Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ender saraçın "formül"ünü kullanıyorum, hiç bilgisi olan var mı? bugün başladım.

Menüm;
11 de 1 parça beyaz ekmek, 2 kk peynir, 3 zeytin

13 te 1 portakal, 15 adet fındık

Ara: 14:30 gibi avuç içi kadar peynir ekmek

akşama çorba var, yanında ya sebze ya yoğurt yicem ama ekmeksiz. Acilen toplarlanmam lazım

hafif egzersize başlayayım dedim mekik çektim sırtımda felaket bi ağrı oldu.
sabah:1dilim ıspanaklı kıymalı börek,çay
ara:1incir,1ceviz
öğlen:10 patates kızartması,ayran
ara:1s.b.meyve suyu
kızlar akşama ne yesem de bu kızartmayı telafi etsem.

Kilom yüzünden beğenilme konusunda kendime güvenim hiç yok malesef.

canım bir adama şöyle bir aşık ol. bak nasıl erirsinaşk ahhhh ne güzel bir duygu. ben de kocama deliler gibi aşık olmuştum. güzel yıllarmış. gitti gençlik gittiiiama şimdi aşık değil onu çok seviyorum

yok canım ben yarın ve cuma da iptalim. pazartesi itibariyle başlayalım.

Seda, ben oğlak burcuyum, hiç aşık olacağımı sanmam. aşırı gerçekçiyim ayaklarım yere çok sağlam basıyo malesef

Seda, ben oğlak burcuyum, hiç aşık olacağımı sanmam. aşırı gerçekçiyim ayaklarım yere çok sağlam basıyo malesef

hayır. öyle düşünme arkadaşım biz ne oğlaklar tanıdık. sonrası elektrik çarpmışa döndüler.eee biraz da farları açmak lazım:81:

benim bu kiloyla beğenilme ihtimalim sıfırın altında 1500 :)
aaaaaaaaa shelly cim canımsın sendeki güzellik bende olsaydı varyaaa çok can yakardım kendine haksızlık ediyosun canım gayet alımlı bir bayansın hiçte o kadar kilolu değilsin görmesem belki inanırdım ama resmini gördüm hiç kendine haksızlık etme
afiyet olsun canım sebze yesen iyi olur akşama dengelemiş olursun
vaaayyyy duyguların tepreşmiş sanırım seda

3-4tane eşime yaptığım mantardan,2kaşık ta oğlumun yarım bıraktığı şehriye pilavından yedim.ay mantar biraz tuzlu olmuş inşallah yarın baskül bana yamuk yapmaz.

selam kızlar
bugün hiç bişey yiyemedim malesef
eğitimdeydim öğlene kadar sonrada
evrakları toparladım
sabah kepekli tost
öğlen haşlanmış brokoli ve yoğurt yedim
akşam yine brokoli yicem
ve çorba

canım sağolasın, ama malesef kilolu olduğum gerçeği değişmiyo. taa ki ben o gerçeği Allahın yardımıyla ortadan kaldırana kadar :)

Perşembeden beri spora gitmiyodum bugün gittim, çok iyi geldi. Benim ilacım motive kaynaklarımdan biri spormuş :) tabii burda olmanın verdiği motivasyon kadar olamaz. ama bana amacımı hatırlatıyo :)

20 dakika oturularak sürülen bisiklet, 30 dk aerobik, 30 dk topla yer hareketleri yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…