- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.541
Hatırlanamayacak kadar az mı, o kadar çok su içtim ki hatırlamıyorum mu :)Günaydınlaar
dünkü menüm
sabah
Küçük bi sandviç
Süt
öğlen
Taze fasulye
1 dilim ekmek
akşam yemekten önce sızmışım
Spor 17550 adım tempolu yürüyüşCherry Mom
Suyu hatırlamıyorum
Çok içtim dün baya aklıma geldikçe kalktım ama ne kadar olmuştur kestiremiyorumHatırlanamayacak kadar az mı, o kadar çok su içtim ki hatırlamıyorum mu :)
Ben de ilk çalışmaya başladığımda doğum günlerinden epey kilo almıştım. Pastaları dengeli yemeye başlayana kadar ipin ucu kaçmıştı maalesef :)Hadi ya olsun benim gibi 11 kilo almamışsındır şuan geçen seneki takıma giriş kilomdayım:) valla nasılsa kıymışım kendime diyorum .
İş yeri diyince çalışırken haftada en az 3 doğum günü olurdu bizde genel müdürlük olunca insan fazlası var tabi :)) bir güzel hepsini yer geri çevirmezdim:)) ev bu bakımdan daha korunaklı :))
Süpersin.. bugün de öyle devam et canım. Benim burada en dengesiz giden şeyim su.. dışarıda sorun olmasın diye kesiyorum. Eskiden hiç böyle değildim ama dışarıda WC kullanmama takıntısı başlıyor herhalde.. direk suyu kesiyorum.Çok içtim dün baya aklıma geldikçe kalktım ama ne kadar olmuştur kestiremiyorum
Evet, egitimin etkisi buyuk olsa gerek. Bi arkadasimin kopegi bi yasina kadar baya simarikti mesela, hep ustumuze falan atliyodu, durduk yere havliyodu vs. Egitime goturdu, yavas yavas duzeldi hepsi:)Bizimki de büyük ama içerde tek kalsa bile ağlıyobelki ırk ve eğitimle ilgilidir
Ben de dışarda patlamak üzere olana kadar giremiyorum ama ben de çocukluğumdan beri var bu durum bazen çok zorlayıcı olabiliyo. Bugün de denicem bakalım yoğun bi gün bekliyo beni ama inşallah başarılı olabilirimSüpersin.. bugün de öyle devam et canım. Benim burada en dengesiz giden şeyim su.. dışarıda sorun olmasın diye kesiyorum. Eskiden hiç böyle değildim ama dışarıda WC kullanmama takıntısı başlıyor herhalde.. direk suyu kesiyorum.
Sonra akşam suya bir dayanıyorum bütün gece WC ye git gel mesaisi başlıyor :)
Bakalım bizim bücür ne zaman hale yola girecekEvet, egitimin etkisi buyuk olsa gerek. Bi arkadasimin kopegi bi yasina kadar baya simarikti mesela, hep ustumuze falan atliyodu, durduk yere havliyodu vs. Egitime goturdu, yavas yavas duzeldi hepsi:)
Ama ne guzel spor arkadasi:) Benim kedim uyku ve film izleme arkadasiBakalım bizim bücür ne zaman hale yola girecek
Yorucu bi spor arkadaşı dün beni bayıltmışAma ne guzel spor arkadasi:) Benim kedim uyku ve film izleme arkadasi
Aaa gercekten mi? Kotu bi anin falan mi var? Kedilerin de huyu kediden kediye cok degisiyo gerci, bazisi cok hircin oluyo. Benimki mesela kirlent, koy bi koseye butun gun dursun orda:)) Ama hamam bocegi gordu mu kaplan kesilir sagolsun, o konuda acayip isime yariyo:)) Ben de hamam boceginden cok korkarim:)Yorucu bi spor arkadaşı dün beni bayıltmışkedilerden öyle çok korkuyorum ki
Küçükken uzun süre beslediğim bi kedi beni yine süt götürdüğümde ısırmıştı. Baya da güzel ısırmıştı odur budur yanaşamıyorumAaa gercekten mi? Kotu bi anin falan mi var? Kedilerin de huyu kediden kediye cok degisiyo gerci, bazisi cok hircin oluyo. Benimki mesela kirlent, koy bi koseye butun gun dursun orda:)) Ama hamam bocegi gordu mu kaplan kesilir sagolsun, o konuda acayip isime yariyo:)) Ben de hamam boceginden acayip korkarim:)
Ah canım benim çok hırpalamış seni. Ama Geçecek hepsi sen de biliyorsun. Kasımda kreşe başlayınca rahat edeceksin. Emre de sosyalleştikçe bu huylarından vazgeçecek. Sen yanında olmadığından ortama uyum sağlamak zorunda kalacak. Zamanla düzelecek kuzum.Oy kuzum işte tamda dediğin gibi oldum bugün nasıl olcak ne olcak böyle . Neye hayır olmaz oğlum desem ki sakin diyorum bana vuruyor saçımı çekiyor parkta bahçede çocukları hırpalıyor artık utanıyorum insanlardan
Ay benim de en yakin arkadasimin kedisi tam bi ruh hastasiydi kucukken, simdi biraz sakinledi. Bi kere kizin evinde kaliyorum, bu ikimize de cehennemi yasatiyo resmen. Pusuya yatip ustumuze atlamak mi dersin, oramizi buramizi isirmak, sacimizi cekistirmek ne ararsan var. Ben de buna manyak manyak hareketler yapmaya baslamistim, saklaniyorum bu odaya gelince korkutuyorum, arkasindan yaklasip bagiriyorum, pesinden kosturuyorum falan. Deli deliyi gorunce sopasini saklar misali bana bulasmamisti bi dahaKüçükken uzun süre beslediğim bi kedi beni yine süt götürdüğümde ısırmıştı. Baya da güzel ısırmıştı odur budur yanaşamıyorumevet kediden kediye çok fark var en yakınımda kuzenimin kedisi var o da psikopat ayak görmesin direk çiziyo. Ondan ötürü hep bi önyargı
Esimde de ben de köy hayatını bildiğimiz için ve bahceli evlerde buyudugumuz icin hep bi bahceli evimiz olsun deriz.belli bi yaştan sonra herkeste var bu hayal.lakin sizde erken nüksetmiş.allah gönlünüze ve gönlümüze göre versin.
Güzel taktikAy benim de en yakin arkadasimin kedisi tam bi ruh hastasiydi kucukken, simdi biraz sakinledi. Bi kere kizin evinde kaliyorum, bu ikimize de cehennemi yasatiyo resmen. Pusuya yatip ustumuze atlamak mi dersin, oramizi buramizi isirmak, sacimizi cekistirmek ne ararsan var. Ben de buna manyak manyak hareketler yapmaya baslamistim, saklaniyorum bu odaya gelince korkutuyorum, arkasindan yaklasip bagiriyorum, pesinden kosturuyorum falan. Deli deliyi gorunce sopasini saklar misali bana bulasmamisti bi daha
Bence yaz menülerini. Kaçamaklarını yüzüne vuralım belki o zaman vazgeçersinGunaydin bu arada kizlar
Bu hafta diyeti tam bozdum kizlar dun ki menumu yazsam kesin ardıma verirsiniz.
Bu aralar diyeti ciddiye almamaya basladim (sanırım istersem haftada istediğim kiloya inerım psikolojisi ile ) ne olur beni kendime getirin.desteginize ihtiyacım var ,guya dun aksam ki iki dilim baklavadan sonra bugun isvec diyetine balsyacaktim.
Sonuç peynirli pogaca ve cay ☹
Artık tembellik yapmayıp yazacamBence yaz menülerini. Kaçamaklarını yüzüne vuralım belki o zaman vazgeçersinarkadaşıma öyle yapıyorum işe yarıyor
Bende sinek hariç tüm canlılarladan korkarım. Evde örümcek görünce tarantula diyorum, tepkiler de öyle büyük bir şey görmüşüm gibi oluyor ama örümcek yani :)Aaa gercekten mi? Kotu bi anin falan mi var? Kedilerin de huyu kediden kediye cok degisiyo gerci, bazisi cok hircin oluyo. Benimki mesela kirlent, koy bi koseye butun gun dursun orda:)) Ama hamam bocegi gordu mu kaplan kesilir sagolsun, o konuda acayip isime yariyo:)) Ben de hamam boceginden cok korkarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?