- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.381
Aynen detoks la biraz gider haftaya da onu korur. İte kaka da olsa mezun olana kadar bırakma @Leyl-i-fer cimBence bu hafta bir detoks yap biraz kilo gitsin ki özgüvenin moralin yerine gelsin olmaz mı
Ben 3 ay sanırım hiç ekmek yemedim ama diyetisyen başlattı :)) sabahları 1 dilim önce yine yitirdim gelmedi şimdi tost fln yiyorum :/ ekmek bence kesinlikle tuzaktan başka birşey değil bana hiç iyi gelmedi yedikçe yiyesi geliyor insanın çünkü o sebeple ben varım memnuniyetleselamlar
ben resmi olarak farkettim ki ekmek+tereyag aliskanligim olmus. ekmeksiz 1 ay baslatayim diyorum katilmak isteyen var mi?
Evet öyle oluyor hem evde yer açılıyor hem birilerinin yeniden onları değerlendirecek olması iyi geliyor. Uzun zamandır götürmedim bende fırsat bulamıyorum onları da ayıklamak iş :))bugun dolabi duzenledim 1 torba eski kiyafetimi ayridim sonra da onlari geri donusume goturdum, ustume bir hafiflik geldi ki anlatamam :)
bebek kiyafetleri de bayagi birikti yatagin altinda onlara da bir cozum dusunmem gerek...
Çok güzel olur valla yanına da kar kalır.ingiizce iş için mi gereklilik oldu yoksa hazır çalışmıyorken fırsat olarak mı düşündün ? 2 yıl olmak üzere ben işi bırakalı kilo almak dışında hiç bir faaliyette bulunmadım bulunamadım tebrik ederim seni :))Kizlar ben aslinda ocak sonundaki dil sinavini hedefliyorum gecebilmek icin ama 9 kasimdaki sinava da kaydoldum. eger o sinavi gecersem mukemmel olacak cunku kaism aralik ocak 3 ay ders calismak yerine o zamani istedigim birseye ayirabilirim demek bu. eger sinavi gecersem aklima bir spor salonuna veya grubuna yazilmak var. hafatada iki gun cumartesi pazar bile olsa cok farkedecek benim icin. O nedenle 3 hafta sinava kadar kasmaya karar verdim ama kimseye soylemedim, bakalim neler olacak.
Canım bizde sanki hurma diyeti daha çok işe yaradı :)kizlar yaa, su detokslardan bana bir deyiverin, kisa sureli birsey yapasim var benim de...
Ben yurtdisindayim isyerinde ingilizce konusuluyor diye yerel dili ogrenmedim. Şimdi onu öğrenmeye çalışıyorum bir yandan da artik cocuk olunca vatandaşlık alayım dedim, başvuruda gerekli tabiki.Çok güzel olur valla yanına da kar kalır.ingiizce iş için mi gereklilik oldu yoksa hazır çalışmıyorken fırsat olarak mı düşündün ? 2 yıl olmak üzere ben işi bırakalı kilo almak dışında hiç bir faaliyette bulunmadım bulunamadım tebrik ederim seni :))
Hurma çok şekerli geliyor bana ben daha sade bir detoks alsam, hem sindirimi de dinlendirmek için bol sıvılı birşeyler olsa... :)Canım bizde sanki hurma diyeti daha çok işe yaradı :)
3 öğün 7 hurma + 1 kase yoğurt toplam 21 hurma çay kahve serbest :)
Süper o zaman yarış gibi yapalım kim daha uzun süre yemeyecek gibi... are you the master of your domain? TarzıBen 3 ay sanırım hiç ekmek yemedim ama diyetisyen başlattı :)) sabahları 1 dilim önce yine yitirdim gelmedi şimdi tost fln yiyorum :/ ekmek bence kesinlikle tuzaktan başka birşey değil bana hiç iyi gelmedi yedikçe yiyesi geliyor insanın çünkü o sebeple ben varım memnuniyetleyalnız yerine birşey koy yoksa zor olur ceviz fındık gibi
Aleyküm selam canım
Asla asla izin yookk bence aklına bile getirme biz bir iki hafta artı gelmenede razıyız onu da burnundan getiririz o ayrı ama izne çıkamazsınben bir izne cıktım +11 küsür kilo geri döndüm bak
Fazlasıyla haklısınızİzne çıkarsan ipin ucu kaçabilir canım iyi düşün. Zor gidiyo farkındayım ama ayrılırsan o zor giden hiç gitmeyecek. Dikkat etmezsen geri alacaksın. Ben yaşadım biliyorsun. Bi rahatlama oluyo kendini frenlemek zor oluyo
Ben ekmeksiz olamıyorum ya illa sabah o 2 dilimi yicemselamlar
ben resmi olarak farkettim ki ekmek+tereyag aliskanligim olmus. ekmeksiz 1 ay baslatayim diyorum katilmak isteyen var mi?
Bişey paylaşıcam sende bi bakarsınkizlar yaa, su detokslardan bana bir deyiverin, kisa sureli birsey yapasim var benim de...
Anlamadım ne yapmak istiyorsun ki canım mesela :)Bişey paylaşıcam sende bi bakarsın
Yalnız diyelimki senin bu mesajı alınt değilde başka türlğ nasıl paylaşırım kopyalamı
Kızlaaaar
Güzel olmuş menün canımFazlasıyla haklısınız
11de 2D.ekmek 1 yumurta domates salatalık peynir
13te sütlü nescafe 2 kurabiye
15te türk kahve, çay, sütlü tatlı 1 kase
18de 1 tabak bamya,1 tabak mantarlı erişte
2 yk yoğurt
20de 1 muz,sütlü nescafe
Birazdan yeşil çay
Su şimdilik 1 litre
Spor 25+25 yürüyüş
Cherry Mom
Birinin paylaşımını burda paylaşmak istiyorum ama alıntı olmasın nasıl yaparımAnlamadım ne yapmak istiyorsun ki canım mesela :)
Eriştenin üstüne mantar sote koydum kısaca yazdımGüzel olmuş menün canımmantarlı erişte nedir hiç yemedim görmedim sen mi uydurdun varmı öyle birşey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?