- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.981
Hiit gibi mi diyosun? Olabilir tabi bazen onu da yapiyorum. Biraz kosu performansimi gelistirmek istiyorum da o yuzden kosabildigim kadar uzun kosmaya calisiyorum bazen boyle.Biraz yürüyüş biraz koşu şekline daha etkili olmaz mı canım
Evet hiit gibi.. aralardaki yürüyüşler bacaklara iyi gelecektir diye dedim. Spor dediğin şey biraz isteklere göre şekilleniyor sonuçta. Bu durumda ilerleyen günlerde muhtemelen bacak kasları sana eşlik edecek seni upuzun koşulara çıkaracak :)Hiit gibi mi diyosun? Olabilir tabi bazen onu da yapiyorum. Biraz kosu performansimi gelistirmek istiyorum da o yuzden kosabildigim kadar uzun kosmaya calisiyorum bazen boyle.
Regl oldum sabah gümbür gümbür acı çıkarmaya geliyorumVee yine NO KİLO tebrikler arkadaşlar bu hafta iyi iş çıkardınız
Eki Görüntüle 2548360 Eki Görüntüle 2548361
Üzülme canım herşeyin hayırlısı. Daha zamanı var Demekki. Hislerini anlayabiliyorum büyük hüsran yaşadın ama unutma sen güçlü bi kadınsın ve üstesinden gelebilirsin. Allah'ın izniyle doğru zamanda gelecek tatlım sabret.Regl oldum sabah gümbür gümbür acı çıkarmaya geliyorum
Vakti zamanında gelecek bebeğin allahın izniyle kuzum yola devamRegl oldum sabah gümbür gümbür acı çıkarmaya geliyorum
Üzülme canım herşeyin hayırlısı. Daha zamanı var Demekki. Hislerini anlayabiliyorum büyük hüsran yaşadın ama unutma sen güçlü bi kadınsın ve üstesinden gelebilirsin. Allah'ın izniyle doğru zamanda gelecek tatlım sabret.
Sağolun kızlar ben güçlü karşıladım aslında ama eşim ağlayınca ben de koyverdim gitti. Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah nasipten ötesi yok, sabrın sonu güzellikmişVakti zamanında gelecek bebeğin allahın izniyle kuzum yola devam
Yalnız bu yarışmanın ilk haftalarına göre puanlarımız epey arttı farkında mısınız. Daha iyi sonuçlar almamız lazım bu spor ile ama nedense cuma tartısında her zaman iyi değiliz. Tartı sendromu mu gelişti takımımızda ?Vee yine NO KİLO tebrikler arkadaşlar bu hafta iyi iş çıkardınız
Sonuç pozitif olmadığı için üzgünüm. Ama umut nefes aldığımız sürece hep var. Şimdi biraz dinlenip yeni maceralara yelken açma vakti. Belki de benzer zamanlarda benzer heyecanlar yaşayacağızRegl oldum sabah gümbür gümbür acı çıkarmaya geliyorum
Ağlamak böyle zamanlarda en güzel rahatlama şekli. Ağlamaksa ağlamak, gülmekse gülmek... sal kendini doya doya yaşa canım. Yeter ki pozitif olSağolun kızlar ben güçlü karşıladım aslında ama eşim ağlayınca ben de koyverdim gitti. Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah nasipten ötesi yok, sabrın sonu güzellikmiş
Sonuç pozitif olmadığı için üzgünüm. Ama umut nefes aldığımız sürece hep var. Şimdi biraz dinlenip yeni maceralara yelken açma vakti. Belki de benzer zamanlarda benzer heyecanlar yaşayacağız
Ah inşallahAğlamak böyle zamanlarda en güzel rahatlama şekli. Ağlamaksa ağlamak, gülmekse gülmek... sal kendini doya doya yaşa canım. Yeter ki pozitif ol
Yaa ne tatlışlar
Neşenize sıkı sıkı tutunup yola devam canım. Sonunda yüzü gülen siz olacaksınızAh inşallahbakalım ortada çok belirgin bi sorun olsa çözüm arıcam ama o da yok bakalım vakti ne zamansa buyursun gelsin. Sahiplendik bi evlat o biraz neşelendiriyo bizi sağolsun
İnşallah canımNeşenize sıkı sıkı tutunup yola devam canım. Sonunda yüzü gülen siz olacaksınız
Kaptanım kusura bakma telefonumda promlem var giremedim 2 3 gündür ama pazartesi den itibaren yeni telefon gelecek inşallah sıkıntı kalmayacak***5. Takım 645. Etap***
toplight (76,8/77,1/-0,3/-%0,39)
Leyl-i-fer(74,6/74,2/0,4/%0,54)
emnis (71,9/72,2/-0,3/-%0,42)
kardelelen321 (89/87,8/1,2/%1,35)
dennisgo (71,7/69,8/1,9/%2,65)
Libas7 (74,2/) bildirimde bulunmadı
Nefesimmmsin(54,6/54,8/-0,2/%-0,37)
pawlover (51,1/) sabit
5.Takım Ortalaması: % 0,352
ayvacicegi (52,2/53,5 tartı değişimi ) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
kızlar listeyi ekliyorum L Libas7 tatlım gecen hafta da çok geç bildirim yapmıştın bu hafta bu saat oldu hala bildirim yapmamışsın lütfen takıma biraz daha fazla uğra
Sağol canım hafyaya sende verirsinCherry Mom geçmiş olsun cnm
pawlover cnm sende uzulme herşeyin hayirlisi
kardelelen321 , dennisgo , Leyl-i-fer cnm tebrik ederim en azından siz almamissiniz.
Teşekkürler program nasıl gidiyo uyabikdinmi.planlı ve düzenli olmak çok güzel bişey yaa.kardelelen321 dennisgo Leyl-i-fer tebrikler, aynen devam.
Maalesef ben de takımın geri kalanı gibi iyi sonuç alamadım ama moral bozmak yok. Bu hafta doğum günü pastası, restoranda pizza, suşi derken zaten artı olması normal ama haftaya iyi bir eksi hedefliyorum. Hatta isteyen varsa motive olacaksa kapışabiliriz:)
Aynen bi müddet sonra kabız oluyosun o yüzden bi gün et bi gün sebzeli Karatay kopyası bi menü hazırlıycam kendime uygulamadan önce atarım.önümde 4 gün tatil var çok sıkıntı benim için.Ben çok eskiden diyetisyenin verdiği protein diyetini hatırlamıyorum. Daha listeleri de bulamadım. Kendim şöyle bir diyet uydurdum hatırladığım kadarıyla. Bazen onu yapıyorum protein olduğu için iyi sonuç veriyor ama 1-2 günden fazla yapmıyorum çünkü bu defa kabızlık sorunu başlıyor.
sabah; 1 dilim ekmek 2 Kk peynir değişimi, domates salata
ara; 1 bardak süt değişi
öğlen ; 4 köfte et bol salata
ara; 1bardak süt değişimi
akşam; 4 köfte et bol salata
ara ; 1 bardak süt değişimi
süt değişimlerinde sütlü kahve olabilir, 1 bardak süt olmadığı için tüketilen süt yanına 2 ceviz eklenebilir. Kilo azaldıkça aynı diyet 3 köfte et ile de yapılır bence
Bende sorcakt7m diyetisyene gitmektwn vazmıgeçtin diyeBence de hafta sonu kaçamak için en güzel zaman. Cuma’ya kadar toparlama şansı oluyor. Aslında genel olarak kaçamaklar ve sonrasında toparlamak daha da güzel. Çünkü hayat aslında bu. Benim diyetisyen bu kafada değil hızlı güzel kilo veriyorsun o nedenle. Gelir gelmez gitmemem de bu nedenle belki de. Hiç iki hafta sıkı diyet yapıp yarım porsiyon sütlü tatlı alıp eve gelmeye hazır değilim :) ama bu konuda daha esnek düşünen diyetisyenler daha gerçekçi geliyor.
Tebrikler alıştık artıkkHaftanın 1.si olmuşum. Bu hafta sırrım basit; çocuğunuzla, yeğeninizle nefes nefese kalana kadar kudurun
Canım Geçen cuma yarım saat yürüyüşüm vardı pek bişey farketti3mesedeVee yine NO KİLO tebrikler arkadaşlar bu hafta iyi iş çıkardınız
Regl oldum sabah gümbür gümbür acı çıkarmaya geliyorum
Herşeyin bi zamanı var,niye doğum tarihlerimizden bikaç sene önce doğmadık acaba sebebini bilmiyoruz,böyle hayırlıymış belki.şu günleri neden olmuyo diye ziyan ederek kaçırmayın sonrda çocuk yokken yapsaymışım iyi olcakmış diyceğiniz şeyleri yapın.o gelince de onunla yaparsınızSağolun kızlar ben güçlü karşıladım aslında ama eşim ağlayınca ben de koyverdim gitti. Hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah nasipten ötesi yok, sabrın sonu güzellikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?