- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.141
İlk defa bu kadar sessiz, ben de anlamadımBuralar niye bu kadar sessiz yaSitede problem mi var diye dusundum ama diger topikler aktif
Ben evde çocuklarla uğraşıyorum maalesef uğrayamadım emnis yola çıktı İzmir'e gidiyorİlk defa bu kadar sessiz, ben de anlamadım
Ben de çocuklara mısır patlattım ailece film keyfi yapıcaz. Tabi ki animasyon filmi izlicez.Ben evde çocuklarla uğraşıyorum maalesef uğrayamadım emnis yola çıktı İzmir'e gidiyor
Ay cocugum olursa kesin ben ondan fazla animasyon ve cizgi film izlerim, bayiliyorumBen de çocuklara mısır patlattım ailece film keyfi yapıcaz. Tabi ki animasyon filmi izlicez.
Hiiii simdi anlasildi 29 ekim tatili birlesmis:)Selamlar
Tatil birleşince bizde bend2 pek giremedim
Bugün evde yoktum
Dün akşam bizde sinema gecesi yaptık
Yarın da oğlum görevliymiş okulda ordayız
2 öğün şeklinde gidiyorum kahvaltıda pek sıkıntı yok ö.sları pek istediğim gibi değil
Sporda yapamıyorum
Öyle oluyo canım zaten. Bütün çizgi film karakterlerini biliyorum o kadar söyliimAy cocugum olursa kesin ben ondan fazla animasyon ve cizgi film izlerim, bayiliyorum
merhabalar, kaptan :) cok tebrikler doktora bitmis, yeni is, yeni bir sehir, heyecanli zamanlar, zaman hizla akiyordur su an sizin icin. Ben geri dondum, ise donmedim ufakligi vermedik krese daha yeni yeni yurumeye basladi, erken olacakti. Daha fazla zaman kaybetmeden hedef kiloma inmek istiyorum ama henuz duzenimi oturtamadim, 1-2 haftaya rayina sokmak istiyorum beslenme, spor vb.Hanımlar selam nasılsınız?
Ben uzunca bir süredir KK'ya giremedim, ev taşıma, yeni işe başlama derken :) yeni isyerimde de açık ofis olduğu için rahat rahat giremiyorum web sitelerine, ekranı gelen geçen görüyor diye
Nasılsınız?ayvacicegi geri dönmüşsün sen de galiba etiketi gördüm de :)
toplight kaptanım seninle de görüşemedik maalesef, bizim bu işler o kadar apar topar oldu ki.. Birçok arkadaşımla bile doğru düzgün vedalasamadan ayrıldım Ankara'dan
Sik sik mola vermek iyi olur ama tabi o da yolculugu uzatiyor.Selamlar kızlar ya cumadan beri pek giremiyorum özür dilerim yarın izmire yolculuk var orda da ne kadar girerim bilmem kayınvalide kayınpeder vsyol 7 saat gözümde büyüyor valla
Ben olsam binmem arabasina, canima mi susadim, ayrica trafikte baskalarina da tehlike, tavrini koy benceEvet çok agresif kullanıyo eşim malesefHadi o zaman kendime bi hedef koymuş oldum bakalım başarabilcem mi
158üniversite zamanlarımdı sonra hareket azalıp ev hayatı, iş hayatı derken üzerine hastalık ilaçlar geldi caaaanım kilolar
Bazen çek sağa incem ya da resmini çekip sana ceza yazdırcam diyorum o zaman düzgün kullanıyo sağolsunmerhabalar, kaptan :) cok tebrikler doktora bitmis, yeni is, yeni bir sehir, heyecanli zamanlar, zaman hizla akiyordur su an sizin icin. Ben geri dondum, ise donmedim ufakligi vermedik krese daha yeni yeni yurumeye basladi, erken olacakti. Daha fazla zaman kaybetmeden hedef kiloma inmek istiyorum ama henuz duzenimi oturtamadim, 1-2 haftaya rayina sokmak istiyorum beslenme, spor vb.
Sik sik mola vermek iyi olur ama tabi o da yolculugu uzatiyor.
Ben olsam binmem arabasina, canima mi susadim, ayrica trafikte baskalarina da tehlike, tavrini koy bencehele ki hamilelik cocuk filan olursa
AAaaaa ben de 156yim, benim de hedef 45-48 arasi cunku yag oranim cok fazla, o kilolari inip sonra kendimi spor salonuna atip fitlesme hayalim var ama bakalim...
Bence menude sikintili bisey yok ya. Kalorisi biraz fazla olabilir ama guzel seyler en azindan. Kahvesiz benim de hiiiic afyonum patlamiyo, kafam calismiyo valla:)Selamlar
Dün akşam yemeğine misafir vardı o nedenle menü pek diyete uygun değil ama ölçülü yemeye çalıştım. Bugün akşam da dünden kalanlar yendi...ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ama bir türlü yapmaya başlayamadım bu da beni sinirlendiriyor ama bu zorlugu bir şekilde yeneceğim. Şunu farkettim ki içimde birçok şeyi yapmaya dair istek var ama akşam olup cocugu sonunda uyutup odama çekildiğinde pilim bitmiş oluyor hele o gün kahve içmemişsem (mesela dün) erkenden uykum geliyor. Bu konuda da bi cozum üretmem şart.
27.10
Sabah 0800 150gr yoğurt, 10 fındık, 2 kuru kayısı, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle 1200 fırında köfte, biber domates, 1 yk humus
Ara 1600 1 küçük armut, 10 fındık
Akşam 1800 4 parca tavuk kanat (derisiz), 4 yk pilav, 2 yk humus, salata, 1 avuç nar tanesi
Spor: 3 mile leslie (45dk), 6090 adım yürüyüş
28.10
Sabah 1030 1 dilim kızarmış ekmek, yağda peynirli yumurta, 5 zeytin, domates, 2 tatlı kasikaşığı fıstık ezmesi gi fistil, az kremalı kahve
Ara 1530 150 gr yoğurt, 3 hurma, 10 fındık
Aksam 1800 yarım köfte, 5 parça tavuk incik, 2yk pilav, 3 hurma
Spor: 11638 adım yürüyüş
Biz uzun boylulara da yakismiyo vallaBazen çek sağa incem ya da resmini çekip sana ceza yazdırcam diyorum o zaman düzgün kullanıyo sağolsun
Biz kısa boylulara kilo gram yakışmıyo yabenim de var öyle hayallerim ama sonra da diyorum ki bu kadar yemeyi severken nasıl yapayım
Bazı kadınlar kaldırıyo kiloyu da tabiki herkes değilBence menude sikintili bisey yok ya. Kalorisi biraz fazla olabilir ama guzel seyler en azindan. Kahvesiz benim de hiiiic afyonum patlamiyo, kafam calismiyo valla:)
Biz uzun boylulara da yakismiyo valla
Ayy o kadin kesin ben degilimBazı kadınlar kaldırıyo kiloyu da tabiki herkes değil
Baya yüksekmiş ama verebilmişsin bence güzel bi başarıAyy o kadin kesin ben degilimLiseyi yatili okudum, yemekhane yemekleriyle doymam mumkun degil tabi. Her ogun yarim ekmek falan yiyodum, yetmiyodu kantinden kasarli kofteyle ara ogun falan yapiyodum O aralar 69-70 kilo falan olmustum, pek hos degildi
Benim de canim lahana cekti yaa hem kalorisi de dusuk. Bu hafta yapayim bari
Valla ergenlik olunca diyet bile yapmadan gidiverdi zaten o kilolar:) Sonra uzuun bi sure 60-61 civariydim, ama hic spor yapmazdim, tam "skinny fat" dedikleri turdendim yani. Sonra spor ve diyet yapip 57-58'lere indim iste o muhtesemdiBaya yüksekmiş ama verebilmişsin bence güzel bi başarı
Ben öğrenci dönemlerinde kızartma, ekmek, abur cubur, gece yarısı bile kalkıp patates kızartırdım ama asla 43 üstü hatırlamıyorumo zamanlar metabolizmam mı güzeldi, ben mi hareketliydim bilmem ama herşey çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?