- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.901
Slm kızlar kendimi az toparladım hemen geldim gördüğüm kadarıyla herkes isimleriyle hitap etmeye başlamış bende kendimi tanıtayım ozaman
ismim esra konyada yaşıyorum 23 yaşındayım 15 aylık evliyim 3 aylık bi kızım var
.............kayıp aranıyor..............
kızlar beşinci takımın güzel üyeleri kaybolmuştur bulanların ellerinden tutup buraya getirmeleri önemle rice olunur.......
canım metebolizma çayı iç.bir de s.dönmezin bi çorbası var kilo verme durunca yapılıyor yaparım diyorsan tariflerine bakayımKızlar hiç bişiy yemediğim halde aldığım serum ve ilaçlarda dolayı kilo alıyorum yardım edin:18:
masanın üstünde kek ve elmalı kurabiye ve ben yemiyorum.sütlü kahve içicem ara öğün olarak.başarıcam inşallah.
selam kızlar, nasılsınız bakalım?
Bugün buralar boş kalmış, ben de hiç uğrayamadım yoğunluktan..
Menüm şöyle:
Sabah: 1 kase nesfit
öğle: 3 kaşık tavuk sote, 3 kaşık patlıcan salatası, 4 kaşık makarna
sonra da bir şey yiyiemedim öğle yemeği fazla geldiakşam oryantal dersim var
masanın üstünde kek ve elmalı kurabiye ve ben yemiyorum.sütlü kahve içicem ara öğün olarak.başarıcam inşallah.
canım metebolizma çayı iç.bir de s.dönmezin bi çorbası var kilo verme durunca yapılıyor yaparım diyorsan tariflerine bakayım
kızz yeter bırak artık şu aşureyi :))))Ben ara öğün olarak aşure yedim
şu aşure bitsede kurtulsam
evet canım kimse gelmedi bugün maşallah yine listen çok güzel ama az gibi yaa acıkmadın mı ?Selam kızlar, nasılsınız bakalım?
Bugün buralar boş kalmış, ben de hiç uğrayamadım yoğunluktan..
Menüm şöyle:
Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: 3 kaşık tavuk sote, 3 kaşık patlıcan salatası, 4 kaşık makarna
Sonra da bir şey yiyiemedim öğle yemeği fazla geldiAkşam oryantal dersim var
iyi akşamlar canım görüşürüzIyi akşamlar kızlarr.gidiyorum ben.Görüşmek üzere
canım haytımızın her yanı korku filmi gibi her tarafımız cısssssssssssssscısssssssss onlar kaç onlardan öcüüüü onlar kaç kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?