- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.961
aaaa hiç olmadı şimdi canım,oda ne demek öle
ay şekerim hiç öle düşünme.ben düğünümde 80 kiloydum 87 ile doğum yaptım.emzirme döneminde 85e çıktım sonra 67ye düştüm sigarayı bırakınca tekrar biraz aldım.72yim şimdi.bunları duyunca belki fikrin değişir.benim bu kiloyla beğenilme ihtimalim sıfırın altında 1500 :)
Kilom yüzünden beğenilme konusunda kendime güvenim hiç yok malesef.
teşekkür ederim canımm evet haklısın hem yaptıklarını zorla yedirirler sonrada kilomu aldın sen derler :)))
hoşgeldin canım yeni liste dediğin bu cuma ki listemi bildirim yapacakmısın bu hafta ?
canımm öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun tamam canım seni izinli gösteririm bu hafta
Allah sana ve ailene sabırlar versin.
valla canım aşk bana kilo aldırmıştıcanım bir adama şöyle bir aşık ol. bak nasıl erirsinaşk ahhhh ne güzel bir duygu. ben de kocama deliler gibi aşık olmuştum. güzel yıllarmış. gitti gençlik gittiii ama şimdi aşık değil onu çok seviyorum
canım bir adama şöyle bir aşık ol. bak nasıl erirsinaşk ahhhh ne güzel bir duygu. ben de kocama deliler gibi aşık olmuştum. güzel yıllarmış. gitti gençlik gittiii ama şimdi aşık değil onu çok seviyorum
valla canım aşk bana kilo aldırmıştı
Seda, ben oğlak burcuyum, hiç aşık olacağımı sanmam. aşırı gerçekçiyim ayaklarım yere çok sağlam basıyo malesef
aaaaaaaaa shelly cim canımsın sendeki güzellik bende olsaydı varyaaa çok can yakardımbenim bu kiloyla beğenilme ihtimalim sıfırın altında 1500 :)
afiyet olsun canım sebze yesen iyi olur akşama dengelemiş olursunhafif egzersize başlayayım dedim mekik çektim sırtımda felaket bi ağrı oldu.
sabah:1dilim ıspanaklı kıymalı börek,çay
ara:1incir,1ceviz
öğlen:10 patates kızartması,ayran
ara:1s.b.meyve suyu
kızlar akşama ne yesem de bu kızartmayı telafi etsem.
vaaayyyy duyguların tepreşmiş sanırım sedacanım bir adama şöyle bir aşık ol. bak nasıl erirsinaşk ahhhh ne güzel bir duygu. ben de kocama deliler gibi aşık olmuştum. güzel yıllarmış. gitti gençlik gittiii ama şimdi aşık değil onu çok seviyorum
ben de hep kilo verildiğini duydum ama ben eşimle tanıştıktan sonra 8kilo aldım.aşk yaradı banavallahi beni de eritmişti. demek ki değişiyor durumlar. ben kimi tanıdıysam kg vermişti.:18::18:
selam kızlar
bugün hiç bişey yiyemedim malesef
eğitimdeydim öğlene kadar sonrada
evrakları toparladım
sabah kepekli tost
öğlen haşlanmış brokoli ve yoğurt yedim
akşam yine brokoli yicem
ve çorba
3-4tane eşime yaptığım mantardan,2kaşık ta oğlumun yarım bıraktığı şehriye pilavından yedim.ay mantar biraz tuzlu olmuş inşallah yarın baskül bana yamuk yapmaz.
aaaaaaaaa shelly cim canımsın sendeki güzellik bende olsaydı varyaaa çok can yakardımkendine haksızlık ediyosun canım gayet alımlı bir bayansın hiçte o kadar kilolu değilsin görmesem belki inanırdım ama resmini gördüm hiç kendine haksızlık etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?