- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.941
selam arkadaşlar sabah hastanedeydim yeni geldim eve
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim salam
öğlen
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
yarım dilim peynir
6 adet te kızarmış patates yedim :26: napim kocacım hazırlamıştı hevesi kırılmasın diye yedim
merhaba canım takımım geçmişi okudum meğer ne kadar uzun zamandır okuyamamışım ve gelememişim çok özledim sizleri herkez kendini tanıtmış bende tanıtayım istanbulda yaşıyorum adım pınar 28 yaşındayım nişanlıyım ve teknik ressamım ayy nasıl bir özet oldu böyle :)) isteyen istediği isimle hitap edebilir ferihann burada kullandığım bir nick ama alıştım uzun süredir kullanmaya nasıl rahat hissederseniz öyl e kullanın .
shellycim amonracım takyoncum canlarım diyeti bırakmamamı söylediniz aslında tam bırakmadım ama
çok sıkı yapmamaya karar verdim yılbaşından sonraki dönemde düzenli olarak yeniden devam edeceğim burayı bırakmıyorum sizlerden ayrılamam zaten dostluğu ayrı takım ruhu ayrı heyecan ve heves vermekte tüm takımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum .
atceken2005 cim geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin .
isimlerinizi zaman içerisinde daha iyi hatırlayacağım isimle hitap etmek daha samimi tabiki . herkezi çok öpüyorum daha sık uğramaya çalışacağım kolay gelssin hepinize .
kızlar bu cuma bildirim yapılcak de mi
yılbaşı diye paylaşım alanında perşembe olabilir falan diyolardı
kesin bişey var mı
canım merhaba bir aksilik çıkmazsa pazartesi takımdayım. yeni listeyle beni de eklersin inşallah canımselam arkadaşlar sabah hastanedeydim yeni geldim eve
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim salam
öğlen
2 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
yarım dilim peynir
6 adet te kızarmış patates yedim :26: napim kocacım hazırlamıştı hevesi kırılmasın diye yedim
merhaba canım takımım geçmişi okudum meğer ne kadar uzun zamandır okuyamamışım ve gelememişim çok özledim sizleri herkez kendini tanıtmış bende tanıtayım istanbulda yaşıyorum adım pınar 28 yaşındayım nişanlıyım ve teknik ressamım ayy nasıl bir özet oldu böyle :)) isteyen istediği isimle hitap edebilir ferihann burada kullandığım bir nick ama alıştım uzun süredir kullanmaya nasıl rahat hissederseniz öyl e kullanın .
Shellycim amonracım takyoncum canlarım diyeti bırakmamamı söylediniz aslında tam bırakmadım ama
çok sıkı yapmamaya karar verdim yılbaşından sonraki dönemde düzenli olarak yeniden devam edeceğim burayı bırakmıyorum sizlerden ayrılamam zaten dostluğu ayrı takım ruhu ayrı heyecan ve heves vermekte tüm takımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum .
Atceken2005 cim geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin .
Isimlerinizi zaman içerisinde daha iyi hatırlayacağım isimle hitap etmek daha samimi tabiki . Herkezi çok öpüyorum daha sık uğramaya çalışacağım kolay gelssin hepinize .
kızlar bu arada bendenbaşka esra varmı karışmayalım eğer varsa
kızlar shelly begüm merhaba:92:
kızlar hepinize merhabalr
dün çok hastaydım, yataktan çıkamadım hiç, ancak gelebildim
akşam da çok kötü bi haber aldım, kuzenim vefat etti, birazdan çıkıcaz cenaze için, bu cuma kilo bildirminde bulunamayabilirm kızlar, izinli sayarsınız beni, hepinizi öpüyorum
kızlar shelly begüm merhaba:92:
akşam da çok kötü bi haber aldım, kuzenim vefat etti, birazdan çıkıcaz cenaze için, bu cuma kilo bildirminde bulunamayabilirm kızlar, izinli sayarsınız beni, hepinizi öpüyorum
ay canım keşke hep öyle olsam.bugün de fena sayılmam da.evlen seni de görürüm.yaşlanma psikolojisi zayıflama isteğini arttırıyor.Ela ne güzel, azminden enerjinden azıcık yolla bana da :26:
teşekkür ederim canımm evet haklısın hem yaptıklarını zorla yedirirler sonrada kilomu aldın sen derler :)))canım menün gayet güzel bence abartılı değil zaten bu kocalar yokmu zorla yedirirler sonrada kilo aldın derler zayıflarsın bu seferde kilo al derler
hoşgeldin canım yeni liste dediğin bu cuma ki listemi bildirim yapacakmısın bu hafta ?canım merhaba bir aksilik çıkmazsa pazartesi takımdayım. yeni listeyle beni de eklersin inşallah canım
canımm öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun tamam canım seni izinli gösteririm bu haftakızlar hepinize merhabalr
ay canım keşke hep öyle olsam.bugün de fena sayılmam da.evlen seni de görürüm.yaşlanma psikolojisi zayıflama isteğini arttırıyor.
benim bu kiloyla beğenilme ihtimalim sıfırın altında 1500 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?