- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.561
Bende de kedili bir evde kalıyorsam suratıma oturacak kaygısı var. Nereden edindim bilmiyorum ama yorganı kafama kadar çekiyorum istemsizce. Sabah kan ter içinde ve oldukça gergin kalıyorum :)Ay benim de en yakin arkadasimin kedisi tam bi ruh hastasiydi kucukken, simdi biraz sakinledi. Bi kere kizin evinde kaliyorum, bu ikimize de cehennemi yasatiyo resmen. Pusuya yatip ustumuze atlamak mi dersin, oramizi buramizi isirmak, sacimizi cekistirmek ne ararsan var. Ben de buna manyak manyak hareketler yapmaya baslamistim, saklaniyorum bu odaya gelince korkutuyorum, arkasindan yaklasip bagiriyorum, pesinden kosturuyorum falan. Deli deliyi gorunce sopasini saklar misali bana bulasmamisti bi daha
Canım ;Gunaydin bu arada kizlar
Bu hafta diyeti tam bozdum kizlar dun ki menumu yazsam kesin ardıma verirsiniz.
Bu aralar diyeti ciddiye almamaya basladim (sanırım istersem haftada istediğim kiloya inerım psikolojisi ile ) ne olur beni kendime getirin.desteginize ihtiyacım var ,guya dun aksam ki iki dilim baklavadan sonra bugun isvec diyetine balsyacaktim.
Sonuç peynirli pogaca ve cay ☹
Ben de bir arkadaşımı her gün düzenli rencide ediyorum ama kız yukarı gidiyor hala. İyi rencide edemiyorum sanırım :)Bence yaz menülerini. Kaçamaklarını yüzüne vuralım belki o zaman vazgeçersinarkadaşıma öyle yapıyorum işe yarıyor
Aynen cnm dengeleyecem bugünü şimdiye kadar 6 bin adim yurudum halinde yuruyorum cnmCanım ;
Bu psikoloji yanlış bilgi içermiyor; istersen tabiki istediğin kiloya ulaşabilirirsin.. ama mesele dengeli sağlıklı beslenip ideal kiloda kalabilmek. Hepimizin acemilik ettiği konu bu. Diyettten uzaklaştığında en azından sabit kalmayı dene.. kaçamakları diğer yediklerinle dengelemeyi dene.. mesela dün baklava yedin, istediği kiloya gelebilecek bir insan olarak sabah peynirli poğaça yememeliydin :) şaka bir yana bunları hepimiz yapıyoruz. Hemen telafi etmeye bir sonraki öğünde başla.. geriye bakma. Bu poğaçanın telafisi spor olsa gerek. Fırsat bulup ip atlarsan akşama çok güzel olur. Gün içinde de yürüyebilirdiğin kadar yürü bence.
Bu arada ben de bir kahvaltı yaptım sanırsın öğlen yemeği ; 4 köfte kadar protein yedim resmen :)
Ben baya gömüyorum galiba en son benimle konuşmayacak ama olsunduBen de bir arkadaşımı her gün düzenli rencide ediyorum ama kız yukarı gidiyor hala. İyi rencide edemiyorum sanırım :)
b vitaminine hiç baktırmadım ama d vitaminim düşüktükaptanım bence senin vitamin takviyesine ihtiyacın var,sürekli yorgunsun,haklısın da çünki çok yoğunsun,kan değerlerin normalmiydi.b vitamini kullandığımda faydasını görüyorum ben mesela.sabah dinç uyanıyorum gibi.
esra cım ben spiral i 2. çocuktan sonra kullanmaya çalıoşmıştım 6 ay dayanamadım reglilerim çünkü 12-15 günü buluyordu çıkarttırmıştımArkadaşlar Merhaba,
Cherry Mom cim ve kaptanım toplight kilo bildirimi yapmaya başlayamadım çünkü bir kaç gündür canımı sıkan bir problemim var. Tabii bunu buraya yazmam ne kadar hoş bilmiyorum ama nihayetinde hepimiz kadınız Geçen ay spiral taktırdım. Bu ay reglim normalden uzun sürdü ve fazlalaştı. Bu durum beni hem halsiz bıraktı hem de uzun süre katın ağrısı yaşadım. Bugün iyi hissediyorum. Ayın 13’ünden bugüne kadar! Düşünün...Ve halen bitmedi reglim İnanılmaz canım sıkıldı. Böyle olacaksa tahammül edemeyeceğim sanırım. Çünkü normal zamanda da hafif hafif karın ağrısı hissediyorum. Umarım her şey yoluna girer... Bu arada youtubedan duygusal yeme bozukluğu ile ilgili videolar izlemeye başladım. Videolar beni çok motive etti. Eğer benim gibi fiziksel açlıktan değil de sinirlenince, streslenince özellikle tatlı, abur cubur ve hatta ne bulursanız yiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz! olayı önce bilinçaltımda halletmem lazım. Yoksa hiçbir zama deli gibi yemek yiyen biri değilim. Ancak, sanki bir şeyleri bastırmak için özellikle akşamları kendimi bir şey yerken buluyorum. Bu duruma dur demek için bilinç altı çalışması yapacağım. Bu arada eliptik bisikletimin siparişini de verdim. O da bu hafta gelecek ve düzenli spora da başlamış olacağım.
Evet öyleymiş kaptanım bende düşünüyordum ama vaZgeçtim o sebeple.nasıl oldunuz ?esra cım ben spiral i 2. çocuktan sonra kullanmaya çalıoşmıştım 6 ay dayanamadım reglilerim çünkü 12-15 günü buluyordu çıkarttırmıştım
D ye benimde başlamam lazım :/ yorgunluk çok yapıyor banadab vitaminine hiç baktırmadım ama d vitaminim düşüktü
Düzelir muhakkak ama cidden çok zorlanıyorum küçüçük bebekleri severken hırpalıyor çok utanıyorum annelerindenAh canım benim çok hırpalamış seni. Ama Geçecek hepsi sen de biliyorsun. Kasımda kreşe başlayınca rahat edeceksin. Emre de sosyalleştikçe bu huylarından vazgeçecek. Sen yanında olmadığından ortama uyum sağlamak zorunda kalacak. Zamanla düzelecek kuzum.
Valla ben hiç dengelemedimm :))yinede iyiydi ya o tempoda yakıyordum rahat sporda yapabiliyordum :)Ben de ilk çalışmaya başladığımda doğum günlerinden epey kilo almıştım. Pastaları dengeli yemeye başlayana kadar ipin ucu kaçmıştı maalesef :)
Ben daha çok dışarıdan dolayı sıkıntıya giriyorum canım yani dışarı çıkarsan dert çıkarmadan dert ://Canım
Şimdi çocuklar için hayat da biraz değişik. Yok 2 yaş sendromu yok 3 yaş bilmem nesi.. ama hepsi bir şekilde geride kalıyor. Sonuçta bu dünyadaki yerini bulmaya çalışıyor yaptığı her şeye böyle baksan belki bir parça rahatlarsın. Ama sanırım en çok ihtiyacın olan şey kendine ait bir alan zumba bu açıdan çok iyi gelecek sana.
Günaydın canım.Gunaydin bu arada kizlar
Bu hafta diyeti tam bozdum kizlar dun ki menumu yazsam kesin ardıma verirsiniz.
Bu aralar diyeti ciddiye almamaya basladim (sanırım istersem haftada istediğim kiloya inerım psikolojisi ile ) ne olur beni kendime getirin.desteginize ihtiyacım var ,guya dun aksam ki iki dilim baklavadan sonra bugun isvec diyetine balsyacaktim.
Sonuç peynirli pogaca ve cay ☹
İlerde sen de onu toplum içinde üz bak seni büyütürken neler çektim ben deBen daha çok dışarıdan dolayı sıkıntıya giriyorum canım yani dışarı çıkarsan dert çıkarmadan dert ://
İnsanlarda anlayışsız geçen gün bir kadınla kavga bile ettim sonrada oturdum ağladım bir an önce büyüsünde bitsin şu sıkıntılar
Bugün zumba varrrr şükür
Bende öyle düşünüyorum inşallah düzelir canım yoksa eve kitliycem :)İlerde sen de onu toplum içinde üz bak seni büyütürken neler çektim ben deşaka bi yana büyüdükçe oturaklanıyolar, yeğenimde öyleydi kreşe başlayınca baktı kendinden azgınlar var kimseye bulaşmadan kendi halinde takılmaya başladı. Bence kreşte sana da sığınamayacağı için daha hızlı değişir huyları
Kuzum sen bana bugünün sporunu yazmış mıydın ? Kaydetmemişim ama yazdığınıda bulamadım:)Menüm
Sabah
2 dilim ekmek cheddarlı tost
Domates
Salatalık
Ara
10 badem
1 bardak süt
Yarım tk bal
Blenderdan geçirip içtim
öğlen
İnce bi dilim dalyan köfte
Salata
akşam
5 yk etli kuru fasülye
1 dilim ekmek
su 3 bardak
Sporu birazdan yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?