Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de o niyetle sahiplendim bakalım inşallah nasip olur
Ben de çok severim. Ama evde bakamam. Eşimle bahçeli ev hayalimiz var. Kısmet olursa hayalimiz gerçekleşirse en az iki tane istiyorum.
Ailenize sevimli bi üye katıldı. Onunla oynayacak tatlı şey de gelir inşallah yakın zamanda.

Yasak odalar olacak tabi ki. Büyük bi ırk değil bahçede bakmaya kıyamam ama bahçeli ev hayalim gerçek olursa 3-4 tane ben de istiyorum amiiin inşallah

Yasak odalar olacak tabi ki. Büyük bi ırk değil bahçede bakmaya kıyamam ama bahçeli ev hayalim gerçek olursa 3-4 tane ben de istiyorum amiiin inşallah
Bizimde bahçeli bi ev hayatımız var. Hayaller aynı gibi

Sadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo

Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo

Tanımış çok özledim zıplamayı

Aaa çok güzel bizimki de köpek diye ölüyor neyseki komşularda var bir de her dışarı çıktığımızda seviyoruz tanımak gerekmiyor köpek tam bit sosyalleşme aracı.
Çok geçmiş olsun kaptanım tam dinlenmeyince de iyilesilmiyor bizim de eylülden beri boğaz akıntısı öksürük bitmedi...

Burada belli gıdaların belli puanları var ama miktar ne kadar belli değil çok anlamadım.
paylaş canım,yapabiliceğim bişeymi bakarım.
miktarı belli olanları da buldum bugün yapıyorum bakalım bişey değişecekmi

canım dinlenmeye çalışıyorum ama eşim olmayınca çocukları doyur çamaşır falan derken ne kadar dinlenebildiysem
kaptanım bence senin vitamin takviyesine ihtiyacın var,sürekli yorgunsun,haklısın da çünki çok yoğunsun,kan değerlerin normalmiydi.b vitamini kullandığımda faydasını görüyorum ben mesela.sabah dinç uyanıyorum gibi.

Sadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo

Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo

Tanımış çok özledim zıplamayı
ben korkuyorum köpekten.kedi severim ama onuda evde istemem tüy yüzünden.evde kuş ve balık var yetiyo.

bulgur yarım çay bardağıcıkmıı

ah bu çamaşır suyundan çektiklerimiz nedir yav.onlada olmuyo onsuzda.bol kullanınca bana da dokunuyo.
bigün dahiliye muayenesine gitmiştim sık sık hasta oluyorum bağışıklığımmı düşük dedim.çamaşır suyunu çokmu kullanıyosun dedi.çok şaşırmıştım nerden anladı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…