- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.521
Hadi ya olsun benim gibi 11 kilo almamışsındır şuan geçen seneki takıma giriş kilomdayım:) valla nasılsa kıymışım kendime diyorum .Evet biraz öyle oldu
Oğlanla kütüphane gittik çıkışta iş yerine uğradım arkadaşın doğum günü pastası varmış...
O değil de ben galiba sandığımdan daha fazlayım onun moral bozukluğu var. bu tartı meselesini çözmem lazım yarın fırsat olursa tartı almaya gidicem.
Niye özür diliyon,her zaman enerjik şen şakrak olamayızki dimi
Pili değiştirmişmiydinEvet biraz öyle oldu
Oğlanla kütüphane gittik çıkışta iş yerine uğradım arkadaşın doğum günü pastası varmış...
O değil de ben galiba sandığımdan daha fazlayım onun moral bozukluğu var. bu tartı meselesini çözmem lazım yarın fırsat olursa tartı almaya gidicem.
yoga yapabilirsin emniscim, benim sinirlerime cok iyi geliyo:)A farkında değilim özür dilerimoğlum uyusun biraz spor yaparsam iyi gelir sanırım:)
Hiç denemedim biliyor musun başlangıç seviyesi var mı :) ben kafamı veremem sıkılırım gibi geliyoryoga yapabilirsin emniscim, benim sinirlerime cok iyi geliyo:)
Anlarım benAy yok canım yazıdan da ruh halimi anlıyor olamazsın :)
Emre yordu canım fazla agresif ona biraz takıldım pek yazasım gelmiyor bugün ne yalan söyleyeyim
var tabi, sikilirim diyosan 20-30 dklik bisey yapabilirsin:) Soyle bisey var mesela, hem kisa hem kolayHiç denemedim biliyor musun başlangıç seviyesi var mı :) ben kafamı veremem sıkılırım gibi geliyor
Ayy benim de canım çekti ben de yapayımvar tabi, sikilirim diyosan 20-30 dklik bisey yapabilirsin:) Soyle bisey var mesela, hem kisa hem kolay
Ay ben pilateste bunların bi kusmını yapıyomuşum zatenvar tabi, sikilirim diyosan 20-30 dklik bisey yapabilirsin:) Soyle bisey var mesela, hem kisa hem kolay
Teşekkür ederimmmvar tabi, sikilirim diyosan 20-30 dklik bisey yapabilirsin:) Soyle bisey var mesela, hem kisa hem kolay
Görende bir tabak İskender videosu sanacakAyy benim de canım çekti ben de yapayım
Oy kuzum işte tamda dediğin gibi oldum bugün nasıl olcak ne olcak böyle . Neye hayır olmaz oğlum desem ki sakin diyorum bana vuruyor saçımı çekiyor parkta bahçede çocukları hırpalıyor artık utanıyorum insanlardanAnlarım ben
Çok durgunsun canım. Belli oluyo Keyifsiz olduğun.
ÇOCUKLAR dönem dönem farklılıklar gösteriyorlar. Anlam vermeye çalışma hiç. Sabırlı ve sakin olmak lazım. Bazen öyle sınıyorlar ki insanı nasıl düzelecek diye kara kara düşünürken bi süre sonra düzelmiş büyümüş bi çocuk olup çıkıyorlar. Tüm zorluklar geçecek canım
valla paylasirken benim de canim cekti, daha bu sabah bu videoyu yapmistim oysa ki:))Ayy benim de canım çekti ben de yapayım
Eveeet, pilatesle yoga hareketleri cok benziyo zaten. Yogada bi akis oldugu icin onu bi tik daha fazla seviyorum ben:)Ay ben pilateste bunların bi kusmını yapıyomuşum zaten
Aynen spordan sonra da cok iyi geliyo, ben bazen hem sabah ilk kalktigimda, hem de aksam sporundan sonra yapiyorumTeşekkür ederimmm ❤ şimdi kendimi bisiklet üstünde hırpalıyorum :)) bu bitsin hemen deneyeceğim esnemiş olurum :)
Haklısın canım. Dediğin gibi koşturmaca öncesi bir avuç kuru meyve ve biraz fındık fıstık yiyebilirim. Zaten her zaman çantamda çerez var.Bu kadar koşturmacaya karbon lazım tabi meyve yesen biraz daha
Arada sıkılıp takılıyo evde arada uyuyo aklına nasıl eserseBişey dicem ama gülmeyinn gece uykuları nasıl oluyor
Sahiplendiğimiz için bizimki de küçük değil 2 yaş üstü tahmini. Biraz hırpalanmış sanırım korkak ama alışacak zamanlaAypawlover tecrubelerini anlat bize de. Ben de 8 yasinda bi kedicik var, onun yanina bi kopek almayi planliyorum bikac aya. Erkek arkadasim da cok hevesli, hatta benden daha hevesli olabilir isim falan dusunuyo simdiden:) 2-3 yaslarinda bi kopek sahiplenmek istiyorum, is tempomdan oturu yavruya gereken egitimi veremem
Arkadaslarimin cogunun kopegi var aslinda, hepsi de tam zamanli calisiyo. Buyudukleri zaman sorun olmuyo diyolar, ben de onlarin yalancisiyim:)Arada sıkılıp takılıyo evde arada uyuyo aklına nasıl eserse
Sahiplendiğimiz için bizimki de küçük değil 2 yaş üstü tahmini. Biraz hırpalanmış sanırım korkak ama alışacak zamanlaköpek kediden biraz farklı aslında evde tek kalmaya pek gelemeyebilir emin misin?
CanımOy kuzum işte tamda dediğin gibi oldum bugün nasıl olcak ne olcak böyle . Neye hayır olmaz oğlum desem ki sakin diyorum bana vuruyor saçımı çekiyor parkta bahçede çocukları hırpalıyor artık utanıyorum insanlardan
Bizimki de büyük ama içerde tek kalsa bile ağlıyoArkadaslarimin cogunun kopegi var aslinda, hepsi de tam zamanli calisiyo. Buyudukleri zaman sorun olmuyo diyolar, ben de onlarin yalancisiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?