Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10.00 2 yumurta 50 gr B.peynir
50 gr Kaşar peynir 2 D kızarmış ekmek
1 domates
13.00 az sütlü nescafe
16.00 et kavurma 1 kase
17.30 az sütlü türk kahve,50 gr kaşar peynir
19.30 haşlanmış tavuk 1 kase, soda
21.00 az sütlü nescafe, yarım muz
Yeşil çay
Su nerdeyse 4 litre

Oldukça fazla balık yedim. Önce 8 yedim ama kesinlikle doymadım hatta hiç yememiş gibiydim. sonra saymayı bıraktım doyana kadar salata ile yedim. Herhalde 10 tane daha yedim belki biraz daha fazla. Yanına da bir kadeh şarap.. akşam akşam patlamış olabilirim.. yarın sabah ip atlamaya çalışacağım artık.

Selamlar

Sabah 0800 1 muz
Ara 1030 10 fındık, 3 kuru kayısı, sütlü kahve
Ara 2 1400 1 dilim kaçamak doğum günü pastası , 1 latte
Akşam 1730 1 tabak tavuklu pilav, salata, 1 kase yoğurt
Ara 3 2030 1 armut

Su: 1litre
Spor:14437 adım yürüyüş

Bugün maalesef diyete uygun olmadı, artık iyice diyet kafasına girebilmek için liste yaptım cumaya kadar listemin dışına çıkmayacağım.
Sabah tartı yine 2 kilo fazla gösterdi anlamadım kendime yeni bir tartı almayı düşünüyorum...

Evet bazen bakıyorum bu diyetisyenin videolarına,genelde smothie yapıyor diye uygulamadım hiç.sağol canım.bunu yapabilirim özellikle öğlen öğünü olarak

Bugünkü menüm
Sabah
  • Klasik Karatay kahvaltı
  • Yeşil çay
Öğle
  • 3 kaşık barbunya pilaki
  • Chialı yoğurt
Ara
  • 3 ceviz
  • 1 çorba kaşığı kuru kayısı
Akşam
  • 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
  • 3 kaşık yoğurt
2,5 lt su
2000 ip atlama Cherry Mom
Bugün kendimi spora verecektim ama yine sadece ip atlayabildim

Bu kadar koşturmacaya karbon lazım tabi meyve yesen biraz daha

Ekmek bulamadıysan pasta ye lafını ciddiye aldın demek

Evet biraz öyle oldu

Oğlanla kütüphane gittik çıkışta iş yerine uğradım arkadaşın doğum günü pastası varmış...
O değil de ben galiba sandığımdan daha fazlayım onun moral bozukluğu var. bu tartı meselesini çözmem lazım yarın fırsat olursa tartı almaya gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…