- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.341
bana tuvalet konusunda koyu filtre kahve cok ise yariyo, kokusunu bile alinca tuvalete gidiyorum o kadar yani:))Ya şu su sorunu beni bitiriyo zaten bence o yüzden kilo veremiyorum. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum tam dayaklığım
Sevmem ama deniyim bakim bibana tuvalet konusunda koyu filtre kahve cok ise yariyo, kokusunu bile alinca tuvalete gidiyorum o kadar yani:))
bana acayip ise yariyo ama tabi gece denemesen daha iyi, sabaha kadar evde dolanirsin yoksa:))Sevmem ama deniyim bakim bi
Öyle mi hayırlı olsun canım kısa da olsa tanıdığımıza memnun oldum hepimiz hedef kilolarımıza erişeceğiz inş sonuçta platformlar bir fark etmiyor orda burdaMisafirperverliğiniz için tşk ederim arkadaşlar. Kısa süre misafiriniz oldum. Kilo verme hikayeme 12. Takımda devam etmeye karar verdim. Siz zaten yeteri kdr kalabalıksınız. İhtiyacı olan bir takım varken zaten kalabalık olan bir takımın üzerine yeni kişiler olarak eklenmenin bir anlamı yok. Hepinize tşk ederim.
Tebrikler ❤❤Bu arada sizlerede önceki ve sonraki olarak fotoğrafımı gostereyim ins dahada güzel olacak Eki Görüntüle 2546558 Eki Görüntüle 2546559 Eki Görüntüle 2546561
Aşkolsun yaÇok üstüme geliyorsun
Bizde hayırlı olsun canım memnun oldukKızlar arkadaşlarım 12.takımda son karar kıldilar ben de acelecilik edip buraya yazdım şimdi onları bırakmak doğru olmaz kusuruma bakmayın . Bende onlarla gidiyorum kaptan hiç değerlendirmeye almadan söyleyeyim. Zaten burdada üye çokluğu varmış orda eksik varmış en iyisi oraya gitmek .tanıştığıma memnum oldum inşallah hepimiz hedeflere ulaşır incecik oluruz
Yok yok gitmem canımAşkolsun ya
Sen bayan iradesin bana benzemezsin daha da ileri gitme diye öyle dedim.
Teşekkürler canım iyi gecelerrBizde hayırlı olsun canım memnun olduk
Miniğine kocamann tebrikler :)) bundan sonra seni daha hareketli günler bekliyor :))
Yemek işini şöyle yapıyoruz gerçi artık bizimki 3 yaş olduğu için farklı olabilir sizden .başlarda bende senin yaptığını yapıyordum ayakta atıştırma veya onun tabağından tırtıklama gibi sonra sonra bunlar hep alışkanlık oldu ve kilo aldım.
Sabah uyandığında iştahı olmuyor sadece kefir veya süt içiyor
Sonra 9 gibi benimle birlikte kahvaltı yapıyor ben ne yiyorsam o :) yumurta zeytin peynir domates ekmek
Öğle olduğunda o uyuduktan sonra çorba yapıyorum önce kendim içiyorum uyandığında da ona içiriyorum :)
Akşam da babamız ile birlikte ne varsa ondan yiyor.
Gün içinde meyve veya kuruyemiş çok veriyorum kuru dut kayısı ceviz kuru üzüm kendi kendine yiyor o arada ben türk kahvesi keyfi yapıyorum :) bana yapışmadığı nadir anlar onlar çünkü :))
Artık onun tabağından aşırmamayı öğrendim hiç almıyorum :) eskiden tabakta kalan ne varsa tezgaha koyana kadar yerdimçok kötü bir alışkanlıktı :/
Canım kaptanımız çok yönlü bir insan haftasonlarıda yoğun oluyo elbet dönecektir yanlış anlama olmasın.hayırlısı olsun.Slm herkese henüz bir cevap gelmedi kaptandan. Başka takıma gitmeye karar verdim. Hakkınızı helal edin.
Ne yalan söyleyeyim üzüldümHırslı bir ekip gelmişti ortalık şenlenecek.diyordum ama gittiler galiba...
Aynen ben de üzüldüm, ayrıca bizim takım cik kalabalık görünmedi bana ama tabi ki kaptan bilir bu işleri.Ne yalan söyleyeyim üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?