- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.421
Oh ellerine sağlık :)Bugün banyoyu baştan aşağı temizledim. Duvarları çamaşır suyuyla yıkadım. İçim dışım çamaşır suyu oldu. Kafam oldu resmen. Grip de geçmedi henüz ilaç kullanıyorum. Yarın kendimi spora vermeyi düşünüyorum. Çivi çiviyi söker hadi bakalım
İyi yapmışsın canım. Haftada 1 yada 2 gün mola vermek gerek spora aslında. Yarından itibaren ekmeksiz ve şekersiz günlere başlamaya karar verdim. Çocuklar yerken tırtıklama huyu geliştirmişim resmen. Farkında bile olmuyorum çoğu zaman. Hazır sizinle ekmeksiz günlere başlamışken şekere de bi dur diyeyimOh ellerine sağlık :)
Belki ter atmak hastalığada iyi gelir :)) bende yarın güzel bir cardio yapacağım bugün yapmadım güç topluyorum
Düğün nasıl geçti canım. Orada düğünler nasıl oluyo eğlenceli mi.Selamlar herkese, dun menumu yazamadim cunku dugunden geldigimde yorgunluktan oluyodum. Zaten ne yedigimi de dogru durust bilmiyorum, cok garip bi yemek fasli vardi neyse:)
Bugun isvece geri dondum ispanak ve yumurtayla, yarin da isvec yapip salidan itibaren daha surdurulebilir bi diyete gecmeyi planliyorum:)
Aslinda eglenceli oluyo, bu seferkinde de eglendim ama bunun organizasyonu biraz kotuydu. Damat turk gelin amerikali, turkiye'de cok guzel bi dugun yapmislardi zaten. Bi tane de burda yapalim dediler, ama kimse pek ozenmemis, oyle olunca da aksakliklar vardi biraz. Ama biz gene eglendik tabi ankara havasi falan caldirdik oynadik, halay cektik, kudurduk yani kisacasiDüğün nasıl geçti canım. Orada düğünler nasıl oluyo eğlenceli mi.
Bugün hiç bakamadım canım çünkü sürekli yeğenimle ilgilendim. O maça girdiğinde de yürüyüş yaptım. Yarın o okula biz kuzenime gideceğiz akşama kadar keyif yapmayı düşünüyorum akşam da yine sporumuzu yaparız :)Selam canım hoşgeldin :)ay gün içinde çok arıyorum seni :)))
Yarın okul var biraz dinlenirsin artık
Gerçekten bütün gün hareket halindeyim, cardio sayılabilecek spor yaparken bile sorun yok.. şimdi uzanıyorum yutkunurken boğazım ağrıyor. Sana katılıyorum bu nedenle gerçekten çivi çiviyi söküyor benceBugün banyoyu baştan aşağı temizledim. Duvarları çamaşır suyuyla yıkadım. İçim dışım çamaşır suyu oldu. Kafam oldu resmen. Grip de geçmedi henüz ilaç kullanıyorum. Yarın kendimi spora vermeyi düşünüyorum. Çivi çiviyi söker hadi bakalım
Ooo süper.. Yediklerini de yakışsın zatenAslinda eglenceli oluyo, bu seferkinde de eglendim ama bunun organizasyonu biraz kotuydu. Damat turk gelin amerikali, turkiye'de cok guzel bi dugun yapmislardi zaten. Bi tane de burda yapalim dediler, ama kimse pek ozenmemis, oyle olunca da aksakliklar vardi biraz. Ama biz gene eglendik tabi ankara havasi falan caldirdik oynadik, halay cektik, kudurduk yani kisacasi
Hepsini olmasa bile bi kismini yakmisimdir en azindan. Oyle avutuyorum ben de kendimi:))Ooo süper.. Yediklerini de yakışsın zaten
Aynen canım spor öncesi karbonhidrat iyi seçim olmuş. Epey de yorulmuşsun sanırım :)Simdiden gunaydinlar hepinizeee:) Bugunku menum
Oglen: 200 gr kadar haslanmis ispanak, 2 tane haslanmis yumurta, yarim domates
Aksam: Yarim cay bardagi bulgur ve bol yesillikli salata, 100 gr kadar haslanmis tavuk
Planda bulgur yoktu, ama pazar gunleri plaj voleybolu turnuvam var oncesinde karbonhidratli bisey yemesem bayilir kalirim hic heyecan aramiyim dedim.
SporCherry Mom : 20 dk yoga, 45 dk plaj voleybolu
Belimi voleybol sahasinda biraktim yalniz galiba
evet yoruldum valla ama iyi geldi:)Aynen canım spor öncesi karbonhidrat iyi seçim olmuş. Epey de yorulmuşsun sanırım :)
aaa niye bence kotu bi durum yokDünkü menüm kötü,
sabah
Domates
Salatalık
Peynir
1 dilim ekmek
Yumurta
öğlen (mevliddeydik)
Yarım pide
Ayran
akşam
Küçük kutu ton balığı
Salata
Spor yok, su 1 buçuk litre
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canım. Sabah sabah epey aktifiz :) 14 bin de olur yeter ki neşemiz yerinde olsun :)Günaydınlaardaha şimdiden 4 bin adım atmışım 14 bin olsun inşallah gün bitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?