- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.941
Bence de hafta sonu kaçamak için en güzel zaman. Cuma’ya kadar toparlama şansı oluyor. Aslında genel olarak kaçamaklar ve sonrasında toparlamak daha da güzel. Çünkü hayat aslında bu. Benim diyetisyen bu kafada değil hızlı güzel kilo veriyorsun o nedenle. Gelir gelmez gitmemem de bu nedenle belki de. Hiç iki hafta sıkı diyet yapıp yarım porsiyon sütlü tatlı alıp eve gelmeye hazır değilim :) ama bu konuda daha esnek düşünen diyetisyenler daha gerçekçi geliyor.Karbonhidrat miktarini dusunuyosan raki distile oldugu icin o daha uygun. Ketojenik diyetlerde bile o tip saydam sert ickileri oneriyolar, cin, vodka vs. Valla benim de dolapta bi sise sampanya duruyo, erkek arkadasimla bi kutlama icin almistik sonra diyet miyet derken yalan oldu. Bu haftasonu icerim artik bi ara:)
Ben şimdi baktım ben de 0,420 buldum..Kızlar ben sizin ortalamanızı 0,420 buldum benim mi yanlış sizin mi bi kontrol eder misiniz? Sıralamayı değiştiriyor mu bakmadım daha.
Sormasi ayip yag oranın nedir? Ben de benzer durumdayım, yağdan vermem lazım ama fazla da spora vakit ayıramıyorum. Önce beslenmeyi yağ yakımına uygun hale getirip leslie ile devam edeyim sonra jilian a geçerim diyorum tabi fırsat olursa.Ustumde stres yok tabi ama hedefim yag oranimi baya dusurmek, karin kaslarim gozuksun istiyorum. O yuzden benim de yolum uzun
Evet adet donemi cok etkiliyo tabi. Ben az eksi gormemi de ona bagliyorum, 3-4 gun kaldi, goguslerim resmen patlicak gibi
Tebrik ederim canımHaftanın 1.si olmuşum. Bu hafta sırrım basit; çocuğunuzla, yeğeninizle nefes nefese kalana kadar kudurun
Kilomuz yağ kas ve kemik oranımızın toplamı oluyor ya canım. Aynı kiloda iki insanın görüntülerinin farklı olması yağ kas oranı ile alakalı.. geçenlerde demiştim ya kardeşimle aramda 10 kg fark var ama aynı beden giyiyoruz diye. Bunun yarısı boy farkından kaynaklanıyor ama kalan yarısı benim kas oranımın onun da yağ oranının daha yüksek olması ile ilgili..Sormasi ayip yag oranın nedir? Ben de benzer durumdayım, yağdan vermem lazım ama fazla da spora vakit ayıramıyorum. Önce beslenmeyi yağ yakımına uygun hale getirip leslie ile devam edeyim sonra jilian a geçerim diyorum tabi fırsat olursa.
Teşekkürler canım sen nasıl oldun ?Tebrik ederim canım
kızlar şimdi baktım ama zaman geçmiş etap raporunda düzeltirimBen paylaşıma yazayım düzenlesinler kızlar
TebrikleeerHaftanın 1.si olmuşum. Bu hafta sırrım basit; çocuğunuzla, yeğeninizle nefes nefese kalana kadar kudurun
Ben caliper diye bi alet kullaniyorum, ama uzmani degilim tabi o yuzden olcumler ne kadar dogru emin degilim. %23 yag oranim benim hesabima gore. Bod pod diye baya profesyonel bisey var, seni yumurta gibi bi aletin icine oturtup olcum yapiyolar, onu yaptirmayi dusunuyorum yakin zamanda.Sormasi ayip yag oranın nedir? Ben de benzer durumdayım, yağdan vermem lazım ama fazla da spora vakit ayıramıyorum. Önce beslenmeyi yağ yakımına uygun hale getirip leslie ile devam edeyim sonra jilian a geçerim diyorum tabi fırsat olursa.
Ben caliper diye bi alet kullaniyorum, ama uzmani degilim tabi o yuzden olcumler ne kadar dogru emin degilim. %23 yag oranim benim hesabima gore. Bod pod diye baya profesyonel bisey var, seni yumurta gibi bi aletin icine oturtup olcum yapiyolar, onu yaptirmayi dusunuyorum yakin zamanda.
Hahaaha ben de diyodum dennisgo vatana millete iyilik olsun diye yag-kas orani nedir onu acikladi heralde:))ayvacicegi ay ben anladım yağ oranı ne demek, meğer sen kremsokola nın oranını soruyormuşsun.. yanlış okumuşum
Ay senin mesajını görünce anlattığımın anlamsızlığına gülesim geldi :)Hahaaha ben de diyodum dennisgo vatana millete iyilik olsun diye yag-kas orani nedir onu acikladi heralde:))
Valla ben Karatay yapıyorum güya ama kendime göre nasıl uygunsa öyle. Mesela Karatay iki öğün yeterli diyo ben kendimi denedim iki öğünde aşırı açlık çekiyorum ve akşam zorluyo yada yememem gereken şeyleri yiyorum. Temel prensiplerini yerine getirmeye çalışsam da çoğu şeyi kendime göre esnetiyorumaslında ben geçen cumadan ptesiye malum sebeplerden + 1 kilo daha almış görünüyodum
ptesi salı karbon diyetiyle 700,çarşamba kabak diyetiyle 600,dünki smothieylede sadece 100 gr verdim.
önümde bikaç gün karatay yapmak gibi bi seçenek parlıyor ama ondada nescafe yok, ekmek yok, meyve yok gibi,ara öğün zaten yok nasıl delikler açıp kendime uyarlasam diye dönüp duruyorum.
tavsiyesi olan varsa alabilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?