Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet öyle oluyo baya güzel spor yaptırıyo 16000 adım atmışız daha akşam çişimiz de var
 
Arkadaşlar Merhaba,
Cherry Mom cim ve kaptanım toplight kilo bildirimi yapmaya başlayamadım çünkü bir kaç gündür canımı sıkan bir problemim var. Tabii bunu buraya yazmam ne kadar hoş bilmiyorum ama nihayetinde hepimiz kadınız Geçen ay spiral taktırdım. Bu ay reglim normalden uzun sürdü ve fazlalaştı. Bu durum beni hem halsiz bıraktı hem de uzun süre katın ağrısı yaşadım. Bugün iyi hissediyorum. Ayın 13’ünden bugüne kadar! Düşünün...Ve halen bitmedi reglim İnanılmaz canım sıkıldı. Böyle olacaksa tahammül edemeyeceğim sanırım. Çünkü normal zamanda da hafif hafif karın ağrısı hissediyorum. Umarım her şey yoluna girer... Bu arada youtubedan duygusal yeme bozukluğu ile ilgili videolar izlemeye başladım. Videolar beni çok motive etti. Eğer benim gibi fiziksel açlıktan değil de sinirlenince, streslenince özellikle tatlı, abur cubur ve hatta ne bulursanız yiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz! olayı önce bilinçaltımda halletmem lazım. Yoksa hiçbir zama deli gibi yemek yiyen biri değilim. Ancak, sanki bir şeyleri bastırmak için özellikle akşamları kendimi bir şey yerken buluyorum. Bu duruma dur demek için bilinç altı çalışması yapacağım. Bu arada eliptik bisikletimin siparişini de verdim. O da bu hafta gelecek ve düzenli spora da başlamış olacağım.
 
Aynen öyle onsuz olmuyo. Bazen biz de abartıyoruz galiba. Çok zarar veriyoruz kendimize aslında ama yapacak bişey yok.
 
Selam canım valla bu spiralden memnun kalanıda pek görmedim bünyeye göre mi değişiyor ama başta bir alışma süreci oluyormuş geçici bir şeydir inş sıkıntılı bir durum çünkü haklısın..
Eliptik için çok sevindim süper olacak senin için koy TV nin karşısına film dizi izlerken anlamıyorsun bile :)
 
hayırlı günler hanımlar yoğunsunuz galiba sessiz bi günnn...
Ben gerçekten sürünüyorum. Reglim yaklaşıyor, dün akşam ağzımı çikolata çeşmesine dayamak istiyorum diye ortalıkta dolaşıyordum. Sabah kahvaltım aşırı sağlamdı, kuzenime gittik o da bir hazırlanmış ki, koşturmacam bitmiyor neyseki erittiğimi umuyorum.
 
Bugünkü menüm ;

sabah kahvaltısı görünümlü öğlen yemeği; yarım simit, 1 dilim çekirdekli çavdar ekmeği, 1 dilim kaşar peyniri, 2 dilim beyaz peynir, kırmızı ve yeşil biberli çörek otlu yumurta( 1yumurta ile) 5 zeytin, domates salatalık

Ara; sade kahve

ara ; 2 ceviz 1 avuç cranberry

ara; sade nescafe, 7 badem

akşam; istavrit ( ne kadar yiyeceğimi gr olarak bilmiyorum adet olarak bakacağım) bol salata

-1,5 lt su içtim çünkü dışarıdaydım. Yatana kadar 3 lt ye tamamlayacağım

- spor; 250 jamping jack 750 ip, 10 bin adım, 45 dakika park aletleri, 15 dakika bölgesel Cherry Mom

Bugün çok yorgunum. Kartal sahilde önce yürüyüş sonra park aletlerinde takıldık ama bu kısımda sorun yoktu. Üstüne en az bir saat çocuk parkında oynadım yeğenimle. Ama bildiğin oynadım yani, kaydıraktan kaymak dahil :) çocukların temposu spordakinden çok farklı beni pert etti velet.. tahtiravalliyi bir squat aracı gibi kullanmaktan, yere çizilen çizgilerde zıplamalı squat ve cardio gibi koşturmaktan, üstüne de cila niyetine yakalamacılık oynamaktan kendimi eve zor attım :)

Bu kadar aktivite üstüne ben koltuğa yapıştım. O satranç kursuna gitti. Bir de neden onunla gitmiyorum diye trip attı :)

yalnız çocukken neden zayıftık gerçekten çok net anlıyorum. Şimdi yaptığımız sporlarla belli bir kondisyon yakalıyor olabiliriz ama çocuklarla koşturmak gerçekten farklı bir tempo. Bitmiyor bitmiyor bitmiyor :)
 
Spiral bende de var canım. İlk takıldığında bende de aynı durum oldu. Aylarca öyle devam etti. Bi süre sonra normale dönüyor.

Duygusal yeme bozukluğu ile ilgili videolara ben de bakayım. Fena halde duygusal besleniyorum ben de.

Hadi eliptik bisikletin de hayırlı uğurlu olsun. Güzel spor puanları kazandırsın inşallah
 
Tatlım yeğeninle yaptıkların yediklerini yaktırıyordur zaten. Senin ekstra yaptıkların yanına kar. Sana da bravo gerçekten. Bu kadar enerjiyi nasıl buluyorsun. Harikasın.
 
Evet güzel oldu içimizi eritiyo
Ay pawlover tecrubelerini anlat bize de. Ben de 8 yasinda bi kedicik var, onun yanina bi kopek almayi planliyorum bikac aya. Erkek arkadasim da cok hevesli, hatta benden daha hevesli olabilir isim falan dusunuyo simdiden:) 2-3 yaslarinda bi kopek sahiplenmek istiyorum, is tempomdan oturu yavruya gereken egitimi veremem
 
Tatlım yeğeninle yaptıkların yediklerini yaktırıyordur zaten. Senin ekstra yaptıkların yanına kar. Sana da bravo gerçekten. Bu kadar enerjiyi nasıl buluyorsun. Harikasın.
Kesinlikle bu kadar enerjim yok canım. Ama gerçekten çok eğleniyoruz, beraber o kadar mutluyuz ki, neşemiz bana inanılmaz bir enerji veriyor.bunu da sürekli yapamadığımız için bir şekilde kendimi zorluyorum belki. Sonuçta geldim duş aldım yorgunluk geçti ama şu an son bir sene içindeki hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Diğer günlerim kötüydü demek istemiyorum. Bir çok güzel an ve anı biriktirmişimdir bu bir yılda ama kesinlikle ikimizin yaşadıkları çok başkadır. Her zaman öyle oldu. Onun için eşim gelirken, git gıdanı al gel diye yolcular beni her zaman. Sadece ben doğurmadım, bir insanı bundan daha fazla sevip sahiplenmemem sanırım :) bir çocuk tarafından da ancak bu kadar sevilebilirim sanırım :)
 
paylaş canım,yapabiliceğim bişeymi bakarım.
miktarı belli olanları da buldum bugün yapıyorum bakalım bişey değişecekmi
Canım
Bu videodaki tarifini denemedim ama kabak Detoksunda iyi sonuç almıştım. Bir de çiyalı başka bir tarif yaptım ama nasıl sonuçlandı şu an hatırlayamadım. sen de videolardan bakıp aklına yatarsa yapabilirsin. Ben devam etmiyorum çünkü az beslenmek bana yaramıyor. Ama sen öğlen öğünü yoğun olan bir detoks için fazla demiştin ondan bunu paylaşayım dedim.

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…