- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.361
Sanırım 12 veya 15 kişi sınırı varAynen ben de üzüldüm, ayrıca bizim takım cik kalabalık görünmedi bana ama tabi ki kaptan bilir bu işleri.
Merhaba Kızlar,Merhaba Kızlar,
Ben de geldim.
Ama takım buna müsait mi acaba?
Sizinle birlikte devam etmeyi çok isterim.
Anladım ben ekibi dışarıdan takip edip hedefe ulaşınca sadece mezun olmak için de listeye girebilirim veya joker olarak da kullanabilir kaptan benim icin hiç sıkıntı değil. Maksat menu bildireyim hareket edeyim haftalik kilo takibi yapayım.Sanırım 12 veya 15 kişi sınırı var
Bide izinde olup listeye girecekler var sen ve nurumcan gibi
E onlarda ayrılmak istemeyen bi ekip
Bide 12.takım yeni açıldı ihtiyacı var
Muallak bi konu yani
Sen de yaparsın kuzum içlenme o kadar. Hit cardio neymiş yav.abi biride çıkıp bişey yapmadım zamanla gitti desinn olma mı o mucizeyi bekliyorum :))) ama hit cardio diyor :)))
Yemişken kallavi bi bölge olaydı da bişeye benzeseydi tabi haklısınYa canım o da benim bücür yüzünden yedi yedi bi gıdım bıraktı huyum kurusun tabakta bıraksam sanki anam dövecek yedimen kötü kısımlarını bırakmış zatn ayrıca bozuldum
Sabah denerim zaten teşekkürleerbana acayip ise yariyo ama tabi gece denemesen daha iyi, sabaha kadar evde dolanirsin yoksa:))
Teşekkürler canım. Hava değişiminden sanırım. Umarım tam da hasta olmadan böylece atlatırım.dennisgo cnm gecm8s olsun
pawlover cnm 3 bardak gerçekten çok cok az dikkat et bol bol içmeye calis
Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Cherry Mom cnm bugun 8 bin adim yurudum
Uyumaya niyet etmem yeter bir paket kahve içsem de uyurum :)bana acayip ise yariyo ama tabi gece denemesen daha iyi, sabaha kadar evde dolanirsin yoksa:))
AynenSen de yaparsın kuzum içlenme o kadar. Hit cardio neymiş yav.
Ayılamıyorum üstelik dışarı çıktık yürüdüm flaann ama hala ayılamıyorum 
Üstüste kahve yeşil çay iç canım yada yat uyu ☺
Aleyküm selam canımSelamlar olsun
Akşamda misafirim vardı çok bereketli bir hafta geçirdimbugünde eski arkadaş grubumla dışarıya çıkıcaz haftaiçi toparladım toparladım yoksa izne çıkmayı düşünüyorum.oda benim için hiç iyi olmaz ama takımım için gerekiyo gibi
Bence bu hafta bir detoks yap biraz kilo gitsin ki özgüvenin moralin yerine gelsin olmaz mıİşin kötüsü napmam gerektiğinide bilmiyorum ne dersiniz @dennisgo
ne dersin
İzne çıkarsan ipin ucu kaçabilir canım iyi düşün. Zor gidiyo farkındayım ama ayrılırsan o zor giden hiç gitmeyecek. Dikkat etmezsen geri alacaksın. Ben yaşadım biliyorsun. Bi rahatlama oluyo kendini frenlemek zor oluyoSelamlar olsun
Akşamda misafirim vardı çok bereketli bir hafta geçirdimbugünde eski arkadaş grubumla dışarıya çıkıcaz haftaiçi toparladım toparladım yoksa izne çıkmayı düşünüyorum.oda benim için hiç iyi olmaz ama takımım için gerekiyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?