Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba canım
aynen ben de yoğundum bugün
akşamda evi derle topla ancak vaktim oldu
ben de diyetisyene gidicem inşallah bakalım
onun için fazla kasmadan az az yiyiorum
değişen şeker ilacım bağırsaklarımı mahvetti sağolsun
yemesem duramıyorum miğdem bulanıyo kazınıyo resmen
ben de meyve fındık falan ağzım hep dolu

günaydın canım takımım geçen haftadan beri gelemiyorum iş yoğunluğu malum haftaşonuda evde işlerim vardı fırşat olmadı gelmeye ben diyetime dikkat edemiyorum maleşef yılbaşından şonra daha dikkatli olarak başlayacağım yeniden şizlerin güzel gidiyordur inşallah geçmişe bakayım biraz gerçi epey bir şayfa ilerlemiş ama okumadanda içim rahat etmeyecek biraz bakayım tekrar yazarım hepinizi çok çok öpüyorum görüşmek üzere ...

Canım diyetisyenin mutlaka çok faydası olacaktır sana. Ben de bu yeni aldığım besin takviyesiyle biraz yola devam etme enerjisi bulucam inşallah. Arada mutlaka duraksamalar oluyo ama yeniden toparlanmak için bi vesile lazım.

Kızlarrrrr günaydınn herkeseeeee;

yine boş buraları.olmuyo ama böle yaaaa.Kızcam artık herkese.aaaaaaaa

ben dün gece misafirlikteydim.biraz kaçırdım malesef ama telafi edicem bu gün inşallah.

sabah 1 kase çorba 1 dilim ekmek yedim

ara:1 tane sütlü nescafe içmeyi düşünüyorum

su daha hiç içemedim desem yeridir

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum..

Gülhancım, valla azmine hayranım diye diye nazar değdirdim sana galiba.. Hepimizin başına geliyor bu umutsuzluk halleri.. Merak etme gelip geçici bu, birkaç güne eski formuna kavuşursun

Ümmücüğüm dün yediklerim bana çok geldi nedense, az gözüküyor ama makarna filan yemem ben hiç normalde. Şişirdi beni.

Akşam ders öncesi 1 kaşarlı tost yedim, salep içtim yanında da.. O kadar üşümüştüm ki iyi geldi ısındım. 1 saat göbek kalça attım, 1 saat de mağaza gezdim. Yarınki parti için ayakkabı ve çantam da tamam :) Bir tek takı işi kaldı.

Bugün işler yine yoğun poffff

merhaba canım takımım geçmişi okudum meğer ne kadar uzun zamandır okuyamamışım ve gelememişim çok özledim sizleri herkez kendini tanıtmış bende tanıtayım istanbulda yaşıyorum adım pınar 28 yaşındayım nişanlıyım ve teknik ressamım ayy nasıl bir özet oldu böyle :)) isteyen istediği isimle hitap edebilir ferihann burada kullandığım bir nick ama alıştım uzun süredir kullanmaya nasıl rahat hissederseniz öyl e kullanın .

shellycim amonracım takyoncum canlarım diyeti bırakmamamı söylediniz aslında tam bırakmadım ama
çok sıkı yapmamaya karar verdim yılbaşından sonraki dönemde düzenli olarak yeniden devam edeceğim burayı bırakmıyorum sizlerden ayrılamam zaten dostluğu ayrı takım ruhu ayrı heyecan ve heves vermekte tüm takımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum .

atceken2005 cim geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin .

isimlerinizi zaman içerisinde daha iyi hatırlayacağım isimle hitap etmek daha samimi tabiki . herkezi çok öpüyorum daha sık uğramaya çalışacağım kolay gelssin hepinize .

arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim hastane işlerinden. bu arada benim adım da seda. 35 yaşındayım istanbul da yaşıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

günaydın pınarım ferihanım hoşgeldin canımmmm
Kızlarrrrr günaydınn herkeseeeee;

yine boş buraları.olmuyo ama böle yaaaa.Kızcam artık herkese.aaaaaaaa
begümcüm günaydın evet bencede çok boş kaldık yaaaa kızlar paylaşımın az olduğu farkedilirse takımımızı kapatabilirler benden söylemesi (
afiyet olsun canımm
evet canım yeyince sanki çok gibi geliyor bazen şişkinlik olabiliyor ama gayet az yemişsin
bizde seni çok özledik canımm diyeti bırakmandan ziyade bizi bırakıyorsun zannettim ben o yüzden kızdım :26::26:
kızlar bu cuma bildirim yapılcak de mi
yılbaşı diye paylaşım alanında perşembe olabilir falan diyolardı
kesin bişey var mı
canım paylaşım alanına yazdım ben cuma yapalım diye ama yinede sonuç ne olur bilmiyorum çoğunluğa uyarız tabiki yarın belli olur muhakkak
arkadaşlar uzun zaman oldu giremedim hastane işlerinden. bu arada benim adım da seda. 35 yaşındayım istanbul da yaşıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
memnun oldum sedacım bu haftada yoksun galiba hadi çabuk gel yaaa
bu arada en yaşlınız benim galiba.:18::18:
ablam benim anammmmm

selam arkadaşlar sabah hastanedeydim yeni geldim eve
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim salam
öğlen
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
yarım dilim peynir
6 adet te kızarmış patates yedim :26: napim kocacım hazırlamıştı hevesi kırılmasın diye yedim

slm kızlar bende sabah çok küçük tost yanındada 1 fincan çay içtim kızlar canım hiç bişiy istemiyor hiç iştahım yok ama ilaçlardan dolayı 1 kilo almışım nasıl verecez bilmem oysa ben o 1 kilo yu vermek için haftalarımı harcamıştım neyse sağlık olsun diyorum artık düzenli bir menüm olmadığı için fazla bişiy yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…