- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.901
Geçmiş olsun canım dinlen birazBaşım ağrıyor kızlar pek giremiyorum kusura bakmayın
Süpersin canım. 6lı sayılara geçtin. Helal sanaKızlar;
Tartımı paylaşıp öğlen yemeğine geliyorum artık. Kurt gibi açım.. yemekten sonra uğrarırım
Sağol canım benim. Senin de gitmiş. Haftaya daha fazla gider inşallahKilom aynı malesef başka düşmeditoplight
100 jumping jack 15 dk leslie 40 dk.yürüyüşCherry Mom geçmiş olsun canım
Kiloyada takılma hepimiz yaşıyoruz aynı şeyi haftaya güzel gelir
kardelelen321 çok güzel vermişsin canım tebrik ederim.
dennisgo tatile rağmen çok iyi bendemi çocuk oyunlarına başlasam napsam
Çok geçmiş olsunBaşım ağrıyor kızlar pek giremiyorum kusura bakmayın
Gerçekten çok etkili. Spordan farkı ise tempoyu çocuk belirlediğindem ekstra yorucu oluyor :)Kilom aynı malesef başka düşmeditoplight
100 jumping jack 15 dk leslie 40 dk.yürüyüşCherry Mom geçmiş olsun canım
Kiloyada takılma hepimiz yaşıyoruz aynı şeyi haftaya güzel gelir
kardelelen321 çok güzel vermişsin canım tebrik ederim.
dennisgo tatile rağmen çok iyi bendemi çocuk oyunlarına başlasam napsam
Evet canım 6 lara başladım. Bakalım eve dönerken ne yapacağım :)Geçmiş olsun canım dinlen biraz
Süpersin canım. 6lı sayılara geçtin. Helal sana
Sağol canım benim. Senin de gitmiş. Haftaya daha fazla gider inşallah
canım burayada yazıyoruz ya bazen. kendi mesajlarından bulabilirsin son tarihleriniBende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
stepperin adımları normal adımlara göre zor ya canım belki ondan azdır45 dakika stepper yaptım. Sayılarda bir sıkıntı var gibi geldi ya da ben bu aleti unuttum. 337 kalori yakmışım bana fazla geldi. adım sayısı ise az geldi.
aslında ben geçen cumadan ptesiye malum sebeplerden + 1 kilo daha almış görünüyodumGeçmiş olsun canım dinlen biraz
Süpersin canım. 6lı sayılara geçtin. Helal sana
Sağol canım benim. Senin de gitmiş. Haftaya daha fazla gider inşallah
Her bacağı saymıyor iki adımda 1 tane sayıyor canım.. belki her zaman öyleydi bilmiyorum.stepperin adımları normal adımlara göre zor ya canım belki ondan azdır
evet öyleydi galibaHer bacağı saymıyor iki adımda 1 tane sayıyor canım.. belki her zaman öyleydi bilmiyorum.
Ağrıyor canım keyfim yok okuyorumda pek katılamıyorum karnımda ağrıyorCherry Mom nasıloldun canım
yok canımLibas gelmedi mi halen
Canım nasıl oldunLibas gelmedi mi halen
Dinlen canım.. şu an en iyisi bu sanki.. umarım bir an önce geçerAğrıyor canım keyfim yok okuyorumda pek katılamıyorum karnımda ağrıyor
Sayısız hap aldım sanırım ama yine en iyi Melisa geliyor sanki daha iyiyim geçmedi ama hafifledi kaptanımCanım nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?