- 21 Haziran 2017
- 3.806
- 10.795
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.681
Cooook guzel kilo vermissin, tebriklerBuda geçmişten bi foto Eki Görüntüle 2547501
Tam belli değil ama burda 60 kg yakınım gerçi fazla bile olabilir
Aynen cnm bacaklar ince zaten üst tam bi fiyasko göguslerde büyük olunca sonuç buCooook guzel kilo vermissin, tebriklerNefesimmmsin Sen daha cok ust bedenden kilo aliyosun heralde dimi?
cumaya o artı gelmeyecek şekerim haberin ola değilse kendine cezalardan ceza beğenEvet kizlar suan itibariyle + yim
Bugün ki menumu yazayım da dışına çıkmayayayim
Sabah bir ceviz
Bir kaysi cayi
Oglen
1 haşlanmış yumurta
Limonlu yeşillik
Bir kase p.biberli yogurt
Ve ayran
Akşam
Domates
P.biberli yogurt
Salata
Ve ayran
ben nerde hata yaptim sayfasina yazmamak adina arti gelmicem kaptanim cunku cok itici bi sayfa benim icincumaya o artı gelmeyecek şekerim haberin ola değilse kendine cezalardan ceza beğen
Yok canım bırakır mıyım çok rahatsizim hafta sonu misafirim vardı dinlenemedim biraz da kaçamak oldu. Girip menü yazamadim k bakmayın ama sporlarim var o günden beri 25.000 adım ve 1000 stepperN Nurumcan94 nerelerdesin canım cumadan beri yoksun diyeti bırakmadın değil mi ne güzel kilo vermiştin cuma
Tatlım gayet güzel incelmişsin karnın dümdüz görünüyoBuda geçmişten bi foto Eki Görüntüle 2547501
Tam belli değil ama burda 60 kg yakınım gerçi fazla bile olabilir
CanımAynen cnm bacaklar ince zaten üst tam bi fiyasko göguslerde büyük olunca sonuç bu
Geçmiş olsun canım.. kötü de olsa menü yazmak iyidir bazen sadece yazacağım için kendimi frenliyorum. Dün gece kardeşim kalktı pişmaniye yedi ben yemedim sebebi kesinlikle yazamayacak olmamdı. Şurada cuma tartısına ne kalmış :) Çünkü normalde ruh halim şimdi yiyeyim yarın dengelerim oluyor. Ama hiç dengelediği görülmüyorduYok canım bırakır mıyım çok rahatsizim hafta sonu misafirim vardı dinlenemedim biraz da kaçamak oldu. Girip menü yazamadim k bakmayın ama sporlarim var o günden beri 25.000 adım ve 1000 stepper
Sağol cnm yaaTatlım gayet güzel incelmişsin karnın dümdüz görünüyo
Hadi inşallah yaaCanım
Gayet güzel vermişsin. Tebrikler.. son kilolar da gidecek yakında daha da iyi hissedeceksin..
bi de sağlıklı yemek tarifleri var ona göreben nerde hata yaptim sayfasina yazmamak adina arti gelmicem kaptanim cunku cok itici bi sayfa benim icin
Tebrikler inceliğin belli oluyo,lakin üstünde o kadar fazla değil bence hani ameliyat olacak kadar göğüste yok toparlayıcı olsa bile.eğer sağlık sorunu oluşturmuyosa olma bence daha çocukta emzircem diyosunEki Görüntüle 2547498
Bunu son halim kizlar soyle bi önceki halimi gösteren tekli bi fotomu bulursam onuda paylaşacam
Fotodan kaynaklı olabilir. Inan gors3n eminim ol dersin de yinede askıya alacam galiba cnmTebrikler inceliğin belli oluyo,lakin üstünde o kadar fazla değil bence hani ameliyat olacak kadar göğüste yok toparlayıcı olsa bile.eğer sağlık sorunu oluşturmuyosa olma bence daha çocukta emzircem diyosun
Bende deniyeyim bakalım inşallah iştahım kapanır:)Yoğurtla yiyorum canım ben. Birçok şeye koyuyorlar aslında ben yoğurtla tercih ediyorum.
Öğün atlamak bana da yaramıyor sonra daha çok yiyorum:)Canım
Senelerce diyet yaptım; iki defa da büyük kilolar verdim. Öyle olunca insan anlamaya başlıyor.. ben de yeni şeyler keşfediyorum. Mesela bu diyette if ve öğün atlamak bana yaramıyor görmüş oldum.
canım bu yazdığın aslında hep,mizin yaptığı hatalar çok doğru tespitler bunlarYesfit miydik bizim takım ne durumda? Günde ortalama 10bin adımla katkım oluyor mu?
Bugün öğle yemeğinde dışarıdaydık arkasından park ve geri eve yürüyüş derken yine hareketli geçti. Yolda yürürken son 2 haftadır yazdığım menülere baktım ve hatalarımı farkettim
- Ekmek alışkanlık olmuş- bırakılmalı- bıraktım bile..
- Tatlı alışkanlığı oluşmuş, hem hazır cikolata biskuvi hem meyve hem bal/recel tipi tatlılara düşmüşüm hazırlar bal reçel bırakılacak meyve azaltılacak.
- Düzensiz rastgele saatlerde besleniyorum, saatler duzeltilecek, akşam geç saatte yenmeyecek akşam yemegi
- Maalesef kahve alışkanlığı oluşmuş azaltilacak
- Ayaküstü atıştırma bırakılacak, masaya oturup sakince yemek yenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?