Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa niye bence kotu bi durum yok
Sadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo
Günaydın canım

Günaydın canım. Sabah sabah epey aktifiz :) 14 bin de olur yeter ki neşemiz yerinde olsun :)
Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo
Yarım pideye kötü diyor şu an :) bir de zıplayamadı yakamadı diye dertleniyor ama afiyet olsun diyorum sadece pawlover
Tanımış çok özledim zıplamayı

Sadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo

Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo

Tanımış çok özledim zıplamayı
amaan yarim pideden nolcak, yanmis gitmistir o:)) ayyy kopecik simdi yurumeye daha da bi bahane olur ne guzel

günaydınlarr haftasonu hastaolduğum için 2 gün boyunca yattım kk ya yeni girebildim hoşgeldiniz arkadaşlar bu arada daha devamı okuyamadım okudukça cevap yazacağım

Aynen ben de üzüldüm, ayrıca bizim takım cik kalabalık görünmedi bana ama tabi ki kaptan bilir bu işleri.
gelen arkadaşlar gitmiş ama kusura bakmayın kızlar haftasonu hastalıktan yataktan başımı kaldıramadığım için kk ya girme fırsatım olmadı

tekrardan günaydınlar cuma akşamından beri takım bayaa hareketlenmiş 14. takımdan gelen arkadaşlar olmuş ama ben bakamadığım için gitmişler maalesef neyse 12. takım yeni açıldığı için onlara da güç gelmiş oldu ne diyelim kısmet değilmiş
kızlar hala toparlanamadım o kadar dinlenmeye rağmen sanırım sağlam hasta olmuşum dolayısı ile spor da yapamadım sadece ctesi küçük oğlanı tekwandoya götürmüştüm onu beklerken biraz yürüyüş yaptım haif tempoda kendimi fazla yormadan çünkü bir terleyip bir üşüyorum garip bir hastalık hali var

Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşmek için dinlenmek şart sanki..

Gelmeyebilirler ben çok takılmam öyle şeylere. O da benim çocukum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…