Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her yerim agriyo valla ya. Regl oldum karnim agriyo, spordan kaslarim agriyo. Resmen huysuz sirin gibi her seye soylenerek oturuyorum su an

Ben dün eliptikte 20 dk ya çıktım kalça ve bacak kaslarım ağrıyor. Senin yaptığın sporları düşününce ağrıyı hayal edemedim. Ben reformer pilates e gittim 2 ay. Bünyem kaldırmadı diye bıraktım. Gece ağrıdan uyuyamıyordum. Kas ağrısı müthiş... Dayanamadım daha fazla ama cidden çok iyi kaslanmıştı vücudum. Göbeği açık fln giyince karın kaslarım gözükür vaziyetteydi artık. Sadece 2 ayda...regl haricinde kas ağrın olmuyor mu senin de? Gece sağa sola dönerken mahvoluyordum.

Ben de lahana çorbası yaptım bir kaç gün hedefim akşamları lahana çorbası içmek.
Hahahha lahana corbasiyla ilgili cok komik anilarim var ya. Bikac sene once lahana corbasi diyeti yapicam, erkek arkadasima dedim sana da uyar mi tamam dedi. Basladim diyete, ha bire lahana corbasi iciyorum baska bisey yok malum. Erkek arkadasim da aksam yemeklerinde mecbur onu iciyo evde baska yemek yok:) Iki gun falan surdu topu topu, ne kadar dayancak yani corba. Ustunden 5 sene gecti, allahim cocuk hala herkese anlatiyo, "kremsokola bi kere bi diyet yapti, yok bi hafta lahana corbasi ictik, yok bi ay lahana corbasi ictik"

Ben bikac sene once body beast diye bi program yapmistim 3 ay falan, vucut gelistirme programi direk. Nasi boyle normalde zumba, jillian videolarinda falan hanim hanimcik fit kizlar olur, bunda iste onlardan hic yoktu:)) Videolarda boyle dev dev adamlar, ben de bu programi yapiyorum Ama gercek kas agrisini orda gordum yani ben, tuvalete oturamamak mi dersin, merdiven inip cikamamak, hatta yatakta bile donememekOndan sonraki kas agrilari hic onun gibi olmadi valla ne diyim

Son düzenleme:
Buralar niye bu kadar sessiz ya Sitede problem mi var diye dusundum ama diger topikler aktif

Bizim bir diyet whatsapp grubumuz vardı arkadaşlarla. Orada bir süre yazan olmayınca “sessizleştikçe yiyenler, yedikçe sessizleşenler nerede?” diyorduk. Brnce insanlar yedikçe sessizleşiyor, sessizleştikçe de yiyor. Malum hafta sonuydu.

Hahahaha erkeklerin klasik abartma huyuuu...

Ben yiyemem vallahi yiyemem. Haftaya bi 29 ekim balosuna gidicem, boyle sikir sikir bi elbise aldim ama ozellikle kucuk beden aldim. 1 kilo bile alsam icine giremem valla

Ah aynı şeyleri yaşadım reformerda! Bir şey almak için yere çömelir vaziyette eğildim, kalkamadım! Kalçam-karnım-bacaklarım yangın yeriydi resmen!yatakta sırt üatü yatıp sabahöyle uyanıyordum. Sağa sola dönemiyordum ağrıdan, acıdan!

Teşekkür ederim canımm. Senin de çok güzel bi enerjin var, çok tatlısın.
Yaa ben ergenlikte kadar hareketli ve zayıftım ama sonra makarna patates tost kola ana öğün, dondurma, cikolata cips ara öğün beslenme şekliyle aldım kiloları, aynen yatılı okulda hareket de sıfırdı yani hiç öyle yiyorum ama almıyorum durumunda olmadım.

Hoca bu ara hep labdayiz diye atistirmalik alir misiniz demisti. Ben de gittim herkese gore biseyler aldim, iste benim gibi daha sagliklilar icin boyle porsiyonluk bademler, yagi azaltilmis patlamis misir vs. Bi de ne versen yiyenler icin kurabiye, corek falan. Ama ne versen yiyenler grubu da benim bademlerimi misirlarimi yemis bana saglikli bisey kalmamis yaaa Hainler, ben sizin kurabiyenizden yedim mi? Duruyo butun kurabiyeler, bakisiyoruz karsilikli

Valla ben de hep yedim yedim aldim kilolari Ne "su icsem yariyo", ne de "yesem de kilo almiyorum" durumu olmadi bende.

Hadi bakalım hemencecik ulaşırsın umarım hedefine

Ben hareketliydim muhtemelen o yüzdendir, günde 3-4 km ortalama yokuşlu, inişli yürüyüş yapardım, bisiklet sürerdim. Boş vakit çok tabi şimdi bilgisayar başı evden iş olunca hareketim çok kısıtlı

Ama biliyo musun ben o en zayif halime en cok evde oldugum donem ulastim. Masterdaydim, gunun cogunda evdeydim. Brazil butt lift, P90 ve mari winsor pilates videolari yapiyodum deli gibi. Bi spor, 2 saat calisma, sonra gene spor gene calisma gibi gibi:) Tabi senin is durumunu bilemem calisma saatleri esnek mi vs.

Bence menude sikintili bisey yok ya. Kalorisi biraz fazla olabilir ama guzel seyler en azindan. Kahvesiz benim de hiiiic afyonum patlamiyo, kafam calismiyo valla:)

Biz uzun boylulara da yakismiyo valla

Evet yaa kalori aşımı net var, yapacaklarım arasında kalori takibi de var, dur şu fatsecret i bi güncelleyeyim...

Hehe devir sağlık fitness devri demekki ne versen yemiyorlarmış insanlara sağlıklı seçenekler sunmak lazım bi dahakine hepsini meyve yemiş alırsın

Aslında esnek ama bazen proje yetiştirmem gereken süre çok kısa oluyo tuvalete bile kalkamıyorum yetişmicek stresinden bazen de hiç iş olmuyo tüm günüm yarın iş gelcek bugün pinekle boşver modunda geçiyo

Ben de myfitnesspal kullaniyorum, tik oldu artik agzima giren her lokmayi yaziyorum hemen:))

Bana kalsa oyle alirdim da hoca ornek vermisti kurabiye falan alabilirsiniz diye ben de oyle yaptim. Ben diyette olmasam yerdim aslinda o kurabiyeden, cok guzel tazeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…