Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de kedili bir evde kalıyorsam suratıma oturacak kaygısı var. Nereden edindim bilmiyorum ama yorganı kafama kadar çekiyorum istemsizce. Sabah kan ter içinde ve oldukça gergin kalıyorum :)

Canım ;
Bu psikoloji yanlış bilgi içermiyor; istersen tabiki istediğin kiloya ulaşabilirirsin.. ama mesele dengeli sağlıklı beslenip ideal kiloda kalabilmek. Hepimizin acemilik ettiği konu bu. Diyettten uzaklaştığında en azından sabit kalmayı dene.. kaçamakları diğer yediklerinle dengelemeyi dene.. mesela dün baklava yedin, istediği kiloya gelebilecek bir insan olarak sabah peynirli poğaça yememeliydin :) şaka bir yana bunları hepimiz yapıyoruz. Hemen telafi etmeye bir sonraki öğünde başla.. geriye bakma. Bu poğaçanın telafisi spor olsa gerek. Fırsat bulup ip atlarsan akşama çok güzel olur. Gün içinde de yürüyebilirdiğin kadar yürü bence.

Bu arada ben de bir kahvaltı yaptım sanırsın öğlen yemeği ; 4 köfte kadar protein yedim resmen :)

Aynen cnm dengeleyecem bugünü şimdiye kadar 6 bin adim yurudum halinde yuruyorum cnm

Ben de bir arkadaşımı her gün düzenli rencide ediyorum ama kız yukarı gidiyor hala. İyi rencide edemiyorum sanırım :)
Ben baya gömüyorum galiba en son benimle konuşmayacak ama olsundu benimki de artıya gidiyo demekki arkadaşlarda bi sıkıntı var

b vitaminine hiç baktırmadım ama d vitaminim düşüktü

esra cım ben spiral i 2. çocuktan sonra kullanmaya çalıoşmıştım 6 ay dayanamadım reglilerim çünkü 12-15 günü buluyordu çıkarttırmıştım

günaydınlarrr
kızlar ancak fırsat bulabildim geçmişi okuyup
bu arada bende haziran ayında 2 haftalık bir kedi bulup bahçede sahiplenmiştim nerdeyse 5 aylık oldu hiç sevmezken nefret ederken hayvanlardan şimdi onunla beraber yatıop kalkıyoruz hele çocuklar halay bile çektiriyorlar kediye bizim kedi manyak bişy oldu ciğer yemez acıbiber yer çatlak

Düzelir muhakkak ama cidden çok zorlanıyorum küçüçük bebekleri severken hırpalıyor çok utanıyorum annelerinden devamlı boş parklara götürüyorum biri geldi mi hemen uzaklaşrırıyorum kreşde kovarlar valla bizi

Ben de ilk çalışmaya başladığımda doğum günlerinden epey kilo almıştım. Pastaları dengeli yemeye başlayana kadar ipin ucu kaçmıştı maalesef :)
Valla ben hiç dengelemedimm :))yinede iyiydi ya o tempoda yakıyordum rahat sporda yapabiliyordum :)

Ben daha çok dışarıdan dolayı sıkıntıya giriyorum canım yani dışarı çıkarsan dert çıkarmadan dert ://
İnsanlarda anlayışsız geçen gün bir kadınla kavga bile ettim sonrada oturdum ağladım bir an önce büyüsünde bitsin şu sıkıntılar
Bugün zumba varrrr şükür

Günaydın canım.
Çok yanlış yollara sapmaya başlamışsın bu aralar. Ama biz ne söylersek söyleyelim bişey farketmez canım olan sana oluyo. Senin yürüdüğün bu yollardan geçtiğim için söylüyorum. Bi kere yoldan sapınca o eski motivasyonu yakalayamıyorsun bıkkınlık oluyo. Sonuçta ne oluyo hedefe giden yolu uzatıyorsun.
Kendine bi defter al. Fazla kilolar kaç ayda gider onu hesapla hedef oluştur. Şu tarihe kadar bu kiloda olucam diye. Altına ne yaparsan hedefe ulaşırsın düşün ve maddeler halinde yaz. Mesela 3 ayda hedefe ulaşmayı hedefliyorum diyelim. 3 ay boyunca koyduğun kuralları bozma. Tatlı ve hamur işi yemicem, hergün şu kadar spor yapıcam, şu kadar su içicem,şu kadar ip atlıcsm.... Kural koyunca sanki rutin oluşuyor ve yapmadan rahat edemiyoruz. Ve herşeyi yaz. Yazınca motivasyon artıyo.
Benim kendimce yaptıklarım bunlar sana da iyi gelir belki diye paylaşmak istedim. Bi an önce silkelen ve yola devam et

İlerde sen de onu toplum içinde üz bak seni büyütürken neler çektim ben de şaka bi yana büyüdükçe oturaklanıyolar, yeğenimde öyleydi kreşe başlayınca baktı kendinden azgınlar var kimseye bulaşmadan kendi halinde takılmaya başladı. Bence kreşte sana da sığınamayacağı için daha hızlı değişir huyları

Bende öyle düşünüyorum inşallah düzelir canım yoksa eve kitliycem :)

Kuzum sen bana bugünün sporunu yazmış mıydın ? Kaydetmemişim ama yazdığınıda bulamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…