Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım menün gayet güzel bence abartılı değil zaten bu kocalar yokmu zorla yedirirler sonrada kilo aldın derler zayıflarsın bu seferde kilo al derler

teşekkür ederim pınarcım güzel dileklerin için bizde seni çok özledik bi an önce gel canım özletme kendini

canım merhaba bir aksilik çıkmazsa pazartesi takımdayım. yeni listeyle beni de eklersin inşallah canım

merhaba pınarcım,takımın biraz daha motiveye ihtiyacı var gelde şenlensin buralar.

kızlar bu arada bendenbaşka esra varmı karışmayalım eğer varsa

benim bildiğim kadarıyla yok canım başka esra

kızlar shelly begüm merhaba:92:

merhaba canım,nasılsın.pazartesi dönüş var desene

Tamda dicektim ki burçak artık eskisi kadar çok girmiyo hayırdır derken bi baktım gelmiş :)

kızlar hepinize merhabalr
dün çok hastaydım, yataktan çıkamadım hiç, ancak gelebildim
akşam da çok kötü bi haber aldım, kuzenim vefat etti, birazdan çıkıcaz cenaze için, bu cuma kilo bildirminde bulunamayabilirm kızlar, izinli sayarsınız beni, hepinizi öpüyorum

Bende öğlen yemeğimi yedim,havada bi soğuk bi soğuk buralarda.geldim ayaklarım donmuş yapıştım kalorifere.ancak yazamaya fırsat oldu.

öğlen mönüm:1 kase çorba,1 tane haşlanmış patates,1 dilim light ekmek,2 tane acı biber

canımmmmm hem çok geçmiş olsun hemde başınız sağolsun.inan üzüldüm

burçakcım geçmiş olsun canım ,başınsaolsun kolay değil tabi ALLAH yardımcın olsun

Burçak, başın sağolsun nur içinde yatsın kuzenin. Allah sana ve ailene sabırlar versin.

canım menün gayet güzel bence abartılı değil zaten bu kocalar yokmu zorla yedirirler sonrada kilo aldın derler zayıflarsın bu seferde kilo al derler
teşekkür ederim canımm evet haklısın hem yaptıklarını zorla yedirirler sonrada kilomu aldın sen derler :)))
canım merhaba bir aksilik çıkmazsa pazartesi takımdayım. yeni listeyle beni de eklersin inşallah canım
hoşgeldin canım yeni liste dediğin bu cuma ki listemi bildirim yapacakmısın bu hafta ?
canımm öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun tamam canım seni izinli gösteririm bu hafta
Allah sana ve ailene sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…