yeşil elma yedim ve ertesi gün ishal olmuş gibi tuvalete çıktım
biliyorum çok .oktan mevzularama kabızlık çok büyük bi sorun, ben böyle üstesinden gelmeye başladım, size faydası olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?